Рецепти muscleman.com.ua

Соус на рибному бульйоні

Соус на рибному бульйоні

Цей прекрасний соус, готується на основі рибного бульйону. Володіє яскравим смаком, за класифікацією вважається білим основним соусом. Ідеально підходить до страв з риби, м'яса і птиці. Спробуйте! опис приготування: Це простий рецепт приготування соусу на рибному бульйоні. З інгредієнтів знадо...

Свиняча корейка в соєвому клярі

Свиняча корейка в соєвому клярі

Рецепт приготування свинячої корейки в соєвому клярі. Соєвий соус ідеально підходить до цієї страви. опис приготування: Смажена свиняча корейка — смачне гаряче блюдо яке сподобатися всій вашій родині. Даний рецепт свинячої корейки досить простий, а приготування не забере багато часу. кляр, осн...

Гриби, фаршировані фаршем

Гриби, фаршировані фаршем

гриби, фаршировані фаршем, — сніданок, яка стане відмінною прикрасою будь-якого святкового столу. І, повірте мені, в кінці вечора тарілка обов'язково буде порожня, а гості задоволені. опис приготування: що, підготовка святкового столу — це ціле мистецтво, а гостей в наш час досить важко здивув...

Яловичина з перцем по азійському

Яловичина з перцем по азійському

Рецепт приготування смаженої яловичини з соєвим соусом, імбиром, цибулею, чилі, болгарським перцем і халапеньйо. опис приготування: Це пікантне блюдо добре подавати на гарнір з рисом або рисовою локшиною. яловичини— 220-450 грам Тереза— 3 чайних ложки коричневого сахара— 2 Ст. ложки кукурудз...

Говяжья печень с курагой и яблоком

Хек з брокколі

Этот рецепт для любителей блюд из печени. Готовить можно любую печень: свинячу, курячу, яловичу. Будет одинаково вкусно, повірте. Сладость кураги и кислинка яблока придадут новый вкус печенке. опис приготування: Ця страва для тих, хто любить субпродукти. Печень полезна всем, это давно известно...

Глазурь для куличей , которая не осыпается

Глазурь для куличей , которая не осыпается

Здесь вы найдете рецепт глазури, которая не осыпается и не липнет к рукам. Она получается очень красивая и глянцевая. Спробуйте, готується легко і швидко! опис приготування: Рецептом глазури, которая не осыпается, пользуюсь уже очень давно, для меня она самая лучшая. Рецепт её приготовления, в...

Галантин

Галантин

У російських книгах часто зустрічається таке зрозумілий «кура безкостая» і «кура кові». Сьогодні ми називаємо таку курку фаршированої або, під впливом французької кухні, галантином. опис приготування: Готуємо курку для фарширування. Для цього знімаємо з курки шкіру разом з крилами і ніжками. З...

Яловичина з брокколі

Яловичина з брокколі

Гаряче блюдо з смаковою гаммою, властивої азіатським кухням, готується з цілком доступних, продаються в кожному великому супермаркеті інгредієнтів. Отже, рецепт яловичини з брокколі! опис приготування: це, ймовірно, одне з найпростіших блюд в азіатському стилі, які можна без особливих проблем ...

Печериці, фаршировані овочами

Печериці, фаршировані овочами

Якщо я хочу подати гарячу страву красиво, то часто вибираю рецепти, в яких потрібно щось фарширувати. Це виглядає ефектно. Для такого підходять багато овочів, а в моєму варіанті будуть капелюшки грибів. опис приготування: У своєму випадку ви можете підібрати іншу начинку, щось замінити або дод...

Штрудлі з картоплею і м'ясом

Штрудлі з картоплею і м'ясом

Цей рецепт німецької кухні налічує давню історію і традиції. Штрудлі з картоплею і м'ясом — смачне і ситне блюдо, рецептів його приготування безліч і готують його в кожній родині по-своєму. опис приготування: Приготувати штрудлі з картоплею і м'ясом дуже просто, покроковий рецепт вам на допомо...

