Рецепт Галантин

Рецепт Галантин
Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
У російських книгах часто зустрічається таке зрозумілий «кура безкостая» і «кура кові». Сьогодні ми називаємо таку курку фаршированої або, під впливом французької кухні, галантином.

опис приготування:

Готуємо курку для фарширування.

Для цього знімаємо з курки шкіру разом з крилами і ніжками.

З каркаса птиці знімаємо філе і злегка його відбиваємо.

Каркас птиці розрубуємо, заливаємо холодною водою і варимо бульйон.

Для фаршу м'якоть птиці і свинину подрібнюємо 2 рази через м'ясорубку, додаємо яєчні білки і збиваємо, поступово вливаючи молоко.

Якщо маса добре збита, то її шматочок, опущений в гарячу воду, спливе на поверхню.

Після цього додаємо сіль, перець, тертий мускатний горіх, сало шпик, нарізане дрібними кубиками (можна готувати і без нього), очищені від шкаралупи фісташки. все перемішуємо.

На шкіру укладаємо шар фаршу, потім відбите куряче філе, потім знову фарш і знову філе.

Краї шкіри сполучаємо і зшиваємо нитками, розправляємо крильця і ​​ніжки, надаючи птахові вид цілої.

Шкіру можна натягувати, інакше під час варіння розмір фаршу збільшиться і, вона порветься.

Тепер загортаємо птицю в марлю і заливаємо охолодженим бульйоном. Доводимо до кипіння, потім варимо на маленькому вогні 1-1,5 годину.

На початку варіння додаємо в воду сіль, цибулину, морквину.

У готового галантіна при проколюванні повинен виділяти прозорий сік.

Коли галантин готовий, звільняємо його від марлі і кладемо під легкий прес, наприклад, кришку від каструлі, щоб зайва рідина скла.

Охолоджуємо в холодильнику.

При подачі прикрашаємо свіжими або маринованими овочами, зеленню. Окремо подаємо майонезний соус.

Смачного!


  • курка ціла— 1 кілограм
  • м'ясо свиняче— 200 грам
  • сало шпик— 70 грам
  • яйце— 1 штука
  • fistashki— 120 грам
  • молоко— 300 грам
  • мускатний горіх— — За смаком
  • перець мелений— — За смаком
  • сіль— — За смаком
Готуємо курку для фарширування.

Для цього знімаємо з курки шкіру разом з крилами і ніжками.

З каркаса птиці знімаємо філе і злегка його відбиваємо.

Каркас птиці розрубуємо, заливаємо холодною водою і варимо бульйон.

Для фаршу м'якоть птиці і свинину подрібнюємо 2 рази через м'ясорубку, додаємо яєчні білки і збиваємо, поступово вливаючи молоко.

Якщо маса добре збита, то її шматочок, опущений в гарячу воду, спливе на поверхню.

Після цього додаємо сіль, перець, тертий мускатний горіх, сало шпик, нарізане дрібними кубиками (можна готувати і без нього), очищені від шкаралупи фісташки. все перемішуємо.

На шкіру укладаємо шар фаршу, потім відбите куряче філе, потім знову фарш і знову філе.

Краї шкіри сполучаємо і зшиваємо нитками, розправляємо крильця і ​​ніжки, надаючи птахові вид цілої.

Шкіру можна натягувати, інакше під час варіння розмір фаршу збільшиться і, вона порветься.

Тепер загортаємо птицю в марлю і заливаємо охолодженим бульйоном. Доводимо до кипіння, потім варимо на маленькому вогні 1-1,5 годину.

На початку варіння додаємо в воду сіль, цибулину, морквину.

У готового галантіна при проколюванні повинен виділяти прозорий сік.

Коли галантин готовий, звільняємо його від марлі і кладемо під легкий прес, наприклад, кришку від каструлі, щоб зайва рідина скла.

Охолоджуємо в холодильнику.

При подачі прикрашаємо свіжими або маринованими овочами, зеленню. Окремо подаємо майонезний соус.

Смачного!


Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Маринована яловичина з овочами і зеленню

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...