Рецепт Яловичина з брокколі під устричним соусом

Рецепт Яловичина з брокколі під устричним соусом
Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування китайського блюда з яловичини і брокколі під устричним соусом. Дуже просто і смачно!

кількість порцій: 2
  • соєвий соус— 1 Чайна ложка(для маринаду)
  • устричний соус— 2 чайних ложки(для маринаду)
  • яловичина— 280 грам
  • пучок брокколі— 1 штука(розділити на квітки)
  • часник— 1 Ст. ложка(подрібнити)
  • тертий імбир— 1 Чайна ложка
  • устричний соус— 1 Ст. ложка
  • вода— 1/3 склянки
  • картопляний крохмаль— 1 Чайна ложка
  • вода— 1 Ст. ложка
Яловичина з брокколі під устричним соусом - фото крок 1 Відбити м'ясо молоточком.

Яловичина з брокколі під устричним соусом - фото крок 2 Нарізати на смужки і маринувати в суміші 1 ч ложки соєвого соусу і 2 ч ложок устричного соусу приблизно 10 хвилин.

Яловичина з брокколі під устричним соусом - фото крок 3 Розділити броколі на суцвіття, ошпарити під гарячою водою, а потім промити в холодній.

Яловичина з брокколі під устричним соусом - фото крок 4 Змішати в мисці 1 ст ложку устричного соусу з 1/3 склянки води. Відкласти в сторону.

Яловичина з брокколі під устричним соусом - фото крок 5 Для приготування найкраще використовувати казанок з опуклим днищем. Нагріти казанок на високій температурі, додати 1 ст ложку оливкової олії. викласти яловичину…

Яловичина з брокколі під устричним соусом - фото крок 6 …потім додати подрібнений часник і тертий імбир, обсмажувати протягом 2 хвилин.

Яловичина з брокколі під устричним соусом - фото крок 7 Додати квітки броколі.

Яловичина з брокколі під устричним соусом - фото крок 8 Через кілька хвилин, залити м'ясо сумішшю устричного соусу і води, довести до кипіння. Через хвилину додати суміш крохмалю і води. Помішувати протягом 1/2 хвилини.

Яловичина з брокколі під устричним соусом - фото крок 9 Як гарнір можна подати відварний або смажений рис. Смачного!

Подібні рецепти

Яловичина з апельсиновим соком і брокколі

Яловичина під кисло-солодким соусом

Рецепт приготування яловичини з рисом, апельсиновим соком, брокколі і болгарським перцем. опис приготування: Відварити рис у відповідності з інструкцією на упаковці, відкласти в сторону. Тим часом в невеликій мисці об'єднати апельсиновий сік, оцет, соєвий соус і цукор, відкласти в сторону. У ...

Яловичина з брокколі

Яловичина з брокколі

Гаряче блюдо з смаковою гаммою, властивої азіатським кухням, готується з цілком доступних, продаються в кожному великому супермаркеті інгредієнтів. Отже, рецепт яловичини з брокколі! опис приготування: це, ймовірно, одне з найпростіших блюд в азіатському стилі, які можна без особливих проблем ...

Стейк з арахісовим соусом і брокколі

Стейк з арахісовим соусом і брокколі

Рецепт приготування яловичого стейка з арахісовим маслом, брокколі і зеленою цибулею. опис приготування: Очистити часник і нарізати скибочками імбир. Змішувати часник і імбир в блендері з арахісовим маслом, 1/4 чашки соєвого соусу, 1/4 склянки оцту, цукром, червоним перцем і 2 столовими ложка...

Яловичина з соусом поблано

Яловичина з соусом поблано

Рецепт приготування яловичого стейка з соусом з чилі поблано, лука, часником і помідора. опис приготування: Нагріти гриль до високої температури. Змастити стейк рапсовим маслом, приправити сіллю і перцем. Смажити на грилі від 3 до 5 хвилин з кожного боку. нагріти 1 столову ложку масла каноли в...

Яловичина тушкована з соєвим соусом

Яловичина тушкована з соєвим соусом

Рецепт приготування тушкованою яловичини з цибулею, часником, соєвим соусом, хересом, розмарином і чебрецем. опис приготування: Приготовану яловичину можна подрібнити і викласти на свіжу булочку, полив соусом, які залишилися після приготування. яловичини— 1-1,8 кілограма великий лук— 1 штука...