Рецепт Гриби, фаршировані фаршем

Рецепт Гриби, фаршировані фаршем
Кількість порцій: 15 Час приготування: 1 г. 0 хв.
гриби, фаршировані фаршем, — сніданок, яка стане відмінною прикрасою будь-якого святкового столу. І, повірте мені, в кінці вечора тарілка обов'язково буде порожня, а гості задоволені.

опис приготування:

що, підготовка святкового столу — це ціле мистецтво, а гостей в наш час досить важко здивувати, але цей приголомшливий рецепт приготування грибів, фаршированих фаршем, — справжнє диво. Тут настільки ідеально підібрані всі інгредієнти, а гриби виходять такими смачними і соковитими, що завжди першими розходяться на столі. Особисто я досить часто роблю таку закуску, і вона завжди проходить на ура, раз за разом все хвалять мої кулінарні здібності, але я, звичайно ж, не визнає їм, що приготувати таку страву простіше простого. Але з вами я охоче поділюся рецептом і розповім, як зробити гриби, фаршировані фаршем.

  • печериці великі— 15 штук
  • фарш м'ясний— 200 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • сир твердий— 150 грам
  • крем— 200 грам
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • Вершкове масло— За смаком
гриби, фаршировані фаршем - фото крок 1 Для початку грибочки необхідно добре промити. А коли ви будете вибирати в магазині шампіньйони, то беріть ті, що побільше, але щоб у них була ціла, НЕ тріснута капелюшок.

гриби, фаршировані фаршем - фото крок 2 Тепер ми акуратно відокремлюємо ніжку від капелюшки, так щоб не пошкодити її.

гриби, фаршировані фаршем - фото крок 3 Ніжки ми так само будемо використовувати, тому зараз дрібно нарізаємо їх.

гриби, фаршировані фаршем - фото крок 4 Сковороду розігріваємо на вогні і розтоплюємо в ній невеликий шматочок вершкового масла.

гриби, фаршировані фаршем - фото крок 5 Потім викладаємо на сковороду нарізані грибні ніжки і цибулю і смажимо до тих пір, поки з грибів не випарується зайва рідина.

гриби, фаршировані фаршем - фото крок 6 Тепер додаємо фарш, солі, перчимо і добре перемішуємо. Смажимо все разом до повної готовності фаршу, але не пересушує його.

гриби, фаршировані фаршем - фото крок 7 Тепер наповнюємо кожен капелюшок начинкою і викладаємо наші грибочки в форму для запікання.

гриби, фаршировані фаршем - фото крок 8 Вливаємо сметану в форму так, щоб вона тільки на половину прикривала грибні капелюшки. Потім на кожен грибочок кладемо невелика кількість сиру. Ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку і готуємо протягом 30-35 хвилин. Потім викладаємо наші фаршировані гриби на тарілку, прикрашаємо і подаємо гостям. Смачного!

Подібні рецепти

Гриби, фаршировані фаршем та сиром

Білі гриби в горщику

Якщо ви вибираєте закуску на святковий стіл або фуршет, раджу приготувати шампіньйони за цим рецептом. гриби, фаршировані фаршем - відмінне блюдо, що не тільки смачна, але і ситне. опис приготування: Соковитий вершковий центр в начинці - родзинка всієї закуски. Печериці головне не перетримати ...

Фаршировані помідори фаршем в духовці

Фаршировані помідори фаршем в духовці

Я багато разів вже готувала це блюдо і як закуску на святковий стіл, і просто на вечерю. Завжди ці помідори все їли із задоволенням, пропоную і вам спробувати цей перевірений рецепт. опис приготування: Якщо чесно, я навіть не пам'ятаю, коли і де я вперше знайшла цей рецепт приготування фарширо...

Фаршировані гриби з цибулею

Фаршировані гриби з цибулею

Рецепт приготування запечених білих грибів, фаршированих тушкованим в провині і яловичому бульйоні цибулею, з сиром і петрушкою. опис приготування: Фаршировані гриби стануть відмінною легкою закускою або доповненням до будь-якого гарніру на ваш вибір. вершкового масла— 2 Ст. ложки цибулини— ...

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами - смачне, ситне блюдо, яке ідеально підходить в якості холодної або гарячої закуски на святковий стіл. А помінявши начинку, можна отримувати новий смак. опис приготування: Фарширувати гриби можна різними начинками: м'ясний фарш, рибні консерви, морепроду...

Фаршировані гриби з сиром Брі

Фаршировані гриби з сиром Брі

Рецепт приготування святкової страви. Французька закуска у вигляді фаршированих сиром грибів. кількість порцій: 2 часник— 5 зубчиків гриби— 10+ штук вершкове масло— 1 штука сіль— 1 щіпка(за смаком) сир Брі— 1 штука перше, що потрібно зробити це дуже дрібно порізати часник. Нарізаємо ...