Рецепти muscleman.com.ua
Яловичина по-китайськи з овочами
Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...
Фаршировані курячі стегна
Фаршировані курячі стегна — це вельми оригінальне блюдо, хоча і всі компоненти досить зрозумілі і звичні. Це свого роду голубці, тільки капустою виступає куряче м'ясо, а фарширується рисом. опис приготування: Фаршировані курячі стегна — страва, яке я випадково зустріла в якомусь ресторані в Гр...
Буряково-кунжутне печиво
Спробуйте печиво! Хто не знає, з чого воно, ніколи не здогадається, що буряк — головний інгредієнт! Солодке і ароматне печиво неодмінно оцінять ласуни! опис приготування: Незвичайне і дуже смачне печиво, спробувавши один раз цей десерт, рецепт точно внесете в свою записну книжку. Адже не кожен...
Гуляш з курячих сердечок
А ви пробували приготувати гуляш з курячих сердечок? Блюдо виходить дуже смачним, ситним і поживним. Всі інгредієнти дуже прості і приготувати страву зовсім не складно. Вашій родині сподобається! опис приготування: З субпродуктів можна приготувати багато простих і дуже смачних страв. Одне з ни...
Дитяче печиво з формочками
Найкращий гарнір до м'яса в духовці — це овочі. Овочі також краще запікати в духовці, їх можна нанизати на шпажки, щоб красиво подати до м'яса. Ну і звичайно, приготуйте різноманітні соуси! опис приготування: Коли ви готуєте м'ясо, то відмінний гарнір до м'яса овочі запечені в духовці на гри...
Гриби, тушковані в вершках
Вершки і гриби - думаєте, що це не поєднується? А ви спробуйте приготувати - і здивуєтеся! Читайте, як приготувати гриби тушковані в вершках. Ця страва може стати відмінним доповненням до гарніру. опис приготування: 1. Цей рецепт дуже простий, головне - мати всі необхідні інгредієнти. Почнемо ...
Голубці з рибою
Як різноманітності щоденного раціону пропоную дивно цікавий рецепт приготування голубців з рибою і смаженими грибами. смачно, апетитно і дуже незвично. опис приготування: Класичний рецепт голубців з рибою в даному випадку доповнений грибами, однак при бажанні їх можна і не використовувати. Мал...
Щи уральські
Щи уральські істотно відрізняються від традиційних. Щи по-уральських унікальні і за складом інгредієнтів, і по смаковою гамою, і навіть за кольором. ділюся рецептом. опис приготування: Уральські щі я вперше спробував саме там, на Уралі, причому не в якомусь міському ресторані або їдальні, а у ...
Філе мінтая в клярі
Філе минтая в клярі може стати як повноцінним обідом, якщо підібрати гарнір, так само і закускою. Готується швидко і легко. Спробуйте. опис приготування: Рецепт філе минтая в клярі я завчила напам'ять, повірте, нічого складного в приготуванні немає. Виберіть хорошу рибу, свіжу або заморожену. ...
Соус Айолі
Ajoli (французький. Aïoli або All-i-oli) - холодний соус емульсійного типу з часнику і оливкового масла з яскравим насиченим ароматом. Простий рецепт соусу айоли — до вашої уваги. опис приготування: Класичний варіант соусу айоли прийнято готувати з оливкового масла і часнику. Іноді в нього дод...
Стейк Брунчоліта
Маленьке щастя у тебе в руках: стейк, яйця, перець, овочі — все це загорнуто в коржик і залито соусом. опис приготування: У невеликому посуді змішати вустершірскій соус, оливкова олія, сік лайма, Kinzu, помідори, Червона цибуля, сіль і перець. Покласти стейк в невеликий неметаллический контейн...
Суп з ковбасою і солодкою картоплею
Рецепт приготування супу з копченою ковбасою, цибулею, солодкою картоплею, звичайним картоплею і шпинатом. опис приготування: Побалуйте себе незвичайним легким супчиком із солодко-копченим смаком. оливкового масла— 3 Ст. ложки копчена ковбаса чорізо— 1 штука цибулини— 2 штуки часнику— 2 зубч...
Стерилізовані огірки на зиму
влітку, в сезон збору смачних і соковитих огірків обов'язково підготуйте їх на зиму шляхом стерилізації — консервація порадує вас своїм смаком в зимовий час, коли ціни на неї будуть дуже високими! опис приготування: Простерилізовані мариновані огірки краще зберігаються в коморі при кімнатній т...
Яловичина по-французьки з картоплею
Неймовірно смачна страва, яке підійде на кожен день, та й на святковому столі буде мати гарний вигляд. Ніжне м'ясо з картоплею під ароматною сирною шапкою — пальчики оближеш. опис приготування: Рецепт приготування яловичини по-французьки з картоплею, напевно, відомий практично кожній господині...
Вишневий пиріг
Рецепт приготування пирога зі сливами. Приготувати такий пиріг на вихідних - чудова ідея. опис приготування: Пиріг зі сливами виходить дуже смачним. Він сподобається не тільки дітям, але і дорослим. Основне в цьому пирозі - це сливи. борошно— 2 склянки сіль— 1 щіпка Зливи— 0,5 кілограма Пані...
Фахитас з куркою
Смачна страва техасько-мексиканської кухні. опис приготування: Блюдо техасько-мексиканської кухні, зазвичай біфштекс на грилі, зазвичай подається зі смаженою цибулею, солодким перцем і кукурудзяними коржами (бувають також фахитас з курятини, креветок і т. д.) Популярними приправами є салат-лат...
Суп з квасолі і сочевиці
Суп з квасолі і сочевиці — корисне, ситне і смачне першу страву. Готується просто і відносно швидко. ділюся рецептом! опис приготування: ароматний, смачний і ситний суп з квасолею і червоною сочевицею не вимагає особливих кулінарних навичок. У мене бульйон курячий, але можна взяти будь-який м'...
Суп Японські мотиви
Рецепт приготування делікатесного а-ля японського супу з тунця, грибів і морської зелені з закускою з шпротів в тесті. опис приготування: потрібно: 300 г свіжого тунця, 10 г морської зелені, розморожений гарнати, 2 сушених гриба, 2 немає. L. соусу будь-якого, 3 пекан гінкго, корінь петрушки, ...
Шашлик на червоному вині
Скоро настане літо, багато відправляться на пікніки на природі, тому зверніть увагу на рецепт шашлику на червоному вині, а я детально розповім, як його приготувати. Результат вам точно сподобається. опис приготування: Такий шашлик можуть покуштувати і діти, адже спирт абсолютно не відчувається...
Хінкалі з бараниною
Рецепт приготування хінкалі з начинкою з баранини. опис приготування: Хінкалі — блюдо грузинської кухні, нагадує пельмені. Хінкалі популярні у деяких народів Дагестану, азербайджанців, осетин і чеченців. Зазвичай хінкалі їдять руками, взявши за вузлик. При бажанні фарш для хінкалі можга пригот...