Рецепт Суп з яловичиною і зеленим чилі

Рецепт Суп з яловичиною і зеленим чилі
Час приготування: 5 г. 0 хв.
Рецепт приготування супу з яловичини і зеленого чилі. Для любителів гострої їжі.

кількість порцій: 4-6
  • Смажені зелені чилі перці— 3 штуки(або один 130 г. Видалити з 2-ух перців насіння (або 2/3 з великого) )
  • яловичина— 2,3 кілограма(нарізати кубиками)
  • Картопля— 1 штука(великий)
  • Цибуля— 1 штука(середній)
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • Курячий бульйон— 2 L
  • часник— 1 зубчик
  • сіль— 2 чайних ложки
  • Чорний перець— 1/2 чайних ложки
  • Кукурудзяний крохмаль— 1/3 склянки
Суп з яловичиною і зеленим чилі - фото крок 1 Дрібно порубати часник, обсмажений зелений чилі, цибуля і картопля (можна видалити менше насіння з чилі, для більш гострого смаку).

Суп з яловичиною і зеленим чилі - фото крок 2 Розігрійте в каструлі 1/3 склянки рослинного масла. потім, додайте цибулю і часник.

Суп з яловичиною і зеленим чилі - фото крок 3 У поліетиленовому пакеті добре струсіть 1/3 склянки кукурудзяного крохмалю, 2 ç.l. солі, 1/2 ç.l. чорного перцю. Потім додайте м'ясо і ще раз струсіть, поки яловичина рівномірно не покриється сумішшю. І додайте м'ясо в каструлю, готуйте поки м'ясо не придбає злегка коричневий колір.

Суп з яловичиною і зеленим чилі - фото крок 4 Додайте зелений чилі і готуйте яловичину до коричневого кольору.

Суп з яловичиною і зеленим чилі - фото крок 5 тепер, додайте і помішуйте 2 кубики курячого бульйону (розвести в 2-ух літрах води, або натуральний бульйон) і картопля. Доведіть до кипіння і встановіть вогонь на середній (або середній нижній, якщо на плиті більше варіантів регулювання) накрийте кришкою і готуйте 4 години або поки м'ясо не стане м'яким.

Суп з яловичиною і зеленим чилі - фото крок 6 Після закінчення 4 годин суп готовий. Для прикраси використовуйте зелень салатів і різних кольорів солодкі перці або помідори. Смачного.

Подібні рецепти

Суп з черемшею і зеленим горошком.

Картопляний суп із зеленим горошком

Навесні так хочеться вітамінів, свіжої зелені і легкості у всьому. Зваріть зелений суп з багатою вітамінами черемші. Легкий і корисний, він буде готовий в лічені хвилини, якщо бульйон готовий заздалегідь. опис приготування: Цей суп - варіація зелених щей, які можна варити не тільки з кропиви а...

Суп із зеленим горошком

Суп із зеленим горошком

Яскравий різнокольоровий річний суп із зеленим горошком підніме настрій і буде з задоволенням з'їдений і дорослими, і дітьми. опис приготування: Рецепт приготування супу з зеленого горошку надзвичайно простий. Супчик виходить легким і з незвичайним ароматом. А яскраві фарби свіжих літніх овочі...

Фарш із зеленим горошком і солодким перцем

Фарш із зеленим горошком і солодким перцем

Всього за півгодини у вас вийде апетитне, яскраве, смачне і досить цікаве блюдо. Якщо ви любите готувати з мінімумом інгредієнтів і клопоту, обов'язково закиньте рецепт в кулінарну скарбничку. опис приготування: Для більш насиченого смаку рекомендую фарш з'єднати з соєвим соусом хвилин за 10 д...

Феттучині з sparzheм, зеленим горошком і шинкою

Феттучині з sparzheм, зеленим горошком і шинкою

Рецепт приготування пасти Феттучіні зі спаржею, шматочками шинки, часником, грибами кремини, зеленим горошком, вершками, помідорами чері, сиром Пармезан і зеленою цибулею. опис приготування: Ніжна вершкова паста з шинкою, спаржею, грибами і помідорами дуже ситна і смачна. тонкої спаржі— 240...

Стек із сьомги, мариновані в дижонской гірчиці із зеленим салатом

Стек із сьомги, мариновані в дижонской гірчиці із зеленим салатом

Рецепт приготування стейків з сьомги, маринованих в діжонськой гірчиці із зеленим салатом. Таке блюдо дуже добре подати на вечерю. опис приготування: Для такої страви в принципі ніякого гарніру не треба. Блюдо готується швидко, вийдуть ситним і дуже смачним. Лимонний сік— 2 Ст. ложки філе сь...