Рецепт Шоколадні біскотті
Рецепт італійського печива біскотті дозволяє імпровізувати як з різними добавками, так і з самим тестом для цієї випічки. Результатом такої імпровізації стали незвичайні шоколадні біскотті.
опис приготування:
Цільнозернове борошно, використовувана в цьому варіанті рецепта, надає випічці масу корисних властивостей, але може бути замінена звичайної борошном. Це не відіб'ється на смакових якостях печива.
- яйця курячі— 3 штуки
- Цукровий пісок— 75 грам
- Борошно пшеничне— 150 грам
- борошно цільнозернове— 50 грам
- апельсин— 1 штука(тільки цедра)
- какао— 25 грам
- розпушувач— 1 Чайна ложка
- Sushenaya Cranberries— 30-40 грам(або родзинки)
- мак— 30-40 грам
З'єднайте в мисці просіяне борошно (2 виду), всипте цукор, какао і розпушувач.
Перемішайте суху суміш, внесіть цедру, мак і журавлину.
Яйця злегка збийте і влийте в миску до решти інгредієнтів.
Замісити пластичне тісто, легко відстає від рук. Розділіть його на 2 частини, сформуйте з кожної ковбаску завдовжки 25-28 сантиметрів. Додайте ковбаски на деку, застеленому силіконовим килимком або пергаментом, і випікайте їх при температурі 180-190 градусів протягом 20-25 хвилин.
Обережно перекладіть ковбаски на дошку, поріжте по діагоналі на шматочки товщиною 1 сантиметр.
Розкладіть скибочки на деко і підсушіть протягом 5-10 хвилин. Після цього шоколадні біскотті готові до вживання.
Подібні рецепти
Шоколадні біскотті з журавлиною і фісташками
Рецепт приготування бискотти з какао, кави еспресо, ванільним екстрактом, фундуком та гірким шоколадом. опис приготування: Замість фундука ви можете додати в бискотти нарізаний мигдаль або сушену вишню. розчинної кави еспресо— 2 Ст. ложки соди— 3/4 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки ...
Шоколадні млинці
Самі звичайні млинці при додаванні какао перетворюються в чудовий шоколадний десерт. Їх можна подавати зі згущеним молоком, збитими вершками або загортати в них начинку: ягоди або фрукти. опис приготування: Тісто для млинців можна приготувати заздалегідь і використовувати протягом 24 годин, тр...
Шоколадні фінанси
Рецепт приготування фінансів з мигдальним екстрактом і какао. опис приготування: фінанси — класична французька випічка, представляє собою маленькі бісквітні кекси з мигдального борошна. несолоне вершкове масло— 6 Ст. ложок мигдалеве борошно— 1 Склянка какао— 4 Ст. ложки сіль— 1/8 чайних ложк...
Шоколадні капкейки з арахісовим кремом
Рецепт приготування капкейков з какао, кремом з вершкового масла, арахісового масла, цукрової пудри і соусом з цукру, какао, муки і ванільного екстракту. опис приготування: Арахісове і вершкове масло в кремі - безпрограшна комбінація. яйце— 1 штука ванільного екстракту— 1 Чайна ложка сметани...
Шоколадні капкейки з кремом і шоколадною глазур'ю
Рецепт приготування капкейков з гірким шоколадом, білковим кремом і глазур'ю з шоколаду і рослинного масла. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12 капкейков. У них дуже об'ємна верхівка з крему, що робить їх особливо привабливими. гіркого шоколаду— 90 грам борошна— 1 Склянка розпу...