Рецепт Фокачча з цибулею

Рецепт Фокачча з цибулею
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Проста і смачна закуска. Класичне італійська страва.

кількість порцій: 4
  • мука— 1 кілограм(інгредієнти основи:)
  • сіль— 30 грам
  • оливкова олія— 100 грам
  • цукор— 15 грам
  • дріжджі— 35 грам
  • вода— 500 грам
  • цибуля— 250 грам(інгредієнти для начинки:)
  • оливкова олія— 50 грам
  • сир форте— 30 грам
  • помідори черрі— 50 грам
  • чорні маслини— 50 грам
  • тертий пекоріно— 20 грам
  • сіль і перець— 1 За смаком
Фокачча з цибулею - фото крок 1 Змішайте всі інгредієнти для основи. Розкачайте тісто за формою круглого пирога.

Фокачча з цибулею - фото крок 2 Поставити каструльку з невеликою кількістю оливкової олії на середній вогонь. Обсмажити нарізані цибулю, приправити сіллю і перцем.

Фокачча з цибулею - фото крок 3 Додати маслини без кісточок, рикотта і помідори, варити протягом декількох хвилин. Зняти з вогню, додати тертий сир, потім дати начинці охолонути.

Фокачча з цибулею - фото крок 4 Рівномірно розподілити начинку по всій поверхні основи пирога.

Фокачча з цибулею - фото крок 5 Закрити начинку другим диском розкачане тісто. Протерти Фокачча маслом і за допомогою вилки притиснути краю пирога. Так само потрібно проробити кілька отворів в верхівці пирога. Випікати при температурі 200 ° C до золотисто-коричневого кольору.

Фокачча з цибулею - фото крок 6 Подавати в гарячому вигляді.

Подібні рецепти

Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами

Фокачча з цибулею, розмарином і фетою

Два рецепта приготування фокаччи в одному кількість порцій: 10-12 сухих дріжджів— 2,5 чайних ложки теплої води— 310 мілілітрів оливкова олія— 6 Ст. ложок сіль— 2 чайних ложки крупної солі— 1 Ст. ложка свіже листя розмарину— 2,5 Ст. ложки борошна— 450 грам помідори— 100 грам(порізані кубиками, д...

Фокачча з лимоном і травами

Фокачча з лимоном і травами

Фокачча - це популярна італійська випічка. Вже багато разів говорив, що її можна зробити з різними овочами або зеленню. На підтвердження цього - рецепт, як приготувати фокаччу з лимоном і травами. опис приготування: В оригінальному рецепті використовується традиційний італійський сир, але його...

Фокачча з маслинами і розмарином

Фокачча з маслинами і розмарином

Хочете знати рецепт, як приготувати фокаччу з маслинами і розмарином, щоб побалувати себе справжнім італійським частуванням? Вибирайте тільки якісні продукти, щоб відчути весь смак Італії. опис приготування: Традиційну дріжджову корж можна приготувати не тільки з маслинами - це одна з варіацій...

Фокачча з оливками

Фокачча з оливками

Рецепт приготування італійської піци з маслинами. опис приготування: В Італії фокаччею вважається старою універсальною формою піци, яка була звичайною їжею для селян і воїнів старовини. сухих дріжджів— 1 Чайна ложка теплої води— 1 Склянка борошна— 4 склянки солі— 1 Чайна ложка 1. Насип...

Фокачча з сиром і базиліком

Фокачча з сиром і базиліком

Фокачча з сиром і базиліком — ще один спосіб приготування традиційного італійського хліба. м'який, хрусткий, ароматний, тільки що іспекшійся хліб фокачча — неодмінний атрибут гарної трапези. опис приготування: Описаний мною рецепт приготування фокаччи з сиром і базиліком зайвий раз доводить, щ...