Рецепт Грибний розсольник
Чи пробували Ви грибний розсольник? Якщо ні, то заходьте і знайомтеся з рецептом. смачний, наваристий, ситний супчик. Якщо варити його на воді, то він ще й пісний!
опис приготування:
Такий суп я зазвичай варю на бульйоні. Але його цілком можна зварити і на воді. В іншому ж, дотримуйтесь класичною рецептурою цього супу.
- гриби— 400 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- Крупа перлова— 35 грам
- огірок солоний— 3 штуки
- Масло рослинне— 3 Ст. ложки
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- бульйон— 2,5 L(або вода)
2. Викладіть в бульйон або воду і варіть хвилин 10.
3. Цибулю і моркву почистіть. Лук наріжте кубиком, моркву натріть на тертці.
4. Обсмажте з невеликою кількістю масла і додайте в каструлю.
5. Перловку промийте і відправте в каструлю. Можна замочити перловку попередньо, але я цього не роблю. Варіть на невеликому вогні близько 30 хвилин.
6. Картопля почистіть і наріжте. Також надішліть в суп.
7. Огірки натріть на тертці. Можна трохи припустити їх на плиті. Додайте в суп, доведіть до кипіння і варіть на невеликому вогні 10 хвилин.
8. Додати сіль, поперчіть і подавайте до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Розсольник класичний рецепт з перловкою
Ситний і наваристий розсольник сподобається кожному, хто хоч раз його спробував. Сьогодні і ви дізнаєтеся, як приготувати суп розсольник з рисом. Зараз поділюся усіма секретами готування. опис приготування: Суп виходить дивно наваристим, ситним і смачним. Завдяки солоних огірків він набуває пі...
Грибний білий соус
Цей соус найкраще підходить до рибних страв, тонко підкреслюючи їх аромат і смак. Білий соус подається до столу в холодному вигляді, попередньо настоявшись в холодильнику. опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування грибного білого соусу. Для соусу найкраще використовув...
Грибний борщ
борщ — одне з найпопулярніших перших страв. А якщо зварити його з сушеними грибами, вийде він неймовірно ароматним, смачним і ситним, незважаючи на те, Варити його будемо без м'яса. готуємо! опис приготування: Дуже смачний, насичений і дуже ароматний борщ можна зварити і без м'яса. Використову...
Грибний Бургиньон
Рецепт приготування Бургіньона з грибів портобелло, морква, лука, часнику, червоного вина, бульйону, чебрецю і перлового цибулі. опис приготування: Бургиньон - термін французької кухні, буквально означає «має відношення до бургундського вина». оливкового масла— 2 Ст. ложки вершкового масла—...
Грибний холодний суп
Хочу запропонувати рецепт дуже смачного річного супу з лісовими грибами. Суп на основі сироватки і заправлений сметаною. У складі багато різноманітної зелені, що надає особливого смаку й аромату страви. опис приготування: В даному рецепті використовуємо молочні продукти для заправки супу, можн...