Рецепт Шоколадні біскотті

Рецепт Шоколадні біскотті
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 40 хв.
Рецепт італійського печива біскотті дозволяє імпровізувати як з різними добавками, так і з самим тестом для цієї випічки. Результатом такої імпровізації стали незвичайні шоколадні біскотті.

опис приготування:

Цільнозернове борошно, використовувана в цьому варіанті рецепта, надає випічці масу корисних властивостей, але може бути замінена звичайної борошном. Це не відіб'ється на смакових якостях печива.

  • яйця курячі— 3 штуки
  • Цукровий пісок— 75 грам
  • Борошно пшеничне— 150 грам
  • борошно цільнозернове— 50 грам
  • апельсин— 1 штука(тільки цедра)
  • какао— 25 грам
  • розпушувач— 1 Чайна ложка
  • Sushenaya Cranberries— 30-40 грам(або родзинки)
  • мак— 30-40 грам
шоколадні біскотті - фото крок 1 На початковому етапі приготування шоколадних бискотти підготуйте і зважте основні компоненти і добавки.

шоколадні біскотті - фото крок 2 З'єднайте в мисці просіяне борошно (2 виду), всипте цукор, какао і розпушувач.

шоколадні біскотті - фото крок 3 Перемішайте суху суміш, внесіть цедру, мак і журавлину.

шоколадні біскотті - фото крок 4 Яйця злегка збийте і влийте в миску до решти інгредієнтів.

шоколадні біскотті - фото крок 5 Замісити пластичне тісто, легко відстає від рук. Розділіть його на 2 частини, сформуйте з кожної ковбаску завдовжки 25-28 сантиметрів. Додайте ковбаски на деку, застеленому силіконовим килимком або пергаментом, і випікайте їх при температурі 180-190 градусів протягом 20-25 хвилин.

шоколадні біскотті - фото крок 6 Обережно перекладіть ковбаски на дошку, поріжте по діагоналі на шматочки товщиною 1 сантиметр.

шоколадні біскотті - фото крок 7 Розкладіть скибочки на деко і підсушіть протягом 5-10 хвилин. Після цього шоколадні біскотті готові до вживання.

Подібні рецепти

Шоколадні біскотті з мигдалем

Шоколадні біскотті з журавлиною і фісташками

Рецепт приготування бискотти з какао, кави еспресо, ванільним екстрактом, фундуком та гірким шоколадом. опис приготування: Замість фундука ви можете додати в бискотти нарізаний мигдаль або сушену вишню. розчинної кави еспресо— 2 Ст. ложки соди— 3/4 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки ...

Шоколадні млинці

Шоколадні млинці

Самі звичайні млинці при додаванні какао перетворюються в чудовий шоколадний десерт. Їх можна подавати зі згущеним молоком, збитими вершками або загортати в них начинку: ягоди або фрукти. опис приготування: Тісто для млинців можна приготувати заздалегідь і використовувати протягом 24 годин, тр...

Шоколадні фінанси

Шоколадні фінанси

Рецепт приготування фінансів з мигдальним екстрактом і какао. опис приготування: фінанси — класична французька випічка, представляє собою маленькі бісквітні кекси з мигдального борошна. несолоне вершкове масло— 6 Ст. ложок мигдалеве борошно— 1 Склянка какао— 4 Ст. ложки сіль— 1/8 чайних ложк...

Шоколадні капкейки з арахісовим кремом

Шоколадні капкейки з арахісовим кремом

Рецепт приготування капкейков з какао, кремом з вершкового масла, арахісового масла, цукрової пудри і соусом з цукру, какао, муки і ванільного екстракту. опис приготування: Арахісове і вершкове масло в кремі - безпрограшна комбінація. яйце— 1 штука ванільного екстракту— 1 Чайна ложка сметани...

Шоколадні капкейки з кремом і шоколадною глазур'ю

Шоколадні капкейки з кремом і шоколадною глазур'ю

Рецепт приготування капкейков з гірким шоколадом, білковим кремом і глазур'ю з шоколаду і рослинного масла. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12 капкейков. У них дуже об'ємна верхівка з крему, що робить їх особливо привабливими. гіркого шоколаду— 90 грам борошна— 1 Склянка розпу...