Рецепт Бурякове суфле з апельсиновим курдом

Рецепт Бурякове суфле з апельсиновим курдом
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт приготування бурякового суфле з апельсиновим курдом. Для приготування суфле за цим рецептом використовується достатня кількість інгредієнтів, основні з яких: буряк, яйця, сік, rikotta

кількість порцій: 4
  • Апельсиновий сік— 50 мілілітрів
  • апельсинова цедра— 3 чайних ложки
  • Буряк— 250 грам
  • жовток яєчний— 3 штуки
  • білки яєчні— 3 штуки
  • Вершкове масло— 10 грам
  • пудра цукрова— 5 грам
  • Rikotta— 100 грам
Бурякове суфле з апельсиновим курдом - фото крок 1 1. В першу чергу запекти буряк (чистити її не треба). Розігріваємо духову шафу до температури сто вісімдесят градусів, і відправляємо туди буряк, загорнуту в фольгу, а можна просто накрити фольгою форму. Запікаємо приблизно одну годину, може трохи більше.

Бурякове суфле з апельсиновим курдом - фото крок 2 2. Потім буряку даємо повністю охолонути (прямо в фользі), очищаємо від шкірки і подрібнюємо, використовуючи для цього блендер, або натираємо на дрібній тертці. Змішуємо разом натерту буряк і рикотту.

Бурякове суфле з апельсиновим курдом - фото крок 3 3. За допомогою міксера збити три яєчні білки, поступово і акуратно додаємо цукор. Збиваємо до м'яких піків, просто поки не розчиниться цукор. Поки збивалися білки, попередньо змастити форми маслом і присипати цукровою пудрою. Форми на час прибрати в морозилку.

Бурякове суфле з апельсиновим курдом - фото крок 4 4. Бурякову суміш акуратно втручаємося лопаткою в білки. Дістаємо форми і заповнюємо сумішшю приблизно на дві третини. Розігріваємо духову шафу до температури двісті градусів і відправляємо туди форми хвилин на вісім-десять. Суфле помітно підніметься.

Бурякове суфле з апельсиновим курдом - фото крок 5 5. Щоб приготувати соус розітріть з цукром три жовтки, додамо апельсиновий сік і цедру, ставимо на водяну баню, помішувати. Знімаємо коли загусне, вершкове масло втручаємося до його розчинення.

Бурякове суфле з апельсиновим курдом - фото крок 6 6. Як тільки суфле буде готове, його треба відразу подавати (так як воно швидко опадає). В середині суфле робимо отвори для соусу.

Подібні рецепти

Яловичина з апельсиновим соком і брокколі

Бурякове пюре

Рецепт приготування яловичини з рисом, апельсиновим соком, брокколі і болгарським перцем. опис приготування: Відварити рис у відповідності з інструкцією на упаковці, відкласти в сторону. Тим часом в невеликій мисці об'єднати апельсиновий сік, оцет, соєвий соус і цукор, відкласти в сторону. У ...

Грушево-малиновое суфле

Грушево-малиновое суфле

Порадуйте своїх близьких смачним і найніжнішим французьким десертом — суфле з додаванням груш і малини. Тане в роті, легке, повітряне суфле доставить всім величезне задоволення, гарантую! опис приготування: Смачне ніжне суфле приготувати зовсім нескладно. Нехай вас не лякає довгий рецепт, прос...

Шоколадні тістечка з горіхами і суфле

Шоколадні тістечка з горіхами і суфле

Рецепт приготування тістечок з шоколадом, арахісовим маслом, міні-суфле, горіхами пекан і ванільним екстрактом. опис приготування: Тістечка з густим шаром хрустких горіхів пекан, липким суфле і шоколадною глазур'ю піднімуть настрій зимовим вечором. какао— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки е...

Суфле з брокколі і трьох видів сиру

Суфле з брокколі і трьох видів сиру

Рецепт приготування десерту з брокколі і сирів кількість порцій: 6 брокколі— 500 грам сиру чеддер— 25 грам швейцарського сиру— 25 грам пармезан— 25 грам вершкового масла— 1,5 Ст. ложки борошна— 1 Ст. ложка молока— 150 мілілітрів яйця— 3 штуки яєчні білки— 2 штуки тертого мускатного ореха— 1 щіп...

Шоколадне суфле

Шоколадне суфле

Суфле прийшло до нас із Франції. Блюдо роблять на основі яєчних жовтків з іншими продуктами, в які додають збиті білки. Основа виходить повітрям. Хочете зробити його будинку? тоді читайте! опис приготування: Я пропоную вам рецепт, в якому ви дізнаєтеся про те, як приготувати шоколадне суфле. Т...