Рецепти muscleman.com.ua

Сербський соус

Сербський соус

Сербський соус чимось нагадує аджику. Він виходить досить гострим, з насиченим овочевим смаком. Його подають до м'яса або будь-яким іншим стравам. Незамінний він буде, якщо ви хочете влаштувати барбекю. опис приготування: Обов'язково спробуйте приготувати айвар, який можна законсервувати в бан...

Espanadas

Espanadas

Рецепт приготування іспанської закуски тапас з тіста з овочевою начинкою з помідорів, болгарського перцю і цибулі. опис приготування: Еспанадас - один з різновид тапас, традиційної іспанської закуски, яку подають в багатьох барах і ресторанах. Швидко готується і допоможе Вам урізноманітнити Ва...

Яловича печінка по-швидкому

Яловича печінка по-швидкому

кількість порцій: 5-6 печінка яловича— 1 кілограм цибуля ріпчаста— 5-6 штук мука— 2-3 Ст. ложок молоко або вершки— 50-70 грам масло рослинне— 20 грам Печінка чистимо від плівки і ріжемо кубиками, цибуля шаткуємо півкільцями. обвалюють печінку в борошні нагріваємо в казані або гли...

Фарширований лаваш

Фарширований лаваш

На основі лаваша можна зробити смачну, ситну і просту закуску, яка відмінно втамує голод. Особливої ​​складності в тому, як приготувати фарширований лаваш, немає. Все залежить від смакових уподобань. опис приготування: Вже давно лаваш використовують не тільки для люля-кебаб або шашлику. На йог...

Соєвий шніцель

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Рецепт соєвого шніцеля був знайдений на просторах інтернету, в одному вегетаріанському співтоваристві. Основою для страви є сушений соєвий напівфабрикат. Виходить дуже непогано! пробуємо? опис приготування: Перед вами - класичний рецепт приготування соєвого шніцеля. Основним інгредієнтом є сух...

Шоколадні трюфелі з корицею і кава

Шоколадні трюфелі з корицею і кава

Рецепт приготування трюфелів з темного шоколаду, вершків, ванільного екстракту, кориці, кайенского перцю і кава. опис приготування: Ці пряні шоколадні трюфелі зникнуть з вашого столу буквально на очах. темного шоколаду— 240 грам ванільного екстракту— 1/4 чайних ложки кориці— 1/4 чайних ложки...

Французькі тости з ваніллю

Французькі тости з ваніллю

Для смачного сніданку пропоную вам рецепт, як приготувати французькі тости з ваніллю. Пшеничний хліб просочується солодкої молочно-яєчною сумішшю з корицею і присмажується на вершковому маслі. опис приготування: Хрустка піджареної корочка і ніжний, тане в роті м'якуш. Тости повинні добре просо...

Сентя

Сентя

Найпопулярніший в Японії сорт чаю. більш 80% виробленого в країні чаю це саме верес. Він дуже ніжний, ароматний і корисний. Його отримують з сортів банча і гіокуро. кількість порцій: 1-2 зелений чай— 1-2 чайних ложок(сорт "сентя") вода очищена— 300 мілілітрів(90 градусів) На відміну від ки...

Шоколадні біскотті

Шоколадні біскотті

Рецепт італійського печива біскотті дозволяє імпровізувати як з різними добавками, так і з самим тестом для цієї випічки. Результатом такої імпровізації стали незвичайні шоколадні біскотті. опис приготування: Цільнозернове борошно, використовувана в цьому варіанті рецепта, надає випічці масу к...

Спагеті з песто

Спагеті з песто

Соус «Песто» можна подати до столу окремо як закуску або доповнення до чіпсів, до м'яса. Сьогодні розповім про інше, Проте популярному, способі його застосування. ось, як приготувати спагетті з песто. опис приготування: Таким же способом можна приготувати не тільки спагетті, а й інші макаронні...

