Рецепт Яловичина з перцем по азійському
Рецепт приготування смаженої яловичини з соєвим соусом, імбиром, цибулею, чилі, болгарським перцем і халапеньйо.
опис приготування:
Це пікантне блюдо добре подавати на гарнір з рисом або рисовою локшиною.
- яловичини— 220-450 грам
- Тереза— 3 чайних ложки
- коричневого сахара— 2 Ст. ложки
- кукурудзяного крохмалю— 2 Ст. ложки
- свіжого імбиру— 1 Ст. ложка
- зубчики часнику— 2 штуки(фарш)
- червоного чилі— 1 Чайна ложка
- ріпакової олії— 2 Ст. ложки
- жовтий цибулю— 1 штука
- червоний болгарський перець— 2 штуки
- халапеньо— 1 Ст. ложка
Змішати соєвий соус, шеррі, коричневий цукор, кукурудзяний крохмаль, імбир, часник і чилі. Вмочити скибочки яловичини в суміш, відкласти в сторону.
нагріти 1 столову ложку масла у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і смажити 1 хвилину. Прибрати з сковороди. Додати в сковороду халапеньйо. смажити 1 хвилину, зняти з плити.
Додати решту столову ложку масла на сковорідку. Додати 1/3 суміші м'яса, рівномірно розподіляючи по поверхні сковорідці. смажити 20-30 секунд, потім перевернути. смажити ще 30 секунд. Повторити з рештою м'ясом.
Зменшити вогонь до мінімуму. Додати все м'ясо, цибуля і перець, перемішати. Залити соусом, в якому маринувалося м'ясо, і перемішати. Смажити на слабкому вогні кілька хвилин, поки соус не загусне.
У киплячій воді відварити локшину протягом 8 хвилин. Злити воду, потім додати 1/2 локшини на яловичину. перемішати разом, потім додати решту локшину.
Прикрасити листям кінзи і відразу ж подавати.
Подібні рецепти
Яловичина з брокколі по-азійському
Рецепт приготування салату з яловичиною, соєвим соусом, кунжутним маслом, імбиром, зеленою цибулею, локшиною і кінзою. опис приготування: Замість яловичини в цьому салаті можна використовувати куряче філе або морепродукти. філе яловичини— 330-450 грам кунжутного масла— 3 Ст. ложки оливкового...
Стейк тунця по-азійському
Рецепт приготування тунця з баклажаном, імбиром і зеленою цибулею. опис приготування: У миску перемішати разом імбир, Зелена цибуля, оцет і кунжутне масло, приправити сіллю і перцем. У неглибокій пательні з кришкою нагріти 2 столові ложки олії на середньому вогні. Додати баклажани, приправити...
Голубці по-азійському
Рецепт приготування голубців по-азійському з капусти напа, яловичого фаршу, коричневого риса, грибів шиітаке, часнику і імбиру. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. У великій мисці змішати яловичий фарш, гриби, Мал, часник, імбир, Зелена цибуля, соєвий соус, кунжутну олію, чер...
Суп з яловичиною та локшиною по-азійському
Рецепт приготування супу по-азійському з китайською локшиною, яловичим бульйоном, соєвим соусом, імбиром, грибами, цибулею, капустою, яловичиною і базиліком. опис приготування: Швидкий рецепт густого азіатського супу порадує вас своїм насиченим смаком. китайської локшини або тонких макароні...
Свиняча вирізка по-азійському з кисло-солодким соусом
Ніжне і соковите свиняче м'ясо в яскравому і ароматному соусі з ананасами і прянощами - дуже смачна страва! Воно цілком може стати цвяхом святкової вечері. Між іншим, готується таке м'ясо легко і просто. опис приготування: Якщо ви будете готувати цю страву зі свіжим ананасом, обсмажте його поп...