Рецепт Яловича печінка по-швидкому
- печінка яловича— 1 кілограм
- цибуля ріпчаста— 5-6 штук
- мука— 2-3 Ст. ложок
- молоко або вершки— 50-70 грам
- масло рослинне— 20 грам
обвалюють печінку в борошні
нагріваємо в казані або глибокій сковороді олію і обсмажуємо печінку
додаємо цибулю і смажимо до прозорості
додаємо молоко,сіль,перець, перемішуємо, закриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 15-20
викладаємо на відварений рис або картоплю і їмо
Подібні рецепти
Смажена яловича печінка з гірчицею
Старорусский рецепт приготування яловичої печінки з картоплею, цибулею і часником. опис приготування: 1. Почистити і нарізати картоплю дрібною соломкою. Дрібно покришити цибулю з часником. Через м'ясорубку пропустити яловичу печінку. 2. нагріти сковороду. обсмажити цибулю, часник і картопля в ...
Яловича печінка з червоною цибулею
Рецепт приготування яловичий печінки. Французька кухня, провінція Прованс. кількість порцій: 4 govyazhyey печінки— 800 грам червоні цибулини— 2 штуки невелика варений буряк— 1 штука вершкового масла— 100 грам білого винного оцту— 1 Ст. ложка лимон— 1 штука сіль, перець— 1 штука(за смаком) ...
Яловича вирізка на грилі
Яловичу вирізку на грилі можна приправити трохи лимонним соком і сіллю. Але найкращою приправою до цієї страви буде довга неспішна бесіда з коханим за келихом вина. опис приготування: Найважче - це вибрати для нього відповідний шматок добірного м'яса. Вирізка з яловичини на грилі вийде з таког...
Яловича вирізка з грибним соусом
Коли я не знаю, що буду готувати, але м'ясо вже купую, то беру яловичу вирізку. По мені, це самий універсальний варіант. До неї можна додати різний гарнір і соус, і завжди спробувати щось нове. опис приготування: Нещодавно, наприклад, я дізналася, як приготувати яловичу вирізку з грибним соусо...
Яловича вирізка в грибному соусі
Приготування яловичої вирізки в грибному соусі і віскі. Рецепт від шотландського шеф-кухаря Ніка Нерн. опис приготування: підготовка: 1. Залити воду в каструлю, довести до кипіння на сильному вогні. Кинути картопля в окріп, зменшити вогонь до середнього. Потовкти перець і висипати на невелику ...