Рецепт Смаженко з ковбасою
Смаженка — це невелика булочка з начинкою, як правило м'ясної або ковбасної. Заливка для булочок готується з сметани або майонезу, як подобається вам.
опис приготування:
Сьогодні я покажу вам, як приготувати "; Смаженко з ковбасою ";, це блюдо білоруської кухні. Ці булочки зазвичай печуться з м'ясними або ковбасними начинками, такий аналог італійської піци. Але ж можна поекспериментувати і зробити їх з грибами або сирними, дуже смачно з фаршем та цибулею. Розмір форми повинен бути 16 см, у мене трохи менше, не знайшлося потрібного. І головне, тісто має бути ліпковатим, не круто, тоді Смаженко виходять ніжними! пробуйте!
- ковбаса— 50 грам
- крем— 1,5 Ст. ложки
- яйце— 1 штука
- Томатний соус— 2 чайних ложки
- Борошно пшеничне— 1,5 склянки
- Вода тепла— 0,5 склянки
- свіжі дріжджі— 10 грам
- цукор— 1 Чайна ложка
- сіль— 2 щіпки
- Рослинна олія— 1 Ст. ложка
У теплій воді розчинити дріжджі (свіжі дріжджі можна замінити на сухі швидкодіючі), сіль, цукор.
Всипте пару столових ложок борошна і залиште хвилин на 10 в тепле. Нехай дріжджі прокинуться.
Коли опара "; заграє ";, додайте решту борошна і замісити тісто.
Тісто липне до рук, тому в кінці замісу додайте столову ложку масла на руки і сформуйте колобок. Накрийте сухим рушником і приберіть в тепло на 35-45 хвилин, поглядывайте, як тісто підросте, можна продовжувати.
Поки тісто підходить, підготуйте начинку для булочок: ковбасу поріжте соломкою, яйце з'єднайте зі сметаною і дрібкою солі.
Моє тісто готове було через 35 хвилин (я залишила його біля батареї). розділити тісто 2 частини.
Форми для випікання смаженок змастіть рослинною олією.
Вкладіть кульки з тіста і пальцями зробіть поглиблення.
Змастіть тісто томатним соусом. Покладіть ковбасу зверху.
Столовою ложкою залийте ковбасу яєчно-сметанною заливкою. Поставте в духовку форми на 15-20 хвилин, температура 200 градусів.
Смаженко готові! Вони легко виймаються з формочок, ароматні і дуже смачні!
Смачного!
Подібні рецепти
Рецепт гарячих бутербродів з ковбасою і сиром
Рецепт приготування французьких тостів з пшеничного хліба з корицею у вигляді чашок з начинкою з яблук, ковбаси, кориці і мускатного горіха. опис приготування: Цей незвичайний сніданок обов'язково оцінять ваші домашні. пшеничного хлеба— 6 скибочок яйця— 3 штуки коричневого сахара— 1 Ст. ложк...
Гриби з ковбасою в духовці
Для того щоб урізноманітнити звичайне меню, вам варто задуматися не тільки про гарячих стравах, але і про закусках. Їх робити набагато простіше і швидше. Тому я часто їх готую в звичайні дні. опис приготування: Сьогодні пропоную вам дізнатися про те, як приготувати гриби з ковбасою в духовці (...
Хліб з ковбасою і сиром в хлібопічці
Неймовірно апетитний хліб з ковбасою і сиром в хлібопічці з даного рецептом — це справжнє кулінарне твір мистецтва. Діти, побачивши цієї випічки верещать від задоволення. опис приготування: Приготувати хліб з ковбасою і сиром в хлібопічці не складе особливих труднощів, Правда займе час, але з ...
Грінки з ковбасою і сиром
Грінки з ковбасою і сиром — чудове частування до ранкової кави або чаю. Готується дуже просто і досить швидко. грінки — смачні і ситні зарядять бадьорістю на весь день. готуємо? опис приготування: Приготувати грінки з ковбасою і сиром по даним рецептом не складе ніяких труднощів і не займуть б...
Сендвічі з ковбасою і халапеньо
Рецепт приготування сендвічів з ковбасою, халапеньйо і сиром. Апетитні сандвічі з пікантним халапеньо швидко вгамують голод. кількість порцій: 4 ковбаса для сніданку— 4 штуки(шматочки) яйця— 4 штуки молоко навпіл з вершками— ¼ Склянок сіль і перець— 1 За смаком баночка перцю халапеньо— 1 штука ...