Рецепт Щи уральські
Щи уральські істотно відрізняються від традиційних. Щи по-уральських унікальні і за складом інгредієнтів, і по смаковою гамою, і навіть за кольором. ділюся рецептом.
опис приготування:
Уральські щі я вперше спробував саме там, на Уралі, причому не в якомусь міському ресторані або їдальні, а у справжній глибинці — в селі, назви якої не згадаю вже навіть при великих стараннях. Так чи інакше, в уральські щі я закохався з першого ж ложки, негайно дізнався рецепт, записав його в блокнотик (що, тоді розумних телефонів і інших хитрощів ще не було), і користуюся ним донині. А зараз — ділюся ним з вами
Отже, як же готують уральські щі на Уралі?
- Грудинка нежирная— 1 кілограм
- Шлунки курчачі— 500 грам
- Капуста квашена— 500 грам
- Перлова крупа— 1/3 склянки
- цибулина— 4-5 штук
- морква— 2 штуки
- Томатна паста— 3-4 Ст. ложок
- Kartofelina— 2 штуки
- зелень— — За смаком
- сіль, перець— — За смаком
- часник— 2 зубчики
- Вершкове масло— 1 Ст. ложка
Цыплячьи желудки хорошенько промываем и нарезаем произвольными кусками. Перловую кашу промываем.
По истечению оговоренного часа приготовления бульона, извлекаем из мясного бульона овощи и мясо. Овощи нам уже не понадобятся вообще, а м'ясо, при бажанні, можно будет добавить в суп в самом конце варки. В оставшийся бульон кладем желудки и перловую кашу, варимо 20 хвилин на середньому вогні.
приблизно через 20 минут пробуем перловку на вкус. Нам потрібно, чтобы она была практически готовой. Если еще сырая — варимо далі, пока не доведем почти до готовности.
А поки суп вариться — сделаем поджарку. Оставшийся лук нарезаем тонкими кольцами, обжариваем на сливочном масле до прозрачности, затем добавляем томатную пасту и тушим еще 5-7 хвилин.
Когда крупа будет практически готова — добавляем в кастрюлю нарезанный картофель.
Доводим суп с картофелем до кипения, коли закипить — добавляем луковую зажарку со сковороды.
Знову доводимо до кипіння, сразу после чего добавляем в суп квашеную капусту с небольшим количеством рассола. варимо ще 10-20 минут до желаемой кондиции капусты — одни любят помягче, другие потверже. хв 5 до окончания приготовления регулируем на соль и перец, добавляем по вкусу зелень и измельченный чеснок, якщо хочемо — возвращаем в суп мясо, на якому варився бульйон.
Даем супу с десяток минут настояться под крышкой, після чого розливаємо по тарілках і подаємо. Щи уральские готовы!
Подібні рецепти
Салат «Уральські самоцвіти»
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...
Солодко-гострі крильця
Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...