Гриби в сметані, запечені в духовці

Гриби в сметані, запечені в духовці

Неймовірно просте грибну страву! Ароматні печериці запікаються в ніжному сметанному соусі під сирною скоринкою. Блюдо настільки легко готується, що з ним впорається навіть недосвідчений кулінар! опис приготування: Приготовлені в домашніх умовах, гриби в сметані, запечені в духовці, — це дуже п...

Солянка з м'ясом

Солянка з м'ясом

солянка — популярне слов'янське блюдо, яке готується на концентрованому бульйоні з додаванням великої кількості м'яса, копченостей, грибів, риби. Цей суп виходить просто неймовірно смачним! опис приготування: Солянка буває м'ясної, грибний, рибної. Але ніколи не змішують ці інгредієнти в одній...

Солоні огірки з бочки

Солоні огірки з бочки

Напевно одна з найпопулярніших російських закусок. опис приготування: За рецептом виходить одна 12 літрова діжка солоних огірків. 1. Для початку потрібно підготувати дерев'яну діжку. Ретельно промийте бочку сумішшю гарячої води з содою, ошпарити окропом і підсушити. 2. Замочити огірочки в холо...

Суп грибний на курячому бульйоні

Суп грибний на курячому бульйоні

Люблю я грибні супи. А якщо хочу приготувати їх швидко, беру шампіньйони. Цей ніжний суп-пюре з печериць готується всього півгодини, але до смаку не поступиться ресторанного страви. Супчик дуже ситний! опис приготування: Перед подачею в суп можна додати гілочку кропу, жменю сухариків, насіння ...

Помилка

Помилка

Помилка — це кулінарний привіт з радянських часів, коли грибна підлива була чи не найпопулярнішим столовской блюдом. Блюдо за рецептом справжнього кухаря радянської їдальні опис приготування: Грибна підлива готується дуже легко, і тому це — універсальний варіант для швидкого і смачної вечері а...

Грибний жульєн з вершками

Грибний жульєн з вершками

Грибний жульєн з вершками — дивовижне у всіх відносинах блюдо, смак у нього просто приголомшливий, а приготувати такий жульен можна з будь-яких грибів, але печериці, мабуть, найекономічніший варіант. опис приготування: Я думаю, що щось схоже готувала кожна з нас, адже, по суті, цей простий рец...

Шоколадні біскотті

Шоколадні біскотті

Рецепт італійського печива біскотті дозволяє імпровізувати як з різними добавками, так і з самим тестом для цієї випічки. Результатом такої імпровізації стали незвичайні шоколадні біскотті. опис приготування: Цільнозернове борошно, використовувана в цьому варіанті рецепта, надає випічці масу к...

Суп з літніми овочами

Суп з літніми овочами

Як тільки починаються перші овочі, супи з крупами і макаронами відходять на задній план. Хочеться варити легкі вітамінні супчики, користуючись річним різноманітністю! опис приготування: Суп зі свіжим або замороженим зеленим горошком відрізняється за смаком від звареного з консервованим. А доб...

Глазур для паски білкова

Глазур для паски білкова

Є кілька варіантів глазурі для пасок, я хочу запропонувати простий і перевірений. Білкова глазур відмінно застигає, також з плюсів то, що на ній добре тримається кондитерська посипання. опис приготування: Швидко застигає і не кришиться глазур, при приготуванні якої білок не збивається, а розти...

Фокачча з цибулею

Фокачча з цибулею

Проста і смачна закуска. Класичне італійська страва. кількість порцій: 4 мука— 1 кілограм(інгредієнти основи:) сіль— 30 грам оливкова олія— 100 грам цукор— 15 грам дріжджі— 35 грам вода— 500 грам цибуля— 250 грам(інгредієнти для начинки:) оливкова олія— 50 грам сир форте— 30 грам помідори черрі...