Рецепт Яловичина з брокколі під устричним соусом

Рецепт приготування китайського блюда з яловичини і брокколі під устричним соусом. Дуже просто і смачно!
кількість порцій: 2
- соєвий соус— 1 Чайна ложка(для маринаду)
- устричний соус— 2 чайних ложки(для маринаду)
- яловичина— 280 грам
- пучок брокколі— 1 штука(розділити на квітки)
- часник— 1 Ст. ложка(подрібнити)
- тертий імбир— 1 Чайна ложка
- устричний соус— 1 Ст. ложка
- вода— 1/3 склянки
- картопляний крохмаль— 1 Чайна ложка
- вода— 1 Ст. ложка









Подібні рецепти

Курячий шашлик з цибулею і цукіні
Рецепт приготування яловичини з рисом, апельсиновим соком, брокколі і болгарським перцем. опис приготування: Відварити рис у відповідності з інструкцією на упаковці, відкласти в сторону. Тим часом в невеликій мисці об'єднати апельсиновий сік, оцет, соєвий соус і цукор, відкласти в сторону. У ...

Яловичина з брокколі
Гаряче блюдо з смаковою гаммою, властивої азіатським кухням, готується з цілком доступних, продаються в кожному великому супермаркеті інгредієнтів. Отже, рецепт яловичини з брокколі! опис приготування: це, ймовірно, одне з найпростіших блюд в азіатському стилі, які можна без особливих проблем ...

Стейк з арахісовим соусом і брокколі
Рецепт приготування яловичого стейка з арахісовим маслом, брокколі і зеленою цибулею. опис приготування: Очистити часник і нарізати скибочками імбир. Змішувати часник і імбир в блендері з арахісовим маслом, 1/4 чашки соєвого соусу, 1/4 склянки оцту, цукром, червоним перцем і 2 столовими ложка...

Яловичина з соусом поблано
Рецепт приготування яловичого стейка з соусом з чилі поблано, лука, часником і помідора. опис приготування: Нагріти гриль до високої температури. Змастити стейк рапсовим маслом, приправити сіллю і перцем. Смажити на грилі від 3 до 5 хвилин з кожного боку. нагріти 1 столову ложку масла каноли в...

Яловичина тушкована з соєвим соусом
Рецепт приготування тушкованою яловичини з цибулею, часником, соєвим соусом, хересом, розмарином і чебрецем. опис приготування: Приготовану яловичину можна подрібнити і викласти на свіжу булочку, полив соусом, які залишилися після приготування. яловичини— 1-1,8 кілограма великий лук— 1 штука...