Рецепт Яловича печінка по-швидкому

Рецепт Яловича печінка по-швидкому
Час приготування: 30 хв. кількість порцій: 5-6
  • печінка яловича— 1 кілограм
  • цибуля ріпчаста— 5-6 штук
  • мука— 2-3 Ст. ложок
  • молоко або вершки— 50-70 грам
  • масло рослинне— 20 грам
Яловича печінка по-швидкому - фото крок 1 Печінка чистимо від плівки і ріжемо кубиками, цибуля шаткуємо півкільцями.

Яловича печінка по-швидкому - фото крок 2 обвалюють печінку в борошні

Яловича печінка по-швидкому - фото крок 3 нагріваємо в казані або глибокій сковороді олію і обсмажуємо печінку

Яловича печінка по-швидкому - фото крок 4 додаємо цибулю і смажимо до прозорості

Яловича печінка по-швидкому - фото крок 5 додаємо молоко,сіль,перець, перемішуємо, закриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 15-20

Яловича печінка по-швидкому - фото крок 6 викладаємо на відварений рис або картоплю і їмо

Подібні рецепти

Яловича печінка з картоплею

Смажена яловича печінка з гірчицею

Старорусский рецепт приготування яловичої печінки з картоплею, цибулею і часником. опис приготування: 1. Почистити і нарізати картоплю дрібною соломкою. Дрібно покришити цибулю з часником. Через м'ясорубку пропустити яловичу печінку. 2. нагріти сковороду. обсмажити цибулю, часник і картопля в ...

Яловича печінка з червоною цибулею

Яловича печінка з червоною цибулею

Рецепт приготування яловичий печінки. Французька кухня, провінція Прованс. кількість порцій: 4 govyazhyey печінки— 800 грам червоні цибулини— 2 штуки невелика варений буряк— 1 штука вершкового масла— 100 грам білого винного оцту— 1 Ст. ложка лимон— 1 штука сіль, перець— 1 штука(за смаком) ...

Яловича вирізка на грилі

Яловича вирізка на грилі

Яловичу вирізку на грилі можна приправити трохи лимонним соком і сіллю. Але найкращою приправою до цієї страви буде довга неспішна бесіда з коханим за келихом вина. опис приготування: Найважче - це вибрати для нього відповідний шматок добірного м'яса. Вирізка з яловичини на грилі вийде з таког...

Яловича вирізка з грибним соусом

Яловича вирізка з грибним соусом

Коли я не знаю, що буду готувати, але м'ясо вже купую, то беру яловичу вирізку. По мені, це самий універсальний варіант. До неї можна додати різний гарнір і соус, і завжди спробувати щось нове. опис приготування: Нещодавно, наприклад, я дізналася, як приготувати яловичу вирізку з грибним соусо...

Яловича вирізка в грибному соусі

Яловича вирізка в грибному соусі

Приготування яловичої вирізки в грибному соусі і віскі. Рецепт від шотландського шеф-кухаря Ніка Нерн. опис приготування: підготовка: 1. Залити воду в каструлю, довести до кипіння на сильному вогні. Кинути картопля в окріп, зменшити вогонь до середнього. Потовкти перець і висипати на невелику ...