Рецепт Хе з риби по-корейськи

Традиційне корейське блюдо готують із сирої риби, тому вона повинні бути свіжою, а краще - живий. Знайомлю вас з рецептом, як приготувати хе з риби по-корейськи - гострої закуски з приправами.
опис приготування:
Риба для цієї страви підійде будь-яка, але краще вибрати таку, щоб в ній була невелика кількість дрібних кісток. Я зазвичай для цієї справи беру судака, щуку або коропа. Із зелені найкраще готувати з кінзою, кропом або стрілками зеленого лука. Не буде зайвим також додати пару ложок червоної ікри.
- філе риби— 300 грам
- оцет 9% — 5 Ст. ложок
- Соєвий соус— 1-2 Ст. ложок
- Рослинна олія— 60 мілілітрів
- часник— 5 зубчиків
- коріандр мелений— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 Ст. ложка
- перець червоний— 1 Ст. ложка
- цукор— 2 Ст. ложки
- зелень— 1 пучок
- Цибуля— 1 штука
- Червона ікра— 2 Ст. ложки
2 Потім наріжте філе на кубики, перекладіть в емальовану ємність, залийте оцтом і маринують 2 годину.
3 Цибуля наріжте півкільцями, а часник подрібніть ножем. зелень помийте, підсушіть і наріжте.
4 Мариновану рибу відіжміть від рідини і перекладіть в підходящий посуд.
5 З'єднайте рибу з цибулею, часником, додайте коріандр, сіль, цукор і чорний перець.
6 Рослинна олія підігрійте на сковороді. Додайте туди червоний перець, перемішайте і відразу зніміть з вогню.
7 Надішліть гостре масло, соєвий соус, червону ікру і нарізану зелень до риби, перемішайте. Через півгодини можна подавати!
Подібні рецепти

Фарш з річкової риби
З річкової риби можна приготувати дуже смачні котлетки! Але для початку необхідно рибу обробити і приготувати з неї хороший фарш. Спробуйте — це не складно, адже в перспективі вас чекають котлетки! опис приготування: До вашої уваги, простий спосіб приготування фаршу з річкової риби. Такий фарш...

Філе риби в клярі
Готувати різні продукти в клярі люблять багато: виходить і ситно, і смачно, і просто вкрай апетитно. розповідаю, як приготувати філе риби в клярі — впевнена, вам сподобається! опис приготування: Серед переваг приготування риби в клярі - той факт, що вона виходить більш ніжною і соковитою, ніж ...

Філе риби в мультиварці
Пропоную вашій увазі ніжне філе риби в мультиварці з овочами і сиром. опис приготування: Філе риби в мультиварці не тільки смачне, але і зручне в приготуванні. Підготувавши всі необхідні інгредієнти, можна довірити весь процес техніці. філе риби— 500 грам морква— 1 штука Буряк— 1 штука лимон...

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном
Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — не тільки дуже смачне і оригінальне, але ще і дієтичне блюдо. В одній порції — всього 130 ккал, так що про фігуру можна не турбуватися! опис приготування: Описаний мною рецепт філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — універсальний рецепт...

Філе білої риби в лимонно-масляному соусі
Філе білої риби в лимонно-масляному соусі — дуже просте в приготуванні, буденне блюдо, яке не відніме у вас ні багато часу, ні багато енергії. девіз страви — просто, але смачно. опис приготування: Філе білої риби в лимонно-масляному соусі — найпростіше блюдо домашньої кухні, для приготування я...