Рецепт Говяжья печень с курагой и яблоком
Этот рецепт для любителей блюд из печени. Готовить можно любую печень: свинячу, курячу, яловичу. Будет одинаково вкусно, повірте. Сладость кураги и кислинка яблока придадут новый вкус печенке.
опис приготування:
Ця страва для тих, хто любить субпродукти. Печень полезна всем, это давно известно, приготовить ее можно разными способами. Предлагаю вам рецепт приготовления печени с курагой и яблоком. незвично, чи не так? А ведь получается блюдо очень вкусным. Печень будет сочной, курага и яблоко поделятся своими ароматами и добавят особый вкус давно знакомому продукту. Спробуйте, не пошкодуєте!
- печінка— 500-600 грам(яловича)
- Цибуля ріпчаста— 2-3 штук
- чорнослив— 6-8 штук
- яблуко— 1/2 штуки
- Борошно пшеничне— 2 Ст. ложки
- крем— 3-4 Ст. ложок
- сіль— 0,5 чайних ложки(за смаком)
- Перець чорний мелений— 2 щіпки
- базилік сушений— 1-2 Щепоток
- Рослинна олія— 5-6 Ст. ложок
2. Печень очистим от протоков и снимем пленку. Тщательно промоем и обсушим печень и нарежем на кусочки толщиной чуть больше 1 см.
2. Курагу залейте кипятком минут на 10, потім воду злийте, а курагу разрежьте либо пополам, либо на кусочки помельче.
3. Яблуко очистите от сердцевины, можно снять кожуру. Нарезаем яблоко.
4. Очищену цибулю нарізаємо півкільцями.
5. На большом огне разогреваем сковороду с 3 ложками рослинного масла. Обваливаем кусочки печени в муке и быстро обжариваем со всех сторон до румяной корочки.
6. Обжарим лук до легкой золотистости. Выкладываем печень, цибуля, курагу и яблоки в форму для запекания. солимо, перчим, добавляем базилик или другие любимые специи, перемішуємо.
7. Покрываем все сметаной, накриваємо фольгою і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на півгодини. Затем снимем фольгу, перемешиваем печень и оставим в духовке еще минут на 5.
8. От і все, печень готова!
9. Подаємо з будь-яким гарніром, салатом или просто с овощами.
Подібні рецепти
Грудинка говяжья
Это вкусное мясное блюдо готовится сперва на сковороде, а затем в духовке. Подается говядина с обжаренными на сковороде грибами. Розповім про те, как приготовить говяжью вырезку с грибами. опис приготування: Это блюдо относится к тем, на приготовление которых вы не потратите целый день, поэтом...
Грудинка говяжья тушеная
Мясо говяжьей грудинки — неймовірно смачне. А якщо воно ще й з невеликими прожилками жиру, то і ароматне. Сьогодні я розповім, як приготувати тушковану яловичу грудинку — смачне гаряче блюдо. опис приготування: думаю, ви знаєте, що таке яловича грудинка. Це м'ясо бика з грудей. Продається воно...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...