Рецепт Суп з яловичиною і зеленим чилі

Рецепт приготування супу з яловичини і зеленого чилі. Для любителів гострої їжі.
кількість порцій: 4-6
- Смажені зелені чилі перці— 3 штуки(або один 130 г. Видалити з 2-ух перців насіння (або 2/3 з великого) )
- яловичина— 2,3 кілограма(нарізати кубиками)
- Картопля— 1 штука(великий)
- Цибуля— 1 штука(середній)
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- Курячий бульйон— 2 L
- часник— 1 зубчик
- сіль— 2 чайних ложки
- Чорний перець— 1/2 чайних ложки
- Кукурудзяний крохмаль— 1/3 склянки






Подібні рецепти

Картопляний суп із зеленим горошком
Навесні так хочеться вітамінів, свіжої зелені і легкості у всьому. Зваріть зелений суп з багатою вітамінами черемші. Легкий і корисний, він буде готовий в лічені хвилини, якщо бульйон готовий заздалегідь. опис приготування: Цей суп - варіація зелених щей, які можна варити не тільки з кропиви а...

Суп із зеленим горошком
Яскравий різнокольоровий річний суп із зеленим горошком підніме настрій і буде з задоволенням з'їдений і дорослими, і дітьми. опис приготування: Рецепт приготування супу з зеленого горошку надзвичайно простий. Супчик виходить легким і з незвичайним ароматом. А яскраві фарби свіжих літніх овочі...

Фарш із зеленим горошком і солодким перцем
Всього за півгодини у вас вийде апетитне, яскраве, смачне і досить цікаве блюдо. Якщо ви любите готувати з мінімумом інгредієнтів і клопоту, обов'язково закиньте рецепт в кулінарну скарбничку. опис приготування: Для більш насиченого смаку рекомендую фарш з'єднати з соєвим соусом хвилин за 10 д...

Феттучині з sparzheм, зеленим горошком і шинкою
Рецепт приготування пасти Феттучіні зі спаржею, шматочками шинки, часником, грибами кремини, зеленим горошком, вершками, помідорами чері, сиром Пармезан і зеленою цибулею. опис приготування: Ніжна вершкова паста з шинкою, спаржею, грибами і помідорами дуже ситна і смачна. тонкої спаржі— 240...

Стек із сьомги, мариновані в дижонской гірчиці із зеленим салатом
Рецепт приготування стейків з сьомги, маринованих в діжонськой гірчиці із зеленим салатом. Таке блюдо дуже добре подати на вечерю. опис приготування: Для такої страви в принципі ніякого гарніру не треба. Блюдо готується швидко, вийдуть ситним і дуже смачним. Лимонний сік— 2 Ст. ложки філе сь...