Рецепт Суп з горошком, пшоном і оливками

Рецепт Суп з горошком, пшоном і оливками
Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв.
Легкий овочевий суп з корисними зеленими овочами і оливками приємно здивують вас і ваших близьких своїми смаковими якостями: ароматом, ніжністю і пікантність.

опис приготування:

Такий річний суп готується дуже швидко! Велика кількість зелених овочів — просто криниця корисних елементів. Пшоно додасть ситості, а оливки — пікантний. приступимо!

  • Перець болгарський зелений— 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • горошок— 200 грам
  • шпинат (можна с / м)  — 150 грам
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • Оливки б / к— 80 грам
  • пшоно— 75 грам
Суп з горошком, пшоном і оливками - фото крок 1 Пшоно промийте та відваріть до готовності. Підготуйте овочі. Перець і цибулю наріжте кубиками, часник — пластинами.

Суп з горошком, пшоном і оливками - фото крок 2 Горошок і шпинат можна взяти свіжі або свіжозаморожені.

Суп з горошком, пшоном і оливками - фото крок 3 У каструлі з товстим дном розігрійте масло, обсмажити цибулю і часник до появи аромату.

Суп з горошком, пшоном і оливками - фото крок 4 Додайте перець і шпинат. трохи прогрійте, помішуючи.

Суп з горошком, пшоном і оливками - фото крок 5 Налийте в каструлю 1 л окропу. Доведіть суп до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть 10 хвилин. Приправити сіллю і poperčite. В кінці приготування додайте оливки, пшоно і горошок.

Суп з горошком, пшоном і оливками - фото крок 6 Смачного!

Подібні рецепти

Суп з курячими шлунками і пшоном

Суп з пшоном і фрикадельками

Супи з субпродуктами завжди виходять смачними і ситними. Курячі шлунки варяться нешвидко (близько 1,5 годин), але результат ваших старань порадує будь-якого м'ясоїда. Спробуйте суп по цьому рецепту. опис приготування: Далеко не всім людям до смаку субпродукти, але такий суп з курячими шлунками...

Гороховий суп-пюре з оливками

Гороховий суп-пюре з оливками

Гороховий суп-пюре з оливками — блюдо вегетаріанської кухні. Суп цей дуже смачний, корисний і ситний. Спробуйте, вам обов'язково сподобається! опис приготування: Секрет горохового супу-пюре з оливками полягає саме в оливках. Вони надають супу нестандартний смак і приємний пікантний аромат. До ...

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами - смачне, ситне блюдо, яке ідеально підходить в якості холодної або гарячої закуски на святковий стіл. А помінявши начинку, можна отримувати новий смак. опис приготування: Фарширувати гриби можна різними начинками: м'ясний фарш, рибні консерви, морепроду...

Філе лосося з оливками на пару

Філе лосося з оливками на пару

Філе лосося з оливками на пару — смачне, ніжне і, що досить важливо, полезнейшее блюдо. Риба виходить неймовірно смачною і просто тане в роті. опис приготування: У кулінарії я намагаюся дотримуватися правила, що смачна їжа повинна по можливості бути ще й корисною. З цієї причини червона риба —...

Фокачча з оливками

Фокачча з оливками

Рецепт приготування італійської піци з маслинами. опис приготування: В Італії фокаччею вважається старою універсальною формою піци, яка була звичайною їжею для селян і воїнів старовини. сухих дріжджів— 1 Чайна ложка теплої води— 1 Склянка борошна— 4 склянки солі— 1 Чайна ложка 1. Насип...