Рецепт Бурякове суфле з апельсиновим курдом
Рецепт приготування бурякового суфле з апельсиновим курдом. Для приготування суфле за цим рецептом використовується достатня кількість інгредієнтів, основні з яких: буряк, яйця, сік, rikotta
кількість порцій: 4
- Апельсиновий сік— 50 мілілітрів
- апельсинова цедра— 3 чайних ложки
- Буряк— 250 грам
- жовток яєчний— 3 штуки
- білки яєчні— 3 штуки
- Вершкове масло— 10 грам
- пудра цукрова— 5 грам
- Rikotta— 100 грам
2. Потім буряку даємо повністю охолонути (прямо в фользі), очищаємо від шкірки і подрібнюємо, використовуючи для цього блендер, або натираємо на дрібній тертці. Змішуємо разом натерту буряк і рикотту.
3. За допомогою міксера збити три яєчні білки, поступово і акуратно додаємо цукор. Збиваємо до м'яких піків, просто поки не розчиниться цукор. Поки збивалися білки, попередньо змастити форми маслом і присипати цукровою пудрою. Форми на час прибрати в морозилку.
4. Бурякову суміш акуратно втручаємося лопаткою в білки. Дістаємо форми і заповнюємо сумішшю приблизно на дві третини. Розігріваємо духову шафу до температури двісті градусів і відправляємо туди форми хвилин на вісім-десять. Суфле помітно підніметься.
5. Щоб приготувати соус розітріть з цукром три жовтки, додамо апельсиновий сік і цедру, ставимо на водяну баню, помішувати. Знімаємо коли загусне, вершкове масло втручаємося до його розчинення.
6. Як тільки суфле буде готове, його треба відразу подавати (так як воно швидко опадає). В середині суфле робимо отвори для соусу.
Подібні рецепти
Бурякове пюре
Рецепт приготування яловичини з рисом, апельсиновим соком, брокколі і болгарським перцем. опис приготування: Відварити рис у відповідності з інструкцією на упаковці, відкласти в сторону. Тим часом в невеликій мисці об'єднати апельсиновий сік, оцет, соєвий соус і цукор, відкласти в сторону. У ...
Грушево-малиновое суфле
Порадуйте своїх близьких смачним і найніжнішим французьким десертом — суфле з додаванням груш і малини. Тане в роті, легке, повітряне суфле доставить всім величезне задоволення, гарантую! опис приготування: Смачне ніжне суфле приготувати зовсім нескладно. Нехай вас не лякає довгий рецепт, прос...
Шоколадні тістечка з горіхами і суфле
Рецепт приготування тістечок з шоколадом, арахісовим маслом, міні-суфле, горіхами пекан і ванільним екстрактом. опис приготування: Тістечка з густим шаром хрустких горіхів пекан, липким суфле і шоколадною глазур'ю піднімуть настрій зимовим вечором. какао— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки е...
Суфле з брокколі і трьох видів сиру
Рецепт приготування десерту з брокколі і сирів кількість порцій: 6 брокколі— 500 грам сиру чеддер— 25 грам швейцарського сиру— 25 грам пармезан— 25 грам вершкового масла— 1,5 Ст. ложки борошна— 1 Ст. ложка молока— 150 мілілітрів яйця— 3 штуки яєчні білки— 2 штуки тертого мускатного ореха— 1 щіп...
Шоколадне суфле
Суфле прийшло до нас із Франції. Блюдо роблять на основі яєчних жовтків з іншими продуктами, в які додають збиті білки. Основа виходить повітрям. Хочете зробити його будинку? тоді читайте! опис приготування: Я пропоную вам рецепт, в якому ви дізнаєтеся про те, як приготувати шоколадне суфле. Т...