Рецепт Штрудлі з картоплею і м'ясом
Цей рецепт німецької кухні налічує давню історію і традиції. Штрудлі з картоплею і м'ясом — смачне і ситне блюдо, рецептів його приготування безліч і готують його в кожній родині по-своєму.
опис приготування:
Приготувати штрудлі з картоплею і м'ясом дуже просто, покроковий рецепт вам на допомогу, до того ж це досить швидке і ситне сімейна страва. Якщо ваша сім'я велика, то сміливо збільшуйте кількість інгредієнтів.
- натуральний йогурт— 0,5 склянки(або кефір)
- яйце— 1 штука
- сода— 1 щіпка
- сіль— 0,5 чайних ложки
- борошно— 1,5-2 склянки
- Свинина— 250 грам
- Картопля— 3-4 штук
- Цибуля— 1 штука
- морква— 1 штука
- Масло рослинне— 50 мілілітрів
- бекон сирокопчені— 50 грам
- бульйон— 1 літр(бульйон можна приготувати з бульйонні кубики)
- Масло оливкове— 2 Ст. ложки
- Суміш пряних трав— 1 Чайна ложка(базилік, орегано, чебрець)
Насамперед приготуйте тісто для штрудлей, для цього візьміть натуральний йогурт або кефір, яйце, додайте по одній щіпці сіль і соду, розмішайте.
просійте борошно.
замісити тісто, накрийте плівкою.
Поріжте м'ясо на невеликі шматочки.
Обсмажте на олії цибулю, можна додати трохи вершкового масла, після чого додайте м'ясо і продовжуйте обсмажування. У цей час приготуйте бульйон (можна з бульйонні кубики).
додайте моркву, пряні трави.
Зверху викладіть картоплю, додайте трохи бульйону, продовжуйте гасити картопля з м'ясом.
В цей час розкачайте тісто в дуже тонкий корж, змастіть оливковою олією.
Викладіть на тісто скибочки бекону.
Поверніть в рулет.
Наріжте штрудлі шириною 3-4 см.
Викладіть штрудлі поверх картоплі.
Додайте бульйон таким чином, щоб штрудлі наполовину були занурені в бульйон, накрийте кришкою і готуйте ще хвилин 15-20.
Блюдо готово.
Подавайте картопля зі штрудлямі, прикрасивши зеленню. Вийшло дуже смачне і ситне блюдо.
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясом muscleman.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Р...' at line 1
Штрудлі по-німецьки — це невеликі дріжджові булочки, які готуються на пару зі свининою, морквою, цибулею, картоплею і квашеною капустою. опис приготування: дуже смачне, ситне, цікаве блюдо. Булочки, приготовані на пару, виходять пишними, м'якими і ніжними, в чудовому соусі з м'ясом і овочами. ...
Суп з м'ясом і картоплею
Терпкий і ароматний м'ясний бульйон по-справжньому зігріває зсередини. Для тих, кому захотілося порадувати себе і свій шлунок, — простий рецепт супу з м'ясом і картоплею з фото! опис приготування: Хочу поділитися з вами одним з моїх улюблених рецептів — рецептом супу з м'ясом і картоплею. Крас...
Квасоля, тушкована з м'ясом
Якщо потрібно приготувати просте, ситне, м'ясне блюдо з високим вмістом білка, то квасоля, тушкована з м'ясом - ідеальний варіант. Склад продуктів і принцип приготування гранично прості! опис приготування: Для того, щоб приготувати смачну квасолю, тушковану з м'ясом, слід заздалегідь замочити ...
Голубці з курячим м'ясом
Смачні та незвичайні голубці з курячою грудкою, сиром і болгарським перцем, простого приготування. Голубці при запіканні просочать капусту і курку сиром і вершковим маслом - буде неймовірно смачно. опис приготування: У цьому рецепті курячий фарш замінили на курячі відбивні. Голубці фаршируютьс...
Горохова каша з м'ясом в мультиварці
розповім, як зробити горохову кашу з м'ясом в мультиварці. Це дуже ніжне блюдо, яке, втім, швидко наситить і додасть сил. Смачна альтернатива приївся гарнірів начебто гречки або рису! опис приготування: розповім, як приготувати горохову кашу з м'ясом в мультиварці. По суті, вона варитися, як і...