Рецепти muscleman.com.ua
Соус на рибному бульйоні
Цей прекрасний соус, готується на основі рибного бульйону. Володіє яскравим смаком, за класифікацією вважається білим основним соусом. Ідеально підходить до страв з риби, м'яса і птиці. Спробуйте! опис приготування: Це простий рецепт приготування соусу на рибному бульйоні. З інгредієнтів знадо...
Свиняча корейка в соєвому клярі
Рецепт приготування свинячої корейки в соєвому клярі. Соєвий соус ідеально підходить до цієї страви. опис приготування: Смажена свиняча корейка — смачне гаряче блюдо яке сподобатися всій вашій родині. Даний рецепт свинячої корейки досить простий, а приготування не забере багато часу. кляр, осн...
Гриби, фаршировані фаршем
гриби, фаршировані фаршем, — сніданок, яка стане відмінною прикрасою будь-якого святкового столу. І, повірте мені, в кінці вечора тарілка обов'язково буде порожня, а гості задоволені. опис приготування: що, підготовка святкового столу — це ціле мистецтво, а гостей в наш час досить важко здивув...
Яловичина з перцем по азійському
Рецепт приготування смаженої яловичини з соєвим соусом, імбиром, цибулею, чилі, болгарським перцем і халапеньйо. опис приготування: Це пікантне блюдо добре подавати на гарнір з рисом або рисовою локшиною. яловичини— 220-450 грам Тереза— 3 чайних ложки коричневого сахара— 2 Ст. ложки кукурудз...
Хек з брокколі
Этот рецепт для любителей блюд из печени. Готовить можно любую печень: свинячу, курячу, яловичу. Будет одинаково вкусно, повірте. Сладость кураги и кислинка яблока придадут новый вкус печенке. опис приготування: Ця страва для тих, хто любить субпродукти. Печень полезна всем, это давно известно...
Глазурь для куличей , которая не осыпается
Здесь вы найдете рецепт глазури, которая не осыпается и не липнет к рукам. Она получается очень красивая и глянцевая. Спробуйте, готується легко і швидко! опис приготування: Рецептом глазури, которая не осыпается, пользуюсь уже очень давно, для меня она самая лучшая. Рецепт её приготовления, в...
Галантин
У російських книгах часто зустрічається таке зрозумілий «кура безкостая» і «кура кові». Сьогодні ми називаємо таку курку фаршированої або, під впливом французької кухні, галантином. опис приготування: Готуємо курку для фарширування. Для цього знімаємо з курки шкіру разом з крилами і ніжками. З...
Яловичина з брокколі
Гаряче блюдо з смаковою гаммою, властивої азіатським кухням, готується з цілком доступних, продаються в кожному великому супермаркеті інгредієнтів. Отже, рецепт яловичини з брокколі! опис приготування: це, ймовірно, одне з найпростіших блюд в азіатському стилі, які можна без особливих проблем ...
Печериці, фаршировані овочами
Якщо я хочу подати гарячу страву красиво, то часто вибираю рецепти, в яких потрібно щось фарширувати. Це виглядає ефектно. Для такого підходять багато овочів, а в моєму варіанті будуть капелюшки грибів. опис приготування: У своєму випадку ви можете підібрати іншу начинку, щось замінити або дод...
Штрудлі з картоплею і м'ясом
Цей рецепт німецької кухні налічує давню історію і традиції. Штрудлі з картоплею і м'ясом — смачне і ситне блюдо, рецептів його приготування безліч і готують його в кожній родині по-своєму. опис приготування: Приготувати штрудлі з картоплею і м'ясом дуже просто, покроковий рецепт вам на допомо...
Гриби в сметані, запечені в духовці
Неймовірно просте грибну страву! Ароматні печериці запікаються в ніжному сметанному соусі під сирною скоринкою. Блюдо настільки легко готується, що з ним впорається навіть недосвідчений кулінар! опис приготування: Приготовлені в домашніх умовах, гриби в сметані, запечені в духовці, — це дуже п...
Солянка з м'ясом
солянка — популярне слов'янське блюдо, яке готується на концентрованому бульйоні з додаванням великої кількості м'яса, копченостей, грибів, риби. Цей суп виходить просто неймовірно смачним! опис приготування: Солянка буває м'ясної, грибний, рибної. Але ніколи не змішують ці інгредієнти в одній...
Солоні огірки з бочки
Напевно одна з найпопулярніших російських закусок. опис приготування: За рецептом виходить одна 12 літрова діжка солоних огірків. 1. Для початку потрібно підготувати дерев'яну діжку. Ретельно промийте бочку сумішшю гарячої води з содою, ошпарити окропом і підсушити. 2. Замочити огірочки в холо...
Суп грибний на курячому бульйоні
Люблю я грибні супи. А якщо хочу приготувати їх швидко, беру шампіньйони. Цей ніжний суп-пюре з печериць готується всього півгодини, але до смаку не поступиться ресторанного страви. Супчик дуже ситний! опис приготування: Перед подачею в суп можна додати гілочку кропу, жменю сухариків, насіння ...
Помилка
Помилка — це кулінарний привіт з радянських часів, коли грибна підлива була чи не найпопулярнішим столовской блюдом. Блюдо за рецептом справжнього кухаря радянської їдальні опис приготування: Грибна підлива готується дуже легко, і тому це — універсальний варіант для швидкого і смачної вечері а...
Грибний жульєн з вершками
Грибний жульєн з вершками — дивовижне у всіх відносинах блюдо, смак у нього просто приголомшливий, а приготувати такий жульен можна з будь-яких грибів, але печериці, мабуть, найекономічніший варіант. опис приготування: Я думаю, що щось схоже готувала кожна з нас, адже, по суті, цей простий рец...
Шоколадні біскотті
Рецепт італійського печива біскотті дозволяє імпровізувати як з різними добавками, так і з самим тестом для цієї випічки. Результатом такої імпровізації стали незвичайні шоколадні біскотті. опис приготування: Цільнозернове борошно, використовувана в цьому варіанті рецепта, надає випічці масу к...
Суп з літніми овочами
Як тільки починаються перші овочі, супи з крупами і макаронами відходять на задній план. Хочеться варити легкі вітамінні супчики, користуючись річним різноманітністю! опис приготування: Суп зі свіжим або замороженим зеленим горошком відрізняється за смаком від звареного з консервованим. А доб...
Глазур для паски білкова
Є кілька варіантів глазурі для пасок, я хочу запропонувати простий і перевірений. Білкова глазур відмінно застигає, також з плюсів то, що на ній добре тримається кондитерська посипання. опис приготування: Швидко застигає і не кришиться глазур, при приготуванні якої білок не збивається, а розти...
Фокачча з цибулею
Проста і смачна закуска. Класичне італійська страва. кількість порцій: 4 мука— 1 кілограм(інгредієнти основи:) сіль— 30 грам оливкова олія— 100 грам цукор— 15 грам дріжджі— 35 грам вода— 500 грам цибуля— 250 грам(інгредієнти для начинки:) оливкова олія— 50 грам сир форте— 30 грам помідори черрі...