Рецепт Бурякове суфле з апельсиновим курдом

Рецепт Бурякове суфле з апельсиновим курдом
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт приготування бурякового суфле з апельсиновим курдом. Для приготування суфле за цим рецептом використовується достатня кількість інгредієнтів, основні з яких: буряк, яйця, сік, rikotta

кількість порцій: 4
  • Апельсиновий сік— 50 мілілітрів
  • апельсинова цедра— 3 чайних ложки
  • Буряк— 250 грам
  • жовток яєчний— 3 штуки
  • білки яєчні— 3 штуки
  • Вершкове масло— 10 грам
  • пудра цукрова— 5 грам
  • Rikotta— 100 грам
Бурякове суфле з апельсиновим курдом - фото крок 1 1. В першу чергу запекти буряк (чистити її не треба). Розігріваємо духову шафу до температури сто вісімдесят градусів, і відправляємо туди буряк, загорнуту в фольгу, а можна просто накрити фольгою форму. Запікаємо приблизно одну годину, може трохи більше.

Бурякове суфле з апельсиновим курдом - фото крок 2 2. Потім буряку даємо повністю охолонути (прямо в фользі), очищаємо від шкірки і подрібнюємо, використовуючи для цього блендер, або натираємо на дрібній тертці. Змішуємо разом натерту буряк і рикотту.

Бурякове суфле з апельсиновим курдом - фото крок 3 3. За допомогою міксера збити три яєчні білки, поступово і акуратно додаємо цукор. Збиваємо до м'яких піків, просто поки не розчиниться цукор. Поки збивалися білки, попередньо змастити форми маслом і присипати цукровою пудрою. Форми на час прибрати в морозилку.

Бурякове суфле з апельсиновим курдом - фото крок 4 4. Бурякову суміш акуратно втручаємося лопаткою в білки. Дістаємо форми і заповнюємо сумішшю приблизно на дві третини. Розігріваємо духову шафу до температури двісті градусів і відправляємо туди форми хвилин на вісім-десять. Суфле помітно підніметься.

Бурякове суфле з апельсиновим курдом - фото крок 5 5. Щоб приготувати соус розітріть з цукром три жовтки, додамо апельсиновий сік і цедру, ставимо на водяну баню, помішувати. Знімаємо коли загусне, вершкове масло втручаємося до його розчинення.

Бурякове суфле з апельсиновим курдом - фото крок 6 6. Як тільки суфле буде готове, його треба відразу подавати (так як воно швидко опадає). В середині суфле робимо отвори для соусу.

Подібні рецепти

Яловичина з апельсиновим соком і брокколі

Ананасовий пиріг

Рецепт приготування яловичини з рисом, апельсиновим соком, брокколі і болгарським перцем. опис приготування: Відварити рис у відповідності з інструкцією на упаковці, відкласти в сторону. Тим часом в невеликій мисці об'єднати апельсиновий сік, оцет, соєвий соус і цукор, відкласти в сторону. У ...

Суфле з яловичини на пару

Суфле з яловичини на пару

Ніжне й ароматне суфле з яловичини на пару припаде до смаку вашій дитині, хоча можливо і ви з задоволенням з'їсте пару порцій цього смачного ласощі. опис приготування: Моя сестра використовувала цей простий рецепт суфле з яловичини на пару, коли її діти були зовсім маленькими, вона завжди готу...

Шоколадне суфле

Шоколадне суфле

Суфле прийшло до нас із Франції. Блюдо роблять на основі яєчних жовтків з іншими продуктами, в які додають збиті білки. Основа виходить повітрям. Хочете зробити його будинку? тоді читайте! опис приготування: Я пропоную вам рецепт, в якому ви дізнаєтеся про те, як приготувати шоколадне суфле. Т...

Суфле з індички

Суфле з індички

А ви вже пробували приготувати суфле з індички в домашніх умовах? Якщо ні, то я з радістю вам розповім, як це зробити. Блюдо виходить ніжним, смачним і дуже осіннім. Спробуйте обов'язково! опис приготування: Смачне і ніжне блюдо - це суфле з індички в домашніх умовах. Воно готується легко і ви...

Суфле з бататом і горіхами

Суфле з бататом і горіхами

Рецепт суфле з бататом і горіхами. опис приготування: Цей чудовий рецепт поєднує в собі смак батату, горіха-пекана, коричневого сахара, кориці і мускатного горіха. Крім того, його дуже легко приготувати. вершкового масла— 8 Ст. ложок коричневого сахара— 1 Склянка горіха-пекана— 1/2 склянки к...