Рецепт Суп із зеленого горошку
А ви любите супи-пюре? Я ось, якщо чесно, просто обожнюю їх! У них неймовірна суміш! Сьогодні хочу показати вам, як приготувати суп із зеленого горошку, який теж будемо пюрировать.
опис приготування:
За що я люблю цей супчик в першу чергу, так це за те, що на його підготовку йде не більше 20 хвилин, а нагодувати можна як мінімум п'ятьох! Дивовижне і неймовірне, не інакше А взагалі блюдо дуже корисне, в ваш організм з таким супом надійде значна кількість вітамінів, так що рекомендую запам'ятати рецептуру.
- Зелений горошок— 5 склянок(свіжого, або 500-600 грамів замороженого)
- овочевий навар— 2 склянки(можна м'ясної)
- вода— 2 склянки
- Цибуля— 150 грам(беріть послаще)
- свіжа м'ята— 10 грам
- петрушка— 10 грам
- Кокосова олія— 2 Ст. ложки
- сіль— 2 чайних ложки
- Чорний мелений перець— 0,5 чайних ложки
2 Тепер додайте до цибулі навар і воду, збільште воду і доведіть вміст сотейника до кипіння.
3 додайте горошок. Проваріть його до м'якості: якщо у вас свіжий горох, на це піде 5-10 хвилин, якщо заморожений - 2-3.
4 Зніміть каструльку з вогню. Додайте дрібно нарізані м'яту і петрушку, а також сіль і перець.
5 Пюріруйте готовий суп за допомогою погружного блендера (або як вам зручніше). Подавайте з улюбленими зеленню і насінням. Також доречні в даному випадку будуть грінки.
Подібні рецепти
Буріто з беконом
На перший погляд може здатися, що суп із зеленого горошку з м'ятою дещо незвичний, але це не так. Поєднання цих інгредієнтів вельми доречне, а з додаванням вершків і масла суп ще смачніше. опис приготування: Цей суп із зеленого горошку з м'ятою готується дуже швидко. багатьом здасться, що ці п...
Суп-пюре з зеленого горошку
Зелений горошок вже давно вийшов з розряду річного овоча, свіжозамороженої він є круглий рік. Його навіть розморожувати не треба, він і так приготується швидко і якісно. опис приготування: Консистенція на ваш розсуд, суп із зеленого горошку може бути як досить густим, так і рідким. Для прикрас...
Флан з зеленого горошку
флан — це щось на зразок французького суфле. Мені дуже подобається флан з зеленого горошку — розповідаю, як його приготувати! опис приготування: Флан з зеленого горошку — страва французької кухні, за своєю консистенцією нагадує суфле. До столу він подається холодним. Зазвичай його подають із з...
Суп з зеленого гороху
Такий суп я готую в сезон свіжого зеленого горошку, але можна скористатися і замороженим. Для ситності страви додайте рис, для свіжої нотки - листя м'яти. Суп виходить ніжним, смачним і ситним. опис приготування: Освіжаючий літній суп-пюре з оксамитової текстурою обов'язково вам сподобається. ...
Суп-пюре з зеленого лука
Суп-пюре з зеленого лука — густий вегетаріанський суп надзвичайно яскравого зеленого кольору. Суп-пюре має специфічний смак, пряний аромат і ніжну консистенцію. опис приготування: Суп-пюре готується швидко і легко. Жоден в світі суп-пюре ви не зможете приготувати без блендера. взагалі, мені зд...