Рецепт Гриби, фаршировані фаршем
гриби, фаршировані фаршем, — сніданок, яка стане відмінною прикрасою будь-якого святкового столу. І, повірте мені, в кінці вечора тарілка обов'язково буде порожня, а гості задоволені.
опис приготування:
що, підготовка святкового столу — це ціле мистецтво, а гостей в наш час досить важко здивувати, але цей приголомшливий рецепт приготування грибів, фаршированих фаршем, — справжнє диво. Тут настільки ідеально підібрані всі інгредієнти, а гриби виходять такими смачними і соковитими, що завжди першими розходяться на столі. Особисто я досить часто роблю таку закуску, і вона завжди проходить на ура, раз за разом все хвалять мої кулінарні здібності, але я, звичайно ж, не визнає їм, що приготувати таку страву простіше простого. Але з вами я охоче поділюся рецептом і розповім, як зробити гриби, фаршировані фаршем.
- печериці великі— 15 штук
- фарш м'ясний— 200 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- сир твердий— 150 грам
- крем— 200 грам
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
- Вершкове масло— За смаком
Тепер ми акуратно відокремлюємо ніжку від капелюшки, так щоб не пошкодити її.
Ніжки ми так само будемо використовувати, тому зараз дрібно нарізаємо їх.
Сковороду розігріваємо на вогні і розтоплюємо в ній невеликий шматочок вершкового масла.
Потім викладаємо на сковороду нарізані грибні ніжки і цибулю і смажимо до тих пір, поки з грибів не випарується зайва рідина.
Тепер додаємо фарш, солі, перчимо і добре перемішуємо. Смажимо все разом до повної готовності фаршу, але не пересушує його.
Тепер наповнюємо кожен капелюшок начинкою і викладаємо наші грибочки в форму для запікання.
Вливаємо сметану в форму так, щоб вона тільки на половину прикривала грибні капелюшки. Потім на кожен грибочок кладемо невелика кількість сиру. Ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку і готуємо протягом 30-35 хвилин. Потім викладаємо наші фаршировані гриби на тарілку, прикрашаємо і подаємо гостям. Смачного!
Подібні рецепти
Білі гриби в горщику
Якщо ви вибираєте закуску на святковий стіл або фуршет, раджу приготувати шампіньйони за цим рецептом. гриби, фаршировані фаршем - відмінне блюдо, що не тільки смачна, але і ситне. опис приготування: Соковитий вершковий центр в начинці - родзинка всієї закуски. Печериці головне не перетримати ...
Фаршировані помідори фаршем в духовці
Я багато разів вже готувала це блюдо і як закуску на святковий стіл, і просто на вечерю. Завжди ці помідори все їли із задоволенням, пропоную і вам спробувати цей перевірений рецепт. опис приготування: Якщо чесно, я навіть не пам'ятаю, коли і де я вперше знайшла цей рецепт приготування фарширо...
Фаршировані гриби з цибулею
Рецепт приготування запечених білих грибів, фаршированих тушкованим в провині і яловичому бульйоні цибулею, з сиром і петрушкою. опис приготування: Фаршировані гриби стануть відмінною легкою закускою або доповненням до будь-якого гарніру на ваш вибір. вершкового масла— 2 Ст. ложки цибулини— ...
Фаршировані гриби з оливками і горіхами
Фаршировані гриби з оливками і горіхами - смачне, ситне блюдо, яке ідеально підходить в якості холодної або гарячої закуски на святковий стіл. А помінявши начинку, можна отримувати новий смак. опис приготування: Фарширувати гриби можна різними начинками: м'ясний фарш, рибні консерви, морепроду...
Фаршировані гриби з сиром Брі
Рецепт приготування святкової страви. Французька закуска у вигляді фаршированих сиром грибів. кількість порцій: 2 часник— 5 зубчиків гриби— 10+ штук вершкове масло— 1 штука сіль— 1 щіпка(за смаком) сир Брі— 1 штука перше, що потрібно зробити це дуже дрібно порізати часник. Нарізаємо ...