Рецепт Помилка

Рецепт Помилка
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 25 хв.
Помилка — це кулінарний привіт з радянських часів, коли грибна підлива була чи не найпопулярнішим столовской блюдом. Блюдо за рецептом справжнього кухаря радянської їдальні

опис приготування:

Грибна підлива готується дуже легко, і тому це — універсальний варіант для швидкого і смачної вечері або обіду. Знову ж, помічено, що грибна підлива подобається і дорослим, яких вона вводить в ностальгію по проведеної за радянських часів юності (адже раніше грибна підлива подавалася практично в кожній радянській їдальні), і дітям, яким вона подобається чисто по смаку. Рецептом цієї підливи зі мною поділилася якась тітка Наташа — жінка, пропрацювала кухарем в їдальні не один десяток років Так що якість гарантую.

Удачі в приготуванні!


  • морква— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • Соняшникова олія— 3 Ст. ложки
  • гриби (печериці)  — 250 грам
  • Вершкове масло— 4 Ст. ложки
  • борошно— 3,5 Ст. ложки
  • молоко— 1,5 склянки
  • сіль, перець— — За смаком
Помилка - фото крок 1 складові.

Помилка - фото крок 2 Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на крупній тертці. В кастрюле разогреваем растительное масло, кладемо цибулю і моркву, обжариваем на среднем огне до золотистости лука.

Помилка - фото крок 3 Добавляем крупно нарезанные грибы, готуємо ще близько 5 хвилин до м'якості, постійно помішуючи.

Помилка - фото крок 4 Грибы должны существенно уменьшиться в объеме.

Помилка - фото крок 5 Добавляем воду и молоко, доводимо до кипіння.

Помилка - фото крок 6 коли закипить — додаємо бульйон, сіль і перець. гарненько перемішуємо.

Помилка - фото крок 7 Смешиваем муку и топленое сливочное масло.

Помилка - фото крок 8 Повинна вийти досить густа маса.

Помилка - фото крок 9 Добавляем смесь муки и масла в нашу подливу, перемешиваем и увариваем на медленном огне до нужной густоты. Регулировать густоту можно добавлением муки или чего-нибудь жидкого (вода, бульйон, молоко).

Помилка - фото крок 10 Как только подливка обретет нужную густотуснимаем ее с огня и немедленно подаем. Подавать лучше в горячем виде, но можно и в холодном, як соус.

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Рулет

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...