Рецепт Яловичина з перцем по азійському

Рецепт Яловичина з перцем по азійському
Кількість порцій: 8 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування смаженої яловичини з соєвим соусом, імбиром, цибулею, чилі, болгарським перцем і халапеньйо.

опис приготування:

Це пікантне блюдо добре подавати на гарнір з рисом або рисовою локшиною.

  • яловичини— 220-450 грам
  • Тереза— 3 чайних ложки
  • коричневого сахара— 2 Ст. ложки
  • кукурудзяного крохмалю— 2 Ст. ложки
  • свіжого імбиру— 1 Ст. ложка
  • зубчики часнику— 2 штуки(фарш)
  • червоного чилі— 1 Чайна ложка
  • ріпакової олії— 2 Ст. ложки
  • жовтий цибулю— 1 штука
  • червоний болгарський перець— 2 штуки
  • халапеньо— 1 Ст. ложка
Яловичина з перцем по азійському - фото крок 1 Тонко нарізати яловичину. Нарізати жовтий цибулю, нарізати болгарський перець кільцями.
Змішати соєвий соус, шеррі, коричневий цукор, кукурудзяний крохмаль, імбир, часник і чилі. Вмочити скибочки яловичини в суміш, відкласти в сторону.

Яловичина з перцем по азійському - фото крок 2 нагріти 1 столову ложку масла у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і смажити 1 хвилину. Прибрати з сковороди. Додати в сковороду халапеньйо. смажити 1 хвилину, зняти з плити.

Яловичина з перцем по азійському - фото крок 3 Додати решту столову ложку масла на сковорідку. Додати 1/3 суміші м'яса, рівномірно розподіляючи по поверхні сковорідці. смажити 20-30 секунд, потім перевернути. смажити ще 30 секунд. Повторити з рештою м'ясом.

Яловичина з перцем по азійському - фото крок 4 Зменшити вогонь до мінімуму. Додати все м'ясо, цибуля і перець, перемішати. Залити соусом, в якому маринувалося м'ясо, і перемішати. Смажити на слабкому вогні кілька хвилин, поки соус не загусне.

Яловичина з перцем по азійському - фото крок 5 У киплячій воді відварити локшину протягом 8 хвилин. Злити воду, потім додати 1/2 локшини на яловичину. перемішати разом, потім додати решту локшину.

Яловичина з перцем по азійському - фото крок 6 Прикрасити листям кінзи і відразу ж подавати.

Подібні рецепти

Яловичина з локшиною по-азійському

Яловичина з брокколі по-азійському

Рецепт приготування салату з яловичиною, соєвим соусом, кунжутним маслом, імбиром, зеленою цибулею, локшиною і кінзою. опис приготування: Замість яловичини в цьому салаті можна використовувати куряче філе або морепродукти. філе яловичини— 330-450 грам кунжутного масла— 3 Ст. ложки оливкового...

Стейк тунця по-азійському

Стейк тунця по-азійському

Рецепт приготування тунця з баклажаном, імбиром і зеленою цибулею. опис приготування: У миску перемішати разом імбир, Зелена цибуля, оцет і кунжутне масло, приправити сіллю і перцем. У неглибокій пательні з кришкою нагріти 2 столові ложки олії на середньому вогні. Додати баклажани, приправити...

Голубці по-азійському

Голубці по-азійському

Рецепт приготування голубців по-азійському з капусти напа, яловичого фаршу, коричневого риса, грибів шиітаке, часнику і імбиру. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. У великій мисці змішати яловичий фарш, гриби, Мал, часник, імбир, Зелена цибуля, соєвий соус, кунжутну олію, чер...

Суп з яловичиною та локшиною по-азійському

Суп з яловичиною та локшиною по-азійському

Рецепт приготування супу по-азійському з китайською локшиною, яловичим бульйоном, соєвим соусом, імбиром, грибами, цибулею, капустою, яловичиною і базиліком. опис приготування: Швидкий рецепт густого азіатського супу порадує вас своїм насиченим смаком. китайської локшини або тонких макароні...

Свиняча вирізка по-азійському з кисло-солодким соусом

Свиняча вирізка по-азійському з кисло-солодким соусом

Ніжне і соковите свиняче м'ясо в яскравому і ароматному соусі з ананасами і прянощами - дуже смачна страва! Воно цілком може стати цвяхом святкової вечері. Між іншим, готується таке м'ясо легко і просто. опис приготування: Якщо ви будете готувати цю страву зі свіжим ананасом, обсмажте його поп...