Рецепт Хлібно-ягідний пудинг

Рецепт Хлібно-ягідний пудинг
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Якщо у вас залишилися зачерствілі шматочки хліба після свят, можна використовувати їх для випічки простого, але смачного десерту. Розповім про рецепт, як приготувати хлібно-ягідний пудинг.

опис приготування:

Для пудингу підійде білий і житній хліб, можна комбінувати кілька сортів. Ягоди підійдуть свіжі або заморожені, асорті або одного виду. Готовий пудинг подавайте після охолодження. Такий десерт можна зробити в звичайний день або до чаю після святкового обіду.

  • Білий хліб— За смаком
  • молоко— 3 склянки
  • вершки— 1 Склянка
  • цукор— 1 Склянка
  • яйця— 4 штуки
  • курячі жовтки— 4 штуки
  • сіль— 1 щіпка
  • ягоди— 1,5 склянки
  • шоколадні дропси— 3/4 склянки(з білого шоколаду)
Хлібно-ягідний пудинг - фото крок 1 1. Шматочки білого хліба наріжте кубиками (1 см), щоб вийшло близько 5 склянок. Викладіть на деко і відправте в духовку, запікайте при 180 градусах 8-10 хвилин. Викладіть підсушений хліб в форму для випікання.

Хлібно-ягідний пудинг - фото крок 2 2. змішайте молоко, жирні вершки, цукор, надішліть на вогонь і варіть до розчинення цукру. В іншій ємності змішайте яйця, жовтки і сіль. Влийте склянку молочної суміші в яєчну і розмішайте, потім тонкою цівкою влийте все в каструлю до основної молочної суміші. Залийте приготованим кремом хліб у формі і залиште на 5 хвилин.

Хлібно-ягідний пудинг - фото крок 3 3. Акуратно притисніть хліб, щоб кожен шматочок занурився в крем. Посипте все шоколадними чіпсами.

Хлібно-ягідний пудинг - фото крок 4 4. Додайте ягідне асорті з улюблених плодів. Надішліть форму в розігрітий до 180 градусів духовку на 45 хвилин.

Хлібно-ягідний пудинг - фото крок 5 5. Дістаньте готовий пудинг з духовки і трохи остудіть, а потім наріжте шматочками і подавайте до столу.

Подібні рецепти

Французький рисовий пудинг

Тріска під хлібно-сирної скоринкою

Солодкий десерт з рису і заварного крему. Класичне сімейне ласощі у франції. кількість порцій: 6 Мал— 200 грам цукрова пудра— 90 грам ванільний цукор— 10 грам заварний крем— 300 грам шоколадна стружка— — За смаком У каструлю покласти 200 г рису. Додати 90 г цукрової пудри і 10 г ванільного...

Хлібний пудинг з гарбуза

Хлібний пудинг з гарбуза

Осінь - пора збору гарбуза, саме час готувати з неї різні смачні страви. Пропоную приготувати солодкий, ароматний хлібний пудинг з гарбузом. Він сподобається всім ласунам і любителям страв з гарбуза. опис приготування: Відсвяткуйте настання осені і спечіть смачний і ароматний десерт з гарбузом...

Хлібний пудинг з білим шоколадом

Хлібний пудинг з білим шоколадом

Хто сказав, що з випічкою обов'язково потрібно довго возитися? Можна взяти готовий багет і зробити з нього по-справжньому вишуканий десерт! Спробуйте обов'язково, дуже смачно і оригінально! опис приготування: Рецепт приготування хлібного пудингу з білим шоколадом, звичайно, забирає деякий час,...

Хлібний пудинг з шоколадом

Хлібний пудинг з шоколадом

Рецепт приготування пудингу зі шматочків хліба з шоколадом, збитими вершками і карамельним соусом. опис приготування: Цей десерт ви можете приготувати заздалегідь за день, а потім просто запекти в духовці перед подачею на стіл. кнопка— 1 штука(близько 450 г) густі вершки— 2 склянки шоколад— ...

Голландський пудинг

Голландський пудинг

Рецепт приготування голландського хлібного пудингу. опис приготування: Розігріти духовку до 325 градусів. Збити яйця. Додати халф енд халф, цукор, ваніль, корицю, мускатний горіх і ретельно перемішати. Вилити цю суміш на хліб нарізаний кубиками і злегка перемішати. Залийте суміш у форму для ви...