Рецепт Грибний розсольник

Рецепт Грибний розсольник
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Чи пробували Ви грибний розсольник? Якщо ні, то заходьте і знайомтеся з рецептом. смачний, наваристий, ситний супчик. Якщо варити його на воді, то він ще й пісний!

опис приготування:

Такий суп я зазвичай варю на бульйоні. Але його цілком можна зварити і на воді. В іншому ж, дотримуйтесь класичною рецептурою цього супу.

  • гриби— 400 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Крупа перлова— 35 грам
  • огірок солоний— 3 штуки
  • Масло рослинне— 3 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • бульйон— 2,5 L(або вода)
грибний розсольник - фото крок 1 1. гриби помийте, почистіть і наріжте.

грибний розсольник - фото крок 2 2. Викладіть в бульйон або воду і варіть хвилин 10.

грибний розсольник - фото крок 3 3. Цибулю і моркву почистіть. Лук наріжте кубиком, моркву натріть на тертці.

грибний розсольник - фото крок 4 4. Обсмажте з невеликою кількістю масла і додайте в каструлю.

грибний розсольник - фото крок 5 5. Перловку промийте і відправте в каструлю. Можна замочити перловку попередньо, але я цього не роблю. Варіть на невеликому вогні близько 30 хвилин.

грибний розсольник - фото крок 6 6. Картопля почистіть і наріжте. Також надішліть в суп.

грибний розсольник - фото крок 7 7. Огірки натріть на тертці. Можна трохи припустити їх на плиті. Додайте в суп, доведіть до кипіння і варіть на невеликому вогні 10 хвилин.

грибний розсольник - фото крок 8 8. Додати сіль, поперчіть і подавайте до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Суп «розсольник» з рисом

Розсольник класичний рецепт з перловкою

Ситний і наваристий розсольник сподобається кожному, хто хоч раз його спробував. Сьогодні і ви дізнаєтеся, як приготувати суп розсольник з рисом. Зараз поділюся усіма секретами готування. опис приготування: Суп виходить дивно наваристим, ситним і смачним. Завдяки солоних огірків він набуває пі...

Грибний білий соус

Грибний білий соус

Цей соус найкраще підходить до рибних страв, тонко підкреслюючи їх аромат і смак. Білий соус подається до столу в холодному вигляді, попередньо настоявшись в холодильнику. опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування грибного білого соусу. Для соусу найкраще використовув...

Грибний борщ

Грибний борщ

борщ — одне з найпопулярніших перших страв. А якщо зварити його з сушеними грибами, вийде він неймовірно ароматним, смачним і ситним, незважаючи на те, Варити його будемо без м'яса. готуємо! опис приготування: Дуже смачний, насичений і дуже ароматний борщ можна зварити і без м'яса. Використову...

Грибний Бургиньон

Грибний Бургиньон

Рецепт приготування Бургіньона з грибів портобелло, морква, лука, часнику, червоного вина, бульйону, чебрецю і перлового цибулі. опис приготування: Бургиньон - термін французької кухні, буквально означає «має відношення до бургундського вина». оливкового масла— 2 Ст. ложки вершкового масла—...

Грибний холодний суп

Грибний холодний суп

Хочу запропонувати рецепт дуже смачного річного супу з лісовими грибами. Суп на основі сироватки і заправлений сметаною. У складі багато різноманітної зелені, що надає особливого смаку й аромату страви. опис приготування: В даному рецепті використовуємо молочні продукти для заправки супу, можн...