Рецепт Фарш з хліба і ковбаси

Рецепт Фарш з хліба і ковбаси
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Рецепт приготування фаршу зі свинячої ковбаси на курячому бульйоні.

опис приготування:

Розігріти духовку до 175 градусів. У великій сковороді смажити свинячу ковбасу (и гусиные потроха, якщо використовуються) на середньому вогні, часто помішуючи, до коричневого кольору, від 5 до 8 хвилин. Викласти в миску.

У каструлю додати цибулю, селера і 1/4 склянки води. Зменшити вогонь до середнього, варити, поки овочі не пом'якшують, близько 10 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Додати в ковбасу.

Додати до ковбаси і овочам кукурудзяний хліб, шавлія і яйця.

Довести бульйон до кипіння в маленькій каструлі, влити 1/2 чашки в фарш, перемішати. При необхідності додати більше бульйону, поки фарш не стане вологим, але не мокрим.

Охолодити фарш в каструлі, накривши кришкою, і бульйон.


  • свіжої свинячої ковбаси (і гусячі тельбухи при бажанні)  — 450 грам
  • велика цибулина, дрібно нарізана— 1 штука
  • селери, дрібно нарізаних— 3 штуки
  • сіль і мелений перець— 1 частина
  • кукурудзяного хліба, нарізаного кубиками— 900 грам
  • дрібно нарізаного шавлії— 3 Ст. ложки
  • великих яйця— 3 штуки
Розігріти духовку до 175 градусів. У великій сковороді смажити свинячу ковбасу (и гусиные потроха, якщо використовуються) на середньому вогні, часто помішуючи, до коричневого кольору, від 5 до 8 хвилин. Викласти в миску.

У каструлю додати цибулю, селера і 1/4 склянки води. Зменшити вогонь до середнього, варити, поки овочі не пом'якшують, близько 10 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Додати в ковбасу.

Додати до ковбаси і овочам кукурудзяний хліб, шавлія і яйця.

Довести бульйон до кипіння в маленькій каструлі, влити 1/2 чашки в фарш, перемішати. При необхідності додати більше бульйону, поки фарш не стане вологим, але не мокрим.

Охолодити фарш в каструлі, накривши кришкою, і бульйон.


Подібні рецепти

Фарш з грибів, каштанів і ковбаси

Хе з карася

Рецепт приготування апетитного фаршу з білих грибів, каштанів і ковбаси, яким можна начинити індичку. опис приготування: Залити білі гриби окропом, дати вбратися протягом приблизно 30 хвилин. Тим часом підсмажити бекон у великій сковороді на середньому вогні, часто помішуючи, до хрусткої скори...

Eлочка з сиру і ковбаси

Eлочка з сиру і ковбаси

Прикраса святкового столу — справа приємна і захоплююча! Пропоную прикрасити ваш стіл красивою ялинкою з сиру і ковбаси. Готується все за 10 хвилин, дуже швидко і просто. Виходить дуже ошатно опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування ялинки з сиру і ковбаси. Закуска на святко...

Суп з фрикадельками з фаршу і ковбаси

Суп з фрикадельками з фаршу і ковбаси

Рецепт приготування супу з фрикадельками з фаршу і ковбаси. Дуже смачний і ситний суп. опис приготування: Змішати яловичий бульйон, сальсу, 1 цибулину, помідори, сушений базилік, орегано і 1 / 4 чайної ложки перцю. (Якщо ви використовуєте конденсований яловичий бульйон (наприклад, Кемпбелл & A...

Фарш з курячих сердечок

Фарш з курячих сердечок

вельми економне, дуже апетитне і досить просте блюдо, яке стане чудовою ідеєю для основного, — це фарш з курячих сердечок в домашніх умовах, запечений в духовці. опис приготування: Якщо ви ще не знаєте, як приготувати фарш з курячих сердечок оригінально, тоді звернути увагу на цей варіант. Дос...

Фарш куриный со свининой

Фарш куриный со свининой

Для приготовления фарша можно смешивать несколько видов мяса, что придаст блюду сочности, пикантности и насыщенности. В данном случае предлагаем попробовать, как приготовить фарш куриный со свининой. опис приготування: Такой фарш можно использовать для приготовления котлет, голубців, фрикаделе...