Рецепт Грибний жульєн з вершками
Грибний жульєн з вершками — дивовижне у всіх відносинах блюдо, смак у нього просто приголомшливий, а приготувати такий жульен можна з будь-яких грибів, але печериці, мабуть, найекономічніший варіант.
опис приготування:
Я думаю, що щось схоже готувала кожна з нас, адже, по суті, цей простий рецепт грибного жульєну з вершками являє собою звичайні грибочки, які ми гасимо, а потім запікаємо в вершках. На мій погляд, це настільки геніальне і в той же час просте поєднання, що кращого навіть важко підібрати. А оскільки зверху наші грибочки ми поллємо сметанкою і рясно обсиплемо тертим сиром, то блюдо вийде дійсно чарівне, та ще до того ж і ситне. Тому я пропоную не відкладати цей рецепт приготування грибного жульєну з вершками в довгий ящик і вже сьогодні порадувати своїх рідних смачним вечерею.
- гриби— 600 грам(тут печериці)
- вершки 10% — 250-300 мілілітрів
- крем— 6-8 Ст. ложок
- сир твердий— 200 грам
- Перець чорний мелений— — За смаком
- сіль— — За смаком
Коли рідина википить, наливаємо на сковороду олію і смажимо гриби ще хвилин 15, потім солимо їх і перчимо.
Розкладаємо обсмажені печериці по кокотницах, можна використовувати і інші форми з вогнетривкого матеріалу.
Наливаємо в кокотніци вершки так, щоб не доходили до самого краю, тому що при запіканні вершки можуть переливатися через нього.
Зверху гриби слід змастити сметаною, приблизно 1-1,5 столові ложки на кожну кокотницу.
Трьом сир на крупній тертці і викладаємо його гірками на гриби, сиру шкодувати не варто, ніж його більше, тим смачніше жульен.
Ставимо наші кокотніци в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо блюдо 15 хвилин. Як тільки сир розплавиться, вимикаємо вогонь і подаємо жульен до столу. Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
Грибний жульєн
Ця страва з грибів шампіньйонів, запечене у вершках під сирною "; шапочкою ";. Блюдо дуже вишукане і красиве, тому особливої актуальності жульен набуває на святковому столі! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування грибного жульєну з печериць. Страв виходить дуже ніж...
Грибний жульєн за класичним рецептом
Грибний жульєн за класичним рецептом - прекрасна гаряча закуска з грибів з сиром і вершковим соусом. Ніжна закуска дуже популярна в нашій країні, її часто можна побачити в меню ресторанів. опис приготування: Грибний жульєн - це просте і нехитре блюдо, готується всього за півгодини, незвичайно ...
Грибний жульєн зі сметаною
Якщо хочете побалувати своїх близьких гарячим і ситним блюдом, але без м'яса, то зверніть увагу на прекрасний рецепт грибного жульєну на сметані, який виходить ніжним, ароматним і смачним. опис приготування: Ніжний і смачний жульєн приготувати не дуже складно, але має бути налаштуватися на те,...
Грибний жульєн в тарталетках
Я розповім вам, як приготувати грибний жульєн в тарталетках — найкращу святкову закуску, на мій погляд. Грибний жульєн в тарталетках — смачне, ароматне блюдо, яке прикрасить ваш стіл. опис приготування: Дізнайтеся, як порадувати гостей, здивувати всіх оригінальним блюдом. Такі тарталетки готув...
Грибний крем-суп з печериць з вершками
Не знаю, що б приготувати на обід? Тоді пропоную вам відмінну ідею-рецепт, як приготувати грибний крем-суп з печериць з вершками. смачно, ароматно і без зайвого клопоту виходить страва! опис приготування: Цей досить ніжний, в міру ситний грибний крем-суп з печериць з вершками в домашніх умовах...