Рецепти muscleman.com.ua

Яловичина по-китайськи з овочами

Яловичина по-китайськи з овочами

Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...

Фаршировані курячі стегна

Фаршировані курячі стегна

Фаршировані курячі стегна — це вельми оригінальне блюдо, хоча і всі компоненти досить зрозумілі і звичні. Це свого роду голубці, тільки капустою виступає куряче м'ясо, а фарширується рисом. опис приготування: Фаршировані курячі стегна — страва, яке я випадково зустріла в якомусь ресторані в Гр...

Буряково-кунжутне печиво

Буряково-кунжутне печиво

Спробуйте печиво! Хто не знає, з чого воно, ніколи не здогадається, що буряк — головний інгредієнт! Солодке і ароматне печиво неодмінно оцінять ласуни! опис приготування: Незвичайне і дуже смачне печиво, спробувавши один раз цей десерт, рецепт точно внесете в свою записну книжку. Адже не кожен...

Гуляш з курячих сердечок

Гуляш з курячих сердечок

А ви пробували приготувати гуляш з курячих сердечок? Блюдо виходить дуже смачним, ситним і поживним. Всі інгредієнти дуже прості і приготувати страву зовсім не складно. Вашій родині сподобається! опис приготування: З субпродуктів можна приготувати багато простих і дуже смачних страв. Одне з ни...

Гарнір до м'яса в духовці

Дитяче печиво з формочками

Найкращий гарнір до м'яса в духовці — це овочі. Овочі також краще запікати в духовці, їх можна нанизати на шпажки, щоб красиво подати до м'яса. Ну і звичайно, приготуйте різноманітні соуси! опис приготування: Коли ви готуєте м'ясо, то відмінний гарнір до м'яса овочі запечені в духовці на гри...

Гриби, тушковані в вершках

Гриби, тушковані в вершках

Вершки і гриби - думаєте, що це не поєднується? А ви спробуйте приготувати - і здивуєтеся! Читайте, як приготувати гриби тушковані в вершках. Ця страва може стати відмінним доповненням до гарніру. опис приготування: 1. Цей рецепт дуже простий, головне - мати всі необхідні інгредієнти. Почнемо ...

Голубці з рибою

Голубці з рибою

Як різноманітності щоденного раціону пропоную дивно цікавий рецепт приготування голубців з рибою і смаженими грибами. смачно, апетитно і дуже незвично. опис приготування: Класичний рецепт голубців з рибою в даному випадку доповнений грибами, однак при бажанні їх можна і не використовувати. Мал...

Щи уральські

Щи уральські

Щи уральські істотно відрізняються від традиційних. Щи по-уральських унікальні і за складом інгредієнтів, і по смаковою гамою, і навіть за кольором. ділюся рецептом. опис приготування: Уральські щі я вперше спробував саме там, на Уралі, причому не в якомусь міському ресторані або їдальні, а у ...

Філе мінтая в клярі

Філе мінтая в клярі

Філе минтая в клярі може стати як повноцінним обідом, якщо підібрати гарнір, так само і закускою. Готується швидко і легко. Спробуйте. опис приготування: Рецепт філе минтая в клярі я завчила напам'ять, повірте, нічого складного в приготуванні немає. Виберіть хорошу рибу, свіжу або заморожену. ...

Соус Айолі

Соус Айолі

Ajoli (французький. Aïoli або All-i-oli) - холодний соус емульсійного типу з часнику і оливкового масла з яскравим насиченим ароматом. Простий рецепт соусу айоли — до вашої уваги. опис приготування: Класичний варіант соусу айоли прийнято готувати з оливкового масла і часнику. Іноді в нього дод...

Стейк Брунчоліта

Стейк Брунчоліта

Маленьке щастя у тебе в руках: стейк, яйця, перець, овочі — все це загорнуто в коржик і залито соусом. опис приготування: У невеликому посуді змішати вустершірскій соус, оливкова олія, сік лайма, Kinzu, помідори, Червона цибуля, сіль і перець. Покласти стейк в невеликий неметаллический контейн...

Суп з ковбасою і солодкою картоплею

Суп з ковбасою і солодкою картоплею

Рецепт приготування супу з копченою ковбасою, цибулею, солодкою картоплею, звичайним картоплею і шпинатом. опис приготування: Побалуйте себе незвичайним легким супчиком із солодко-копченим смаком. оливкового масла— 3 Ст. ложки копчена ковбаса чорізо— 1 штука цибулини— 2 штуки часнику— 2 зубч...

Стерилізовані огірки на зиму

Стерилізовані огірки на зиму

влітку, в сезон збору смачних і соковитих огірків обов'язково підготуйте їх на зиму шляхом стерилізації — консервація порадує вас своїм смаком в зимовий час, коли ціни на неї будуть дуже високими! опис приготування: Простерилізовані мариновані огірки краще зберігаються в коморі при кімнатній т...

Яловичина по-французьки з картоплею

Яловичина по-французьки з картоплею

Неймовірно смачна страва, яке підійде на кожен день, та й на святковому столі буде мати гарний вигляд. Ніжне м'ясо з картоплею під ароматною сирною шапкою — пальчики оближеш. опис приготування: Рецепт приготування яловичини по-французьки з картоплею, напевно, відомий практично кожній господині...

Вишневий пиріг

Вишневий пиріг

Рецепт приготування пирога зі сливами. Приготувати такий пиріг на вихідних - чудова ідея. опис приготування: Пиріг зі сливами виходить дуже смачним. Він сподобається не тільки дітям, але і дорослим. Основне в цьому пирозі - це сливи. борошно— 2 склянки сіль— 1 щіпка Зливи— 0,5 кілограма Пані...

Фахитас з куркою

Фахитас з куркою

Смачна страва техасько-мексиканської кухні. опис приготування: Блюдо техасько-мексиканської кухні, зазвичай біфштекс на грилі, зазвичай подається зі смаженою цибулею, солодким перцем і кукурудзяними коржами (бувають також фахитас з курятини, креветок і т. д.) Популярними приправами є салат-лат...

Суп з квасолі і сочевиці

Суп з квасолі і сочевиці

Суп з квасолі і сочевиці — корисне, ситне і смачне першу страву. Готується просто і відносно швидко. ділюся рецептом! опис приготування: ароматний, смачний і ситний суп з квасолею і червоною сочевицею не вимагає особливих кулінарних навичок. У мене бульйон курячий, але можна взяти будь-який м'...

Суп Японські мотиви

Суп Японські мотиви

Рецепт приготування делікатесного а-ля японського супу з тунця, грибів і морської зелені з закускою з шпротів в тесті. опис приготування: потрібно: 300 г свіжого тунця, 10 г морської зелені, розморожений гарнати, 2 сушених гриба, 2 немає. L. соусу будь-якого, 3 пекан гінкго, корінь петрушки, ...

Шашлик на червоному вині

Шашлик на червоному вині

Скоро настане літо, багато відправляться на пікніки на природі, тому зверніть увагу на рецепт шашлику на червоному вині, а я детально розповім, як його приготувати. Результат вам точно сподобається. опис приготування: Такий шашлик можуть покуштувати і діти, адже спирт абсолютно не відчувається...

Хінкалі з бараниною

Хінкалі з бараниною

Рецепт приготування хінкалі з начинкою з баранини. опис приготування: Хінкалі — блюдо грузинської кухні, нагадує пельмені. Хінкалі популярні у деяких народів Дагестану, азербайджанців, осетин і чеченців. Зазвичай хінкалі їдять руками, взявши за вузлик. При бажанні фарш для хінкалі можга пригот...