Суфле з яловичини на пару

Суфле з яловичини на пару

Ніжне й ароматне суфле з яловичини на пару припаде до смаку вашій дитині, хоча можливо і ви з задоволенням з'їсте пару порцій цього смачного ласощі. опис приготування: Моя сестра використовувала цей простий рецепт суфле з яловичини на пару, коли її діти були зовсім маленькими, вона завжди готу...

Суп з сухих білих грибів

Суп з сухих білих грибів

Іноді в магазині можна зустріти сушені білі гриби. Якщо вам попадеться - беріть не замислюючись. Адже з них можна приготувати чудовий суп, за який вас буде дякувати вся сім'я. опис приготування: Гриби треба попередньо замочити і лише після цього можна почати підготовку супу. Картопля варимо, з...

Яловичина в червоному вині

Яловичина в червоному вині

Яловичина в червоному вині — класичне блюдо. погодьтеся, червоне м'ясо їмо рідше. А тут червоне м'ясо в червоному вині! Так це блюдо просто створено для червоних днів календаря, свят чи то пак. опис приготування: Яловичина в червоному вині паморочить своїм чудовим смаком! М'ясо тане в роті, а ...

Суп з помідорами, сиром і кетчупом

Суп з помідорами, сиром і кетчупом

Ділюся рецептом легкого супу на основі помідорів. Він виходить ніжним, вершковим і неймовірно смачним! Подавайте його з підсушеним на сковороді багетом і насолоджуйтеся! опис приготування: Для приготування знадобляться стиглі томати, сир і кетчуп. Якщо хочете зробити суп ситніше, додайте банку...

Шоколадне безе з мигдалем

Шоколадне безе з мигдалем

Рецепт приготування безе з цукрової пудри, яєчних білків, меленого мигдалю, какао, шоколаду та ванільного екстракту. опис приготування: Відносно низька калорійність цього десерту зробить його популярним у тих, хто стежить за фігурою. великих яєчних білка, кімнатної температури— 4 штуки солі—...

Суп «Zatiruha»

Суп «Zatiruha»

Як приготувати суп "; затируху ";? Суп має історію. Він з селянської кухні, для бідних селян. Суть в особливому приготуванні затірки, яка загущающих і робить суп ситніше. обов'язково спробуйте! опис приготування: Дуже смачний і ніжний суп у нас вийшов. Пробуйте готувати разом з нами, і ваше що...

Грибний розсольник

Грибний розсольник

Чи пробували Ви грибний розсольник? Якщо ні, то заходьте і знайомтеся з рецептом. смачний, наваристий, ситний супчик. Якщо варити його на воді, то він ще й пісний! опис приготування: Такий суп я зазвичай варю на бульйоні. Але його цілком можна зварити і на воді. В іншому ж, дотримуйтесь класич...

Гороховый суп в скороварке

Гороховый суп в скороварке

За допомогою скороварки гороховий суп зварити швидко, легко і просто. Чи впорається навіть новачок. Мій рецепт горохового супу в скороварці — вам на допомогу! опис приготування: За допомогою скороварки ви зможете приготувати цей суп рази в 3-4 швидше, адже не дарма ця чудо-каструля так називає...

Gribnaя перекус

Gribnaя перекус

Цей класичний рецепт грибної підливи, напевно, не змінювався дуже давно, і не дарма, — економний і смачний спосіб урізноманітнити навіть буденний гарнір, надавши йому нотку французького делікатесу! опис приготування: Без сумнівів, цей рецепт приготування грибної підливи припаде до смаку всім ш...

Суп-солянка м'ясна

Суп-солянка м'ясна

Любіть наваристі, ситні і смачні перші страви? Тоді обов'язково варто спробувати цей класний і зовсім нескладний варіант, як приготувати суп-солянку м'ясну, повторити на своїй кухні. опис приготування: Солянка - це відмінне блюдо для обіду! Вона хороша тим, Його користувачі в неї можна абсолют...