Рецепт Суп з горошком, пшоном і оливками
Легкий овочевий суп з корисними зеленими овочами і оливками приємно здивують вас і ваших близьких своїми смаковими якостями: ароматом, ніжністю і пікантність.
опис приготування:
Такий річний суп готується дуже швидко! Велика кількість зелених овочів — просто криниця корисних елементів. Пшоно додасть ситості, а оливки — пікантний. приступимо!
- Перець болгарський зелений— 2 штуки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- горошок— 200 грам
- шпинат (можна с / м) — 150 грам
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- Оливки б / к— 80 грам
- пшоно— 75 грам
Горошок і шпинат можна взяти свіжі або свіжозаморожені.
У каструлі з товстим дном розігрійте масло, обсмажити цибулю і часник до появи аромату.
Додайте перець і шпинат. трохи прогрійте, помішуючи.
Налийте в каструлю 1 л окропу. Доведіть суп до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть 10 хвилин. Приправити сіллю і poperčite. В кінці приготування додайте оливки, пшоно і горошок.
Смачного!
Подібні рецепти
Суп з пшоном і фрикадельками
Супи з субпродуктами завжди виходять смачними і ситними. Курячі шлунки варяться нешвидко (близько 1,5 годин), але результат ваших старань порадує будь-якого м'ясоїда. Спробуйте суп по цьому рецепту. опис приготування: Далеко не всім людям до смаку субпродукти, але такий суп з курячими шлунками...
Гороховий суп-пюре з оливками
Гороховий суп-пюре з оливками — блюдо вегетаріанської кухні. Суп цей дуже смачний, корисний і ситний. Спробуйте, вам обов'язково сподобається! опис приготування: Секрет горохового супу-пюре з оливками полягає саме в оливках. Вони надають супу нестандартний смак і приємний пікантний аромат. До ...
Фаршировані гриби з оливками і горіхами
Фаршировані гриби з оливками і горіхами - смачне, ситне блюдо, яке ідеально підходить в якості холодної або гарячої закуски на святковий стіл. А помінявши начинку, можна отримувати новий смак. опис приготування: Фарширувати гриби можна різними начинками: м'ясний фарш, рибні консерви, морепроду...
Філе лосося з оливками на пару
Філе лосося з оливками на пару — смачне, ніжне і, що досить важливо, полезнейшее блюдо. Риба виходить неймовірно смачною і просто тане в роті. опис приготування: У кулінарії я намагаюся дотримуватися правила, що смачна їжа повинна по можливості бути ще й корисною. З цієї причини червона риба —...
Фокачча з оливками
Рецепт приготування італійської піци з маслинами. опис приготування: В Італії фокаччею вважається старою універсальною формою піци, яка була звичайною їжею для селян і воїнів старовини. сухих дріжджів— 1 Чайна ложка теплої води— 1 Склянка борошна— 4 склянки солі— 1 Чайна ложка 1. Насип...