Рецепт Спагеті з песто
Соус «Песто» можна подати до столу окремо як закуску або доповнення до чіпсів, до м'яса. Сьогодні розповім про інше, Проте популярному, способі його застосування. ось, як приготувати спагетті з песто.
опис приготування:
Таким же способом можна приготувати не тільки спагетті, а й інші макаронні вироби. Соус можна зробити заздалегідь і зберігати в холодильнику під закритою кришкою кілька днів. Соус зі свіжого базиліка в поєднанні з теплими спагетті неймовірно смачно пахне. Навіть звичайні макарони з цим соусом виглядають дуже апетитно. При подачі можна прикрасити блюдо пармезаном, кедровими горішками і листочками зелені.
- базилік— 2 пучка
- пармезан— 1/2 склянки(натертый)
- Кедрові горішки— 1,5 Ст. ложки
- часник— 1 зубчик
- Оливкова олія— 0,5 склянки
- спагеті— 450 грам
- сіль— За смаком
2 У киплячу каструлю опустіть листочки базиліка невеликими партіями на 10 секунд, потім дістаньте зелень з води і перекладіть в друшляк, щоб зберегти зелений колір.
3 Перекладіть листочки на серветку, щоб позбутися від рідини.
4 У чашу комбайна викладіть бланширує базилік, додайте кедрові горіхи, тертий пармезан, крупно нарізаний часник, збивайте до утворення однорідної маси.
5 Перекладіть вміст комбайна в миску і влийте оливкову олію, перемішайте (при необхідності влийте трохи води, в якій бланшувати базилік). За смаком з сіллю.
6 Спагеті відварити в підсоленій воді з додаванням оливкової олії, потім перекладіть в друшляк.
7 Перекладіть відварені спагетті в миску з соусом, гарненько перемішайте, додайте пару крапель оливкової олії, щоб вийшов глянсовий колір, за смаком посоліть і подавайте до столу.
Подібні рецепти
Легкий полуничний пиріг
У нашій країні прийнято подавати макарони з томатним соусом або майонезом, мені до душі більш цікаві поєднання: наприклад, як приготувати спагетті з соусом песто. Блюдо здивує і порадує смаком. опис приготування: Песто готується на основі кедрових горішків і зелені, соус не тільки смачний, але...
Соус песто
песто (італ. Песто) - популярний італійський соус, який прийнято подавати з м'ясом, рибою і пастою. Класика італійської кухні. розповідаю, як приготувати соус песто в домашніх умовах. опис приготування: складові: Оливкова олія, сир і базилік є головними інгредієнтами соусу песто. Класичний соу...
Соус «песто» з черемші
Класичний соус «Песто» робиться з базиліка, а ось в цьому використовується більш доступна для нас черемша. Спробуйте зробити такий і ви, підкажу, як приготувати соус «Песто» з черемші. опис приготування: Соус подають до макаронних виробів, намазують на хліб, їдять з крекерами, додають в піцу, ...
Суп з курячими грудками, ньокки і соусом песто
Рецепт приготування італійського супу з запеченими курячими грудками, цибулею, часником, ньокки (галушками) і помідорами. опис приготування: Цей чудовий суп наповнений ароматом смаженої цибулі і часнику, а соус Песто ідеально поєднується з курячим бульйоном. курячі грудки— 3 штуки жовтий циб...
Спаржа з крабовим м'ясом і соусом песто
Рецепт спаржі смаженої на грилі з кукурудзою, крабами і соусом песто з руколи. Популярна страва італійської кухні на вечерю. опис приготування: У великій каструлі, наповненою холодною водою, замочити кукурудзяні качани протягом 30 хвилин. Бланшувати спаржу в більшу каструлі з киплячою водою, п...