Рецепт Суфле з яловичини на пару

Рецепт Суфле з яловичини на пару
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Ніжне й ароматне суфле з яловичини на пару припаде до смаку вашій дитині, хоча можливо і ви з задоволенням з'їсте пару порцій цього смачного ласощі.

опис приготування:

Моя сестра використовувала цей простий рецепт суфле з яловичини на пару, коли її діти були зовсім маленькими, вона завжди готувала їм таке частування до сніданку. Але не тільки малюкам подобається це суфле, деякі дорослі також уминають його за обидві щоки, в тому числі і я. Ще один безперечний плюс цього рецепту в тому, що зробити суфле з яловичини на пару в домашніх умовах можна легко і швидко, тільки якщо ви готуєте його для себе, додайте в м'ясну масу свої улюблені спеції, щоб надати пікантності страві.

  • м'якоть яловичини— 200 грам
  • яйце— 2 штуки
  • молоко— 200 мілілітрів
  • борошно— 2 чайних ложки
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • сіль— — За смаком
Суфле з яловичини на пару - фото крок 1 Отже, ретельно промиваємо яловичину і висушуємо її паперовим рушником, потім нарізаємо м'ясо на невеликі шматочки і викладаємо в чашу блендера.

Суфле з яловичини на пару - фото крок 2 Перемелюємо м'ясо як можна дрібніше і додаємо до нього яйця, борошно, вершкове масло, сіль і спеції за смаком, ще раз перемішуємо і збиваємо все.

Суфле з яловичини на пару - фото крок 3 Потім вливаємо в чашу молоко і збиваємо масу міксером.

Суфле з яловичини на пару - фото крок 4 В результаті у нас повинна вийде однорідна повітряна маса.

Суфле з яловичини на пару - фото крок 5 Далі ми беремо формочки (краще силіконові) і змащуємо їх вершковим маслом, розливаємо приготовлену м'ясну масу за формами.

Суфле з яловичини на пару - фото крок 6 Встановлюємо в мультиварці чашу для варіння на пару і поміщаємо в неї наші формочки або можна взяти одну формочку і приготувати разом з нею гарнір. Включаємо режим "; Варка на пару" і встановлюємо час 25 хвилин. Для маленької формочки цього часу має вистачити, якщо будете готувати суфле в формах побільше, збільште час до 40 хвилин.

Суфле з яловичини на пару - фото крок 7 Готове суфле акуратно витягаємо їх форми і пригощаємося. Приємного всім апетиту!

Подібні рецепти

Суфле з риби на пару

Суфле з яловичини дієтичне

Дуже ніжне і повітряне рибне філе, яке готується в пароварці або ж в мультиварці. Таке блюдо підійде не тільки для дорослих, але і для дитячого харчування. Підійде на сніданок, обід або вечерю. опис приготування: Приготуємо суфле з риби на пару в домашніх умовах. Спершу приготуйте рибу та овоч...

Фаршировані перці на пару

Фаршировані перці на пару

Всі люблять фарширований перець. Існує безліч варіацій цієї страви. Я пропоную приготувати перці в пароварці. повірте, це зовсім не буде нудно або без смаку! Спробуйте! опис приготування: страви, приготовані на пару, можна віднести до розряду дієтичних, так як їх приготування не вимагає добав...

Філе лосося з оливками на пару

Філе лосося з оливками на пару

Філе лосося з оливками на пару — смачне, ніжне і, що досить важливо, полезнейшее блюдо. Риба виходить неймовірно смачною і просто тане в роті. опис приготування: У кулінарії я намагаюся дотримуватися правила, що смачна їжа повинна по можливості бути ще й корисною. З цієї причини червона риба —...

Фаршировані огірки на пару

Фаршировані огірки на пару

Рецепт приготування огірків, фаршированих свинячим фаршем, креветками і солодкою кукурудзою. опис приготування: Фаршировані огірки стануть відмінною легкою закускою на фуршеті. приготування: Змішати свинячий фарш з нарізаними креветками. Розмолоти часник і перець горошком, додати в м'ясну сумі...

Гриби в мультиварці на пару

Гриби в мультиварці на пару

соковиті, дуже ніжні і смачні гриби в мультиварці на пару в домашніх умовах — відмінне блюдо для обіду або вечері. При бажанні їх можна нафарширувати чим завгодно — м'ясом, овочами або соусом. опис приготування: 1. Гриби треба вимити і відкинути на друшляк. Коли вода стекла, акуратно відокреми...