Рецепт Феттучині

Рецепт Феттучині
Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв.
довга, плоска і при цьому широка паста в Італії зветься фетучіні. Завдяки своїм смаковим якостям вона стає прекрасним гарніром як до м'яса, рибі і креветок, так і до овочів.

опис приготування:

Фетучіні найкраще подавати до столу, посипаною зверху зеленню і твердим сиром. Такий варіант рецепта досить простий і завжди виручить в необхідності ситної вечері і відсутності часу.

  • макарони & Quot; феттучині"  — 250 грам
  • вершкове масло— 50 грам
  • вершки— 200 грам
  • шинка— 100 грам
  • печериці— 100 грам
  • борошно пшеничне— 1,5 Ст. ложки
  • рослинна олія— 2 чайних ложки
  • сіль— За смаком
  • зелень— За смаком
  • твердий сир— За смаком(найкраще пармезан)
1 Відварюємо макарони до готовності. Що б вони не злипалися під час кипіння, додаємо сіль і рослинне масло.

2 Відварюємо в невеликій кількості підсоленої води протягом 5-10 хвилин гриби.

3 розігріваємо сковороду, розтоплюємо в ній вершкової масло, додаємо борошно, солимо і заливаємо вершками.

4 Змішуємо грибний бульйон з отриманим соусом і порізаної соломкою шинкою. додаємо макарони, ретельно все перемішуємо.

Подібні рецепти

Феттучині з креветками

Феттучині (швидкий рецепт)

Рецепт приготування пасти феттучині з обсмаженими у вершковому маслі креветками і соусом з курячого бульйону і вершків. опис приготування: Ароматна паста з креветками і вершковим соусом готується за лічені хвилини. пасти феттучині— 120 грам креветок— 330 грам солі— 1 Чайна ложка свежемолото...

Феттучині з куркою, помідорами і болгарським перцем

Феттучині з куркою, помідорами і болгарським перцем

Рецепт приготування Феттучіні з куркою, болгарським перцем, цибулею, помідорами, білим вином і вершками. При бажанні ви можете додати в блюдо італійську ковбасу, раків або креветки. кількість порцій: 6 курячі грудки без шкіри— 3 штуки суміш спецій— 3 чайних ложки(більше до смаку) паста Феттучин...

Феттучині з sparzheм, зеленим горошком і шинкою

Феттучині з sparzheм, зеленим горошком і шинкою

Рецепт приготування пасти Феттучіні зі спаржею, шматочками шинки, часником, грибами кремини, зеленим горошком, вершками, помідорами чері, сиром Пармезан і зеленою цибулею. опис приготування: Ніжна вершкова паста з шинкою, спаржею, грибами і помідорами дуже ситна і смачна. тонкої спаржі— 240...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...