Рецепт Вершковий сир плавлений

Рецепт Вершковий сир плавлений
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Плавлений сир я часто використовую в приготуванні закусок і інших страв. Але прочитавши склад магазинного вироби, я більше не захотіла його купувати. Тому я вирішила зробити його своїми руками.

опис приготування:

Як виявилося, рецепт досить простий, а смак набагато краще того, що ви пробували раніше. Виходить відразу великий обсяг, якого вистачить на пару днів. А поки ознайомтеся з тим, як приготувати вершковий сир плавлений. До складу можна також додати сушені гриби, зелень або бекон. Для бутерброда підійде ідеально.

  • сир жирний— 500 грам
  • Вершкове масло— 50 грам
  • яйце— 1 штука
  • сода— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • базилік— За смаком
  • куркума— За смаком
Вершковий сир плавлений - фото крок 1 Сир перетріть через сито, а потім потовчіть виделкою.

Вершковий сир плавлений - фото крок 2 Додайте до сиру сіль, соду і яйце.

Вершковий сир плавлений - фото крок 3 Потім додайте базилік, м'яке масло і куркуму. Все ретельно перемішайте.

Вершковий сир плавлений - фото крок 4 Поставте масу на повільний вогонь. томіть його, постійно заважаючи, поки він не розплавиться.

Вершковий сир плавлений - фото крок 5 На розплавлення піде близько 20 хвилин. Потім сир приберіть в холодильник на 1 час. можна пробувати! приємною дегустації!

Подібні рецепти

Вершковий сир «Філадельфія» в домашніх умовах

Суп гороховий з сухариками

Прекрасний аналог знаментого вершкового сиру "; Філадельфія ";, приготований в домашніх умовах. Сир готується на основі домашнього йогурту та сметани. Виходить дуже ніжним і неймовірно смачним! опис приготування: Приготуємо вершковий сир "; Філадельфія" в домашніх умовах. Йогурт змішуємо зі см...

Вершковий сир з кефіру

Вершковий сир з кефіру

Часто в кулінарних рецептах використовується такий інгредієнт, як вершковий сир. Однак ціни на такий продукт в магазині досить високі. Дивіться рецепт і я розповім вам, як його приготувати з кефіру! опис приготування: Рецепт перевірений часом і гарантує відмінний результат, тому точно дотримуй...

Вершковий крем для торта

Вершковий крем для торта

погодьтеся, що крем - найсмачніша частина торта. Він надає особливого смаку, робить його м'яким, просочує коржі і наповнює солодкістю. Тому при приготуванні крему потрібно бути особливо старанним. опис приготування: Цей крем буде відмінним доповненням до будь-яких тортові коржам. Ви можете вик...

Вершковий грибний суп

Вершковий грибний суп

Вершковий грибний суп — чарівна штука. їдоках здається, що над його приготуванням ви працювали не менше двох годин — настільки суп смачний. Але насправді приготувати його можна за дві секунди! опис приготування: Ця страва — ще одна моя кулінарна знахідка. Вперше приготувати вершковий грибний с...

Вершковий крем для капкейков

Вершковий крем для капкейков

краплі — це маленькі кекси, які прикрашені зверху кремом. Ідей для прикраси капкейков багато, але найсмачніший, на мій погляд, вершковий крем з вершковим сиром. ділюся рецептом! опис приготування: Вершковий крем для капкейков готується дуже швидко і просто. Але потрібно врахувати кілька нюансі...