Рецепт Gribnaя перекус

Рецепт Gribnaя перекус
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Цей класичний рецепт грибної підливи, напевно, не змінювався дуже давно, і не дарма, — економний і смачний спосіб урізноманітнити навіть буденний гарнір, надавши йому нотку французького делікатесу!

опис приготування:

Без сумнівів, цей рецепт приготування грибної підливи припаде до смаку всім шанувальникам швидкої і простий у приготуванні, але в той же час смачної і ситної їжі. Така підлива хороша своєю універсальністю, — її можна подавати практично до будь-якого гарніру, вона відмінно поєднується з усіма стравами!

Отже, як приготувати грибну підливу:

1. гриби, цибулю і моркву добре вимиємо і почистимо, якщо необхідно.

2. Нарізаємо гриби тоненькими пластинками, а цибулю і моркву можна подрібнити в блендері, або натерти на тертку.

3. У глибокій сковороді розігріваємо олію, і зробимо спочатку зажарку з цибулі і моркви.

4. Коли цибуля стане прозорою, — додаємо гриби, ретельно перемішуємо, зменшуємо вогонь, і закриваємо кришкою.

5. Тим часом готуємо "; соус ";, — в воді потрібно розчинити борошно, а також додати сіль і перець.

6. Коли гриби вже досить протушатся, — вливаємо цю суміш до грибів, заважаємо, і знову ж таки, закриваємо кришкою.

7. Як тільки консистенція підливи вас повністю задовольнить, — додаємо сметану, перемішаємо, і відразу ж знімаємо з вогню.

Готово! як вид, точного часу, необхідного для приготування, я не вказувала, адже цей простий рецепт грибної підливи дуже легко "; підлаштовується" під ваші смаки — можна підливу зробити і пожиже, і погустіше, все одно вийде смачно і ароматно!


  • печериці— 300 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • вода— 2 склянки
  • крем— 2 Ст. ложки
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
Без сумнівів, цей рецепт приготування грибної підливи припаде до смаку всім шанувальникам швидкої і простий у приготуванні, але в той же час смачної і ситної їжі. Така підлива хороша своєю універсальністю, — її можна подавати практично до будь-якого гарніру, вона відмінно поєднується з усіма стравами!

Отже, як приготувати грибну підливу:

1. гриби, цибулю і моркву добре вимиємо і почистимо, якщо необхідно.

2. Нарізаємо гриби тоненькими пластинками, а цибулю і моркву можна подрібнити в блендері, або натерти на тертку.

3. У глибокій сковороді розігріваємо олію, і зробимо спочатку зажарку з цибулі і моркви.

4. Коли цибуля стане прозорою, — додаємо гриби, ретельно перемішуємо, зменшуємо вогонь, і закриваємо кришкою.

5. Тим часом готуємо "; соус ";, — в воді потрібно розчинити борошно, а також додати сіль і перець.

6. Коли гриби вже досить протушатся, — вливаємо цю суміш до грибів, заважаємо, і знову ж таки, закриваємо кришкою.

7. Як тільки консистенція підливи вас повністю задовольнить, — додаємо сметану, перемішаємо, і відразу ж знімаємо з вогню.

Готово! як вид, точного часу, необхідного для приготування, я не вказувала, адже цей простий рецепт грибної підливи дуже легко "; підлаштовується" під ваші смаки — можна підливу зробити і пожиже, і погустіше, все одно вийде смачно і ароматно!


Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Пісочне печиво зі смородиною

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...