Рецепт Свиняча корейка в соєвому клярі

Рецепт Свиняча корейка в соєвому клярі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування свинячої корейки в соєвому клярі. Соєвий соус ідеально підходить до цієї страви.

опис приготування:

Смажена свиняча корейка — смачне гаряче блюдо яке сподобатися всій вашій родині. Даний рецепт свинячої корейки досить простий, а приготування не забере багато часу.

кляр, основою якого є соєвий соус, до нежирної свинячої корейці підходить просто ідеально. Корейка в клярі готується м'якою і соковитою, так як сік не витікає назовні. До того ж, дуже смачним і ароматним виходить і сам кляр.


  • часник— 1 зубчик
  • свиняча корейка— 400 грам
  • Рослинна олія— 50 мілілітрів
  • Соєвий соус— 50 мілілітрів
  • петрушка— 2 чайних ложки
  • Борошно пшеничне— 30 грам
  • Курине яйце— 2 штуки
Свиняча корейка в соєвому клярі - фото крок 1 1. Свиняча корейка режется примерной толщины два сантиметра, накрывается пищевой пленкой, затем хорошо отбивается. Приблизительно в два раза после отбивания мяса должна увеличиться площадь кусочков мяса, природно, толщина его уменьшается.

Свиняча корейка в соєвому клярі - фото крок 2 2. Куриные яйца разбиваем в миску, добавляем туда соевого соуса и муки.

Свиняча корейка в соєвому клярі - фото крок 3 3. Теперь необходимо все тщательнейшим образом размешать, для того чтобы не образовались комочки. Добавляем мелко нарезанного чеснока и сушеной зелени.

Свиняча корейка в соєвому клярі - фото крок 4 4. В кляре обмакиваем отбитые куски свинины и выкладываем на горячую сковороду с маслом.

Свиняча корейка в соєвому клярі - фото крок 5 5. Теперь минуты по две-три обжариваем с обоих сторон. Вогонь повинен бути середнім. После этого выкладываем на тарелку и подаем к столу.

Подібні рецепти

Свиняча корейка з гірчицею в духовці

Свиняча корейка в соєвому соусі з часником

Хочете зробити основне м'ясне блюдо? Пропоную недорогий і смачний варіант, як приготувати свинячу корейку з гірчицею в духовці. ароматне, ніжне, соковите м'ясо, що виглядає апетитно. опис приготування: Для цього рецепта можна використовувати гірчицю двох видів: в зернах і звичайну, а також тіл...

Свиняча корейка зі сквошем

Свиняча корейка зі сквошем

Рецепт приготування пряної свинячої корейки зі спеціями і сквош. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. У великій мисці перемішати разом 3 столові ложки олії, цукор, порошок чилі, корицю, кмин і 2 столові ложки води. Додати сквош і перемішати. Відкласти в сторону. Приправити сви...

Свиняча корейка з домашнім кетчупом

Свиняча корейка з домашнім кетчупом

Свиняча корейка з домашнім кетчупом — досить просте в приготуванні буденне блюдо зі звичайних інгредієнтів, яке за смаком і ефектності дасть сто очок вперед багатьом ресторанним і гурманським. опис приготування: Свиняча корейка з домашнім кетчупом — майже повне, на мій погляд, страва. Причепит...

Свиняча корейка з інжиром і винним соусом

Свиняча корейка з інжиром і винним соусом

Рецепт приготування свинячої корейки з солодким інжиром і соусом з портвейну. опис приготування: Розігріти духовку до 2300 градусів. У середній сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити свинину сіллю і перцем. Обсмажувати до коричневого кольору з усіх боків, від 8 до 10 хвилин. В...

Свиняча корейка з травами

Свиняча корейка з травами

Рецепт приготування запеченої свинячої корейки з розмарином, чебрецем, шавлія, чабером, цибулею, часником і соусом з вермуту, гірчиці і вершкового масла. опис приготування: Свинячу корейку добре подавати з картопляним пюре. безкісткова свиняча корейка— 1 штука(1,8-2 кг) оливкового масла— 2 ...