Рецепт Espanadas
Рецепт приготування іспанської закуски тапас з тіста з овочевою начинкою з помідорів, болгарського перцю і цибулі.
опис приготування:
Еспанадас - один з різновид тапас, традиційної іспанської закуски, яку подають в багатьох барах і ресторанах. Швидко готується і допоможе Вам урізноманітнити Ваш стіл. Подавайте до вина або до пива. Зазвичай Еспанадас їдять руками. подавати гарячим.
- борошна— 280 грам
- маргарину— 110 грам
- білого вина— 100 мілілітрів
- рослинної олії— 10 грам
- петрушки— 10 грам
- начинка:шинки— 200 грам
- помідора— 4 штуки
- цибулини— 1 штука
- болгарський перець— 1 штука
- зелених оливок— 10 штук
- білого вина— 2 Ст. ложки
- часнику— 2 зубчики
- оливкового масла— 4 Ст. ложки
2. Влити біле вино в суміш і добре перемішати руками. скачати м'ячик, покласти на добре посипану борошном поверхню і місити кілька хвилин. Тісто має бути еластичним, але не липким. Поставити тісто на тарілку, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 30 хвилин.
3. Розрізати болгарський перець на чотири частини і видалити насіння і серединку. Скропити перець двома ст.л. оливкового масла і поставити в попередньо розігріту духовку на 15 хвилин.
4. влити 2 ст.л. оливкового масла в сковорідку на маленький вогонь. Додати цибулю, часник і пасерувати до м'якості (приблизно 10 хвилин). Дістати перець з духовки і нарізати. Додати перець, помідори, оливки і 2 ст.л. білого вина до цибулі і пасерувати 10 хвилин на маленькому вогні. Додати нарізану шинку і пасерувати ще 5 хвилин.
5. Коли тісто охолоне, розкачати його на добре посипаній борошном поверхні до товщини 3 см. Вирізати з тіста кружки, діаметром 10 см. У кожен з гуртків покласти по столовій ложці начинки. Скласти тісто в півколо і заліпити краї.
6. У сковорідку влити рослинне масло і нагріти на середньому вогні. Додати тісто і смажити з кожного боку 4-5 хвилин. подавати гарячим.
Подібні рецепти
Горіховий торт (старовинний рецепт)
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...
Солодко-гострі крильця
Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...