Рецепт Грибний крем-суп по-фламандські

Рецепт Грибний крем-суп по-фламандські
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
простий, але більш європейський, витончений грибний крем суп по-фламандські припаде до смаку всім членам вашої родини. Готувати його дуже легко, а виходить незвичайно ніжний, ароматний і золотистий суп.

опис приготування:

Якщо ви любитель ніжних крем-супів, обов'язково подивіться, як приготувати грибний крем-суп по-фламандські. Це чудове блюдо з приємним смаком готується дуже легко і просто. поживний, ніжний, ароматний і дуже навіть привабливий на вигляд суп легко завоює шанувальників у вашій родині.

  • печериці— 500 грам
  • вершки— 200-300 мілілітрів
  • Курячий бульйон— 600 мілілітрів
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 4-5 Ст. ложок
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • часник— 1-2 зубчиків
  • сіль— 1-2 Щепоток(за смаком)
  • Чорний мелений перець— 1 щіпка(за смаком)
  • Мускатний горіх— 1 щіпка(за смаком)
Грибний крем-суп по-фламандські - фото крок 1 Розігріваємо сковороду з 4 ст. л вершкового масла і викладаємо туди дрібно нарізану цибулю і пластинки часнику. roza_ker, помішуючи, близько 2-3 хвилин.

Грибний крем-суп по-фламандські - фото крок 2 Печериці добре миємо й нарізаємо пластинками. Відправляємо їх на сковороду до цибулі і смажимо 5-6 хвилин на маленькому вогні. Кілька обсмажених грибних скибочок залишимо для подачі.

Грибний крем-суп по-фламандські - фото крок 3 У каструлі розтопити вершкове масло і додати борошно. добре помішуючи, смажимо борошно близько 2 хвилин.

Грибний крем-суп по-фламандські - фото крок 4 У сковороду до грибів додаємо вершки, доводимо до кипіння і потім за допомогою блендера подрібнюємо вміст в пюре.

Грибний крем-суп по-фламандські - фото крок 5 У каструлю з борошном наливаємо гарячий бульйон, грибне пюре, додаємо сіль, перець і мускатний горіх. Доводимо все до кипіння, залишаємо на вогні ще хвилину і подаємо гарячий крем-суп, прикрасивши зеленню і грибами.

Подібні рецепти

Грибний крем

Торт своїми руками

грибний крем — це суміш печериць, вершків і борошна. Часто його подають до обіднього столу, в якості першого страви. Консистенція у крему настільки густа, що його можна використовувати, як підливу. опис приготування: Це класичний рецепт приготування грибного крему. Якщо ніколи не готували крем...

Грибний білий соус

Грибний білий соус

Цей соус найкраще підходить до рибних страв, тонко підкреслюючи їх аромат і смак. Білий соус подається до столу в холодному вигляді, попередньо настоявшись в холодильнику. опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування грибного білого соусу. Для соусу найкраще використовув...

Грибний борщ

Грибний борщ

борщ — одне з найпопулярніших перших страв. А якщо зварити його з сушеними грибами, вийде він неймовірно ароматним, смачним і ситним, незважаючи на те, Варити його будемо без м'яса. готуємо! опис приготування: Дуже смачний, насичений і дуже ароматний борщ можна зварити і без м'яса. Використову...

Грибний Бургиньон

Грибний Бургиньон

Рецепт приготування Бургіньона з грибів портобелло, морква, лука, часнику, червоного вина, бульйону, чебрецю і перлового цибулі. опис приготування: Бургиньон - термін французької кухні, буквально означає «має відношення до бургундського вина». оливкового масла— 2 Ст. ложки вершкового масла—...

Грибний жульєн за класичним рецептом

Грибний жульєн за класичним рецептом

Грибний жульєн за класичним рецептом - прекрасна гаряча закуска з грибів з сиром і вершковим соусом. Ніжна закуска дуже популярна в нашій країні, її часто можна побачити в меню ресторанів. опис приготування: Грибний жульєн - це просте і нехитре блюдо, готується всього за півгодини, незвичайно ...