Рецепт Голубці з фаршем і грибами
Голубці - чудове, ситне і смачне блюдо, яке готують вже не одне десятиліття, але своєї актуальності воно не втрачає. Сьогодні у нас голубці з м'ясним фаршем і грибами.
опис приготування:
Голубці приготувати досить просто. але тут, звичайно, потрібен досвід. Дотримуйтесь покроковому опису рецепта і все у вас вийде. Соус може бути будь-яким: томатним, томатним зі сметаною, чисто сметанним або вершковим. Для фаршу підійде м'ясо курки, свинина, яловичина, індичка. Гриби також беріть за смаком. Голубці виходять ніжними, соковитими і дуже смачними. Блюдо гідно будь-якого святкового столу.
- м'якоть свинини— 600 грам
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- білий батон— 150 грам
- печериці— 150 грам
- Капуста білокачанна— 1,5 кілограма
- Томатна паста— 3 Ст. ложки
- Крохмаль картопляний— 1 Ст. ложка
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
- цукор— За смаком
- Лавровий лист— 1 штука
- Соняшникова олія— 20 мілілітрів
Білий батон або булочку залийте холодною водою, відіжміть. Одну цибулину очистіть. Помийте м'якоть свинини і цибулю. Пропустіть через м'ясорубку цибулю, м'ясо і батон.
Фарш ретельно перемішайте.
Печериці і одну цибулину очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в сковороду. Підсмажте на невеликому вогні протягом 10 хвилин.
Додайте цибулю з грибами в м'ясний фарш.
Додати сіль, поперчіть і знову добре перемішайте фарш з грибами.
Зробіть надрізи навколо капустини. Після викладіть в киплячу воду, трохи проваріть і зніміть листя. Викладіть на тарілку і охолодіть.
Видаліть потовщення на капустяному листі і викладіть порцію фаршу.
Поверніть конвертом капустяне листя з фаршем.
У сотейник або каструлю з товстим дном викладіть томатну пасту, сіль і цукор.
наливати 350-400 мл. води. Крохмаль розведіть в невеликій кількості холодної води і додайте в соус.
Викладіть голубці в сотейник з соусом.
Додайте лавровий лист.
Накрийте сотейник кришкою, і тушкуйте голубці на середньому вогні до готовності 45-50 хвилин.
Голубці з фаршем і грибами готові. Можна подавати до столу.
Подібні рецепти
Голубці з молодої капусти з фаршем і сочевицею
Якщо ви хочете урізноманітнити щоденний раціон чимось смачненьким, тоді спробуйте цей простий рецепт голубців з грибами і рисом. Вони виходять апетитні і ніжні, а начинка — дуже соковитою. опис приготування: 1. Невеликого розміру капусту цілком опустити в окріп на 2-3 хвилини. Якщо капуста вел...
Голубці ідеальні
голубці — класичне блюдо української кухні. Голубці можна приготувати як в будні, так і на святковий стіл. Мені це блюдо подобається тим, що його можна подати під різними соусами. Вкуснятина! опис приготування: Голубці часто готую, т.к. це блюдо залишається смачним на другий день і його дуже з...
Голубці з квашеної капусти
Голубці з квашеної капусти в домашніх умовах ще називають сарма. Це ароматне і соковите блюдо, яке так популярно на угорській кухні, але у кожної господині є свій секрет приготування. опис приготування: Незвичайне рішення — голубці з квашеної капусти в домашніх умовах. Це істинно угорську стра...
Голубці з овочів
Якщо ви шукаєте, як приготувати вегетаріанські голубці, тоді ви за адресою! Рецепт досить традиційний, ось тільки м'ясо необхідно замінити овочами і грибами. Виходять такі голубці дуже смачними! опис приготування: Традиційний рецепт приготування голубців знаком всім, але сьогодні я розповім ва...
Голубці без рису
Якщо ви хочете схуднути або просто стежте за фігурою, то голубці без рису вам обов'язково припадуть до смаку. Цей рецепт створений спеціально для тих, хто звик вважати калорії. опис приготування: Про те, як приготувати голубці без рису, можна прочитати в цьому рецепті. Якщо ви любите це блюдо,...