Рецепт Фарш з хліба і ковбаси
Рецепт приготування фаршу зі свинячої ковбаси на курячому бульйоні.
опис приготування:
Розігріти духовку до 175 градусів. У великій сковороді смажити свинячу ковбасу (и гусиные потроха, якщо використовуються) на середньому вогні, часто помішуючи, до коричневого кольору, від 5 до 8 хвилин. Викласти в миску.
У каструлю додати цибулю, селера і 1/4 склянки води. Зменшити вогонь до середнього, варити, поки овочі не пом'якшують, близько 10 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Додати в ковбасу.
Додати до ковбаси і овочам кукурудзяний хліб, шавлія і яйця.
Довести бульйон до кипіння в маленькій каструлі, влити 1/2 чашки в фарш, перемішати. При необхідності додати більше бульйону, поки фарш не стане вологим, але не мокрим.
Охолодити фарш в каструлі, накривши кришкою, і бульйон.
- свіжої свинячої ковбаси (і гусячі тельбухи при бажанні) — 450 грам
- велика цибулина, дрібно нарізана— 1 штука
- селери, дрібно нарізаних— 3 штуки
- сіль і мелений перець— 1 частина
- кукурудзяного хліба, нарізаного кубиками— 900 грам
- дрібно нарізаного шавлії— 3 Ст. ложки
- великих яйця— 3 штуки
У каструлю додати цибулю, селера і 1/4 склянки води. Зменшити вогонь до середнього, варити, поки овочі не пом'якшують, близько 10 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Додати в ковбасу.
Додати до ковбаси і овочам кукурудзяний хліб, шавлія і яйця.
Довести бульйон до кипіння в маленькій каструлі, влити 1/2 чашки в фарш, перемішати. При необхідності додати більше бульйону, поки фарш не стане вологим, але не мокрим.
Охолодити фарш в каструлі, накривши кришкою, і бульйон.
Подібні рецепти
Хе з карася
Рецепт приготування апетитного фаршу з білих грибів, каштанів і ковбаси, яким можна начинити індичку. опис приготування: Залити білі гриби окропом, дати вбратися протягом приблизно 30 хвилин. Тим часом підсмажити бекон у великій сковороді на середньому вогні, часто помішуючи, до хрусткої скори...
Eлочка з сиру і ковбаси
Прикраса святкового столу — справа приємна і захоплююча! Пропоную прикрасити ваш стіл красивою ялинкою з сиру і ковбаси. Готується все за 10 хвилин, дуже швидко і просто. Виходить дуже ошатно опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування ялинки з сиру і ковбаси. Закуска на святко...
Суп з фрикадельками з фаршу і ковбаси
Рецепт приготування супу з фрикадельками з фаршу і ковбаси. Дуже смачний і ситний суп. опис приготування: Змішати яловичий бульйон, сальсу, 1 цибулину, помідори, сушений базилік, орегано і 1 / 4 чайної ложки перцю. (Якщо ви використовуєте конденсований яловичий бульйон (наприклад, Кемпбелл & A...
Фарш з курячих сердечок
вельми економне, дуже апетитне і досить просте блюдо, яке стане чудовою ідеєю для основного, — це фарш з курячих сердечок в домашніх умовах, запечений в духовці. опис приготування: Якщо ви ще не знаєте, як приготувати фарш з курячих сердечок оригінально, тоді звернути увагу на цей варіант. Дос...
Фарш куриный со свининой
Для приготовления фарша можно смешивать несколько видов мяса, что придаст блюду сочности, пикантности и насыщенности. В данном случае предлагаем попробовать, как приготовить фарш куриный со свининой. опис приготування: Такой фарш можно использовать для приготовления котлет, голубців, фрикаделе...