Рецепт Хе з риби по-корейськи

Рецепт Хе з риби по-корейськи
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Традиційне корейське блюдо готують із сирої риби, тому вона повинні бути свіжою, а краще - живий. Знайомлю вас з рецептом, як приготувати хе з риби по-корейськи - гострої закуски з приправами.

опис приготування:

Риба для цієї страви підійде будь-яка, але краще вибрати таку, щоб в ній була невелика кількість дрібних кісток. Я зазвичай для цієї справи беру судака, щуку або коропа. Із зелені найкраще готувати з кінзою, кропом або стрілками зеленого лука. Не буде зайвим також додати пару ложок червоної ікри.

  • філе риби— 300 грам
  • оцет 9%  — 5 Ст. ложок
  • Соєвий соус— 1-2 Ст. ложок
  • Рослинна олія— 60 мілілітрів
  • часник— 5 зубчиків
  • коріандр мелений— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • перець червоний— 1 Ст. ложка
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • зелень— 1 пучок
  • Цибуля— 1 штука
  • Червона ікра— 2 Ст. ложки
1 Рибу необхідно очистити, vypotrošit 'і роботи.

2 Потім наріжте філе на кубики, перекладіть в емальовану ємність, залийте оцтом і маринують 2 годину.

3 Цибуля наріжте півкільцями, а часник подрібніть ножем. зелень помийте, підсушіть і наріжте.

4 Мариновану рибу відіжміть від рідини і перекладіть в підходящий посуд.

5 З'єднайте рибу з цибулею, часником, додайте коріандр, сіль, цукор і чорний перець.

6 Рослинна олія підігрійте на сковороді. Додайте туди червоний перець, перемішайте і відразу зніміть з вогню.

7 Надішліть гостре масло, соєвий соус, червону ікру і нарізану зелень до риби, перемішайте. Через півгодини можна подавати!

Подібні рецепти

Фарш з річкової риби

Рецепт малосольной червоної риби

З річкової риби можна приготувати дуже смачні котлетки! Але для початку необхідно рибу обробити і приготувати з неї хороший фарш. Спробуйте — це не складно, адже в перспективі вас чекають котлетки! опис приготування: До вашої уваги, простий спосіб приготування фаршу з річкової риби. Такий фарш...

Філе риби в клярі

Філе риби в клярі

Готувати різні продукти в клярі люблять багато: виходить і ситно, і смачно, і просто вкрай апетитно. розповідаю, як приготувати філе риби в клярі — впевнена, вам сподобається! опис приготування: Серед переваг приготування риби в клярі - той факт, що вона виходить більш ніжною і соковитою, ніж ...

Філе риби в мультиварці

Філе риби в мультиварці

Пропоную вашій увазі ніжне філе риби в мультиварці з овочами і сиром. опис приготування: Філе риби в мультиварці не тільки смачне, але і зручне в приготуванні. Підготувавши всі необхідні інгредієнти, можна довірити весь процес техніці. філе риби— 500 грам морква— 1 штука Буряк— 1 штука лимон...

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — не тільки дуже смачне і оригінальне, але ще і дієтичне блюдо. В одній порції — всього 130 ккал, так що про фігуру можна не турбуватися! опис приготування: Описаний мною рецепт філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — універсальний рецепт...

Філе білої риби в лимонно-масляному соусі

Філе білої риби в лимонно-масляному соусі

Філе білої риби в лимонно-масляному соусі — дуже просте в приготуванні, буденне блюдо, яке не відніме у вас ні багато часу, ні багато енергії. девіз страви — просто, але смачно. опис приготування: Філе білої риби в лимонно-масляному соусі — найпростіше блюдо домашньої кухні, для приготування я...