Рецепт Суп грибний на курячому бульйоні

Рецепт Суп грибний на курячому бульйоні
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Люблю я грибні супи. А якщо хочу приготувати їх швидко, беру шампіньйони. Цей ніжний суп-пюре з печериць готується всього півгодини, але до смаку не поступиться ресторанного страви. Супчик дуже ситний!

опис приготування:

Перед подачею в суп можна додати гілочку кропу, жменю сухариків, насіння соняшнику або гарбуза, подрібнений бекон. Також не забудьте для аромату поперчити страву. Найкраще сюди підійде суміш чорного, червоного і білого перців.

  • печериці— 250 грам
  • сир голландський— 50 грам
  • Бульйонний кубик курячий— 1 штука(у мене - Gallina Blanca)
  • вершки— 250 мілілітрів
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука(середнього розміру)
  • Борошно пшеничне— 1 Ст. ложка
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком(можна використовувати суміш перців)
  • вода— 300 мілілітрів
  • Рослинна олія— 100 Ст. ложок
Суп грибний на курячому бульйоні - фото крок 1 1. Спочатку займіться приготуванням бульйону. Розкришіть кубик Gallina Blanca в каструлю, залийте туди 300 мл. води. Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння і дочекайтеся, поки кубик повністю розчиниться, а потім залиште бульйон остигати. Ніяких приправ в бульйон додавати не потрібно.

Суп грибний на курячому бульйоні - фото крок 2 2. Тим часом промийте печериці, чистий ги, висушіть і поріжте не дуже великими шматочками. Якщо печериці дрібні, то їх можна не різати. Я не видаляю ніжки, їх теж використовую в готуванні.

Суп грибний на курячому бульйоні - фото крок 3 3. Потім очистіть цибулину, наріжте її невеликими довільними шматочками. На сковороду налийте олію, викладіть цибулю і гриби. Обсмажте овочі до легкого золотистого кольору.

Суп грибний на курячому бульйоні - фото крок 4 4. Овочі перекладіть в чашу блендера, залийте їх бульйоном і перетворите в пюре за допомогою погружного блендера. Для текстури можна залишити пару неізмельчённих шматочків. Якщо маса вийшла дуже густий і її важко подрібнювати, додайте трохи води.

Суп грибний на курячому бульйоні - фото крок 5 5. В окремій каструлі розтопіть вершкове масло, обсмажте в ньому пшеничну муку протягом хвилини, а потім додайте туди вершки.

Суп грибний на курячому бульйоні - фото крок 6 Через хвилину додайте в каструлю пюре з овочів, все добре перемішайте і доведіть до кипіння. Розливайте готовий супчик по тарілочках гарячим!

Подібні рецепти

Квасолевий суп на курячому бульйоні

Салат «удача»

Дуже незвичайний квасолевий суп з овочами, приготований на основі наваристого курячого бульйону. Овочі в супі дуже гармонійно поєднуються, створюючи прекрасну смакову гармонію. Рекомендую на обід! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування квасоляного супу на курячому буль...

Суп з білих грибів на курячому бульйоні

Суп з білих грибів на курячому бульйоні

Ваш суп з білих грибів вийде набагато смачніше, ситніше і ароматний, якщо зварити його не в простій воді, а на курячому бульйоні, тому пропоную так і зробити, а ось і відповідний рецепт для вас. опис приготування: Я думаю, всі погодяться з тим, що самий ароматний, смачний і наваристий суп вихо...

Суп з фрикадельками на курячому бульйоні

Суп з фрикадельками на курячому бульйоні

наваристий, смачний і ситний суп, доповнений соковитими м'ясними фрикадельками, - це відмінне рішення для сімейного обіду. Блюдо сподобається навіть самим маленьким вередунам і стане одним з улюблених. опис приготування: Суп на обід - негласне правило, але не завжди і дорослі, і діти хочуть їс...

Суп з щавлю на курячому бульйоні

Суп з щавлю на курячому бульйоні

Обожнюю супи зі свіжої зелені і молодих овочів. Це мій заряд бадьорості на весь день! Суп з щавлю на курячому бульйоні завжди виходить смачним, легким, ситним і корисним. Готуйте на здоров'я! опис приготування: Використовуйте молоде листя щавлю. У старих листках накопичується зайва щавлева кис...

Суп з пшеничного крупою на курячому бульйоні

Суп з пшеничного крупою на курячому бульйоні

Урізноманітнити свій раціон дуже просто, це можна зробити за допомогою перших страв. Суп з пшеничного крупою на курячому бульйоні - відмінна альтернатива макаронних виробів, рису, вівсянці або гречці. опис приготування: Пшенична крупа - дуже корисний продукт. У ній дуже багато клітковини, яка ...