Рецепт Фарширований лаваш
На основі лаваша можна зробити смачну, ситну і просту закуску, яка відмінно втамує голод. Особливої складності в тому, як приготувати фарширований лаваш, немає. Все залежить від смакових уподобань.
опис приготування:
Вже давно лаваш використовують не тільки для люля-кебаб або шашлику. На його основі роблять дуже смачні закуски (рулетики, шаурму, Місто-доги), особливо полюбився фарширований лаваш, який можна приготувати з грибною, м'ясної, сирної або овочевий начинкою. Такий лаваш можна подавати в якості закуски навіть для святкового столу.
- печериці— 300 грам
- сир— 300 грам
- зелень— 1 пучок
- лаваш— 4 штуки
- майонез— За смаком
- Сіль і чорний мелений перець— За смаком
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
2. Сковороду розігріваю з невеликою кількістю вершкового масла, відправляю в неї порізані гриби, обсмажую їх до повної готовності, а потім додаю цибулю, солю і перчу.
3. Сир використовую плавлений, тому попередньо кладу його в холодильник на 20-30 хвилин. Подрібнюю трохи замерзлий сир на крупній тертці.
4. зелень мою (беру кріп і петрушку, але можна використовувати будь-яку за смаком), просушують на паперовому рушнику (або в спеціальній сушці зелені) і дрібно нарізаю.
5. розгортаю лаваш, відвалів або вкладаю на нього майонез, щоб лаваш не вдався сухим, розмазую його.
6. У центр викладаю обсмажені гриби з цибулею, трохи розподіляю їх.
7. На гриби викладаю трохи сиру, а потім і дрібно посічену зелень, ще трохи солю.
8. Повертаю лаваш акуратно конвертиком, те ж саме проробляю і з рештою трьома.
9. У чисту сковороду наливаю зовсім трохи соняшникової олії, обсмажую на ньому кожен конвертик з двох сторін до рум'яної скоринки, після цього готовий лаваш вже подаю до столу.
Подібні рецепти
Лаваш, фарширований червоною рибою
Фруктовий лаваш або пастила — відмінний спосіб переробки фруктів і ягід, причому, при мінімальній кількості цукру або зовсім без нього. Беріть на замітку! опис приготування: Приготувати фруктовий лаваш або пастилу дуже просто, Як це зробити, дивіться в покрокових рекомендаціях до рецептом. ф...
Лаваш Пеппі
Простий рецепт приготування домашнього особливого Піта-хліба. опис приготування: Помістіть всі інгредієнти в хлібопічку, виберіть настройки та запустіть. Коли тісто буде готове, машина подасть звуковий сигнал. Викладіть тісто на злегка присипану борошном поверхню. Акуратно покрутіть і розтягні...
Фарширований багет з курочкою, сиром і печерицями
Хочу вам сьогодні розповісти, як приготувати фарширований багет з курочкою, сиром і печерицями. Смачно і ситно, а виглядає так красиво, що можна легко піднести це блюдо як вечері! опис приготування: розповім вам, як приготувати фарширований багет з курочкою, сиром і печерицями. Взагалі це не н...
Фарширований курча
Вчимося готувати делікатесну страву: фаршированого курчати. Рецепт дуже простий, однак блюдо виходить незрівнянне — ніжне м'ясо курчати і ароматна начинка. Пальчики оближеш. опис приготування: По суті, фарширувати курчати можна чим завгодно. Варіантів начинки існує безліч. В даному рецепті я п...
Фарширований перець з овочами
Напевно кожна господиня хоч раз готувала фарширований перець. Але не кожна знає, що для начинки зовсім не обов'язково використовувати м'ясо. Її можна зробити з овочів і сиру. виходить смачно! опис приготування: Любіть овочеві страви? Тоді спробуйте перці начинити овочами і запекти в духовці. Ц...