Рецепт Яловичина по-французьки з картоплею

Рецепт Яловичина по-французьки з картоплею
Кількість порцій: 18-20 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Неймовірно смачна страва, яке підійде на кожен день, та й на святковому столі буде мати гарний вигляд. Ніжне м'ясо з картоплею під ароматною сирною шапкою — пальчики оближеш.

опис приготування:

Рецепт приготування яловичини по-французьки з картоплею, напевно, відомий практично кожній господині і завжди проходить на ура. Я ось теж люблю побалувати своїх рідних і близьких цим неймовірно смачним блюдом, до того ж я не витрачаю на приготування багато сил і часу — за мене все робить духовка. Як не крути, а цей простий рецепт яловичини по-французьки з картоплею не раз виручав мене, коли треба було ситно і смачно нагодувати нашу велику сім'ю.


  • яловичина— 750 грам
  • Картопля— 1,5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • сир твердий— 200 грам
  • майонез— 150 грам
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • Перець чорний мелений— 1/3 чайних ложки
  • часник— 3 зубчики
Яловичина по-французьки з картоплею - фото крок 1 Для початку м'ясо, звичайно ж, необходимо нарезать на порционные куски. Затем мы его хорошенько отбиваем, посипаємо сіллю і перцем, втираем измельченный чеснок.

Яловичина по-французьки з картоплею - фото крок 2 Цибулю нарізаємо кільцями, а картофель кружочками. Теперь картошку необходимо слегка посолить и перемешать с одной ложкой майонеза.

Яловичина по-французьки з картоплею - фото крок 3 Противень смазываем тонким слоем масла и выкладываем на него картофель. Затем слой лука и сыра.

Яловичина по-французьки з картоплею - фото крок 4 И еще раз повторяем слои: картопля, цибуля і сир.

Яловичина по-французьки з картоплею - фото крок 5 Теперь раскладываем куски говядины.

Яловичина по-французьки з картоплею - фото крок 6 Посыпаем ее кольцами лука.

Яловичина по-французьки з картоплею - фото крок 7 Теперь наливаем майонез.

Яловичина по-французьки з картоплею - фото крок 8 И в заключение — сир. Накриваємо деко фольгою, щоб сир не підгорів, і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на півтори години.

Подібні рецепти

Яловичина з гірчичним медом і картоплею

Тушкована яловичина (яловичина Bourguignon)

Рецепт приготування яловичини з гірчичним медом, сиром і запеченою картоплею. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Мазати маслом лист для випічки. У невеликій мисці змішати 2 столові ложки гірчиці та кетчупу. У середній мисці змішати яловичину, яйце, панірувальні сухарі, 1 / 2...

Яловичина з грибами та картоплею

Яловичина з грибами та картоплею

Яловичина з грибами та картоплею в горщику — це неймовірно смачне і ситне блюдо, яке приносить велику радість домашнім. Готується досить просто і легко опис приготування: Готується яловичина з грибами і картоплею в горщику, тому приготування цієї страви займе досить тривалий час (приблизно пів...

Яловичина з картоплею в казані

Яловичина з картоплею в казані

Яловичину з картоплею в казані влітку я роблю на дачі, а взимку будинку. Для цього у мене є спеціальний казанок. Можна використовувати утятницу або гусятницю. Блюдо робиться довго, воно ароматне і смачне. опис приготування: Яловичина з картоплею в казані нудиться в духовці під закритою кришкою...

Яловичина тушкована з картоплею

Яловичина тушкована з картоплею

Яловичина тушкована з картоплею — нескладне в приготуванні блюдо домашньої кухні, дуже ефективний спосіб приготування яловичини в домашніх умовах. швидко, досить просто і дуже смачно. опис приготування: ось — простий рецепт тушкованої яловичини з картоплею! Блюдо готується досить довго, однак ...

Яловичина з картоплею, сиром і кінзою

Яловичина з картоплею, сиром і кінзою

Рецепт яловичина з картоплею і сиром — приготування святкової вечері з смажених яловичих стейків Рибай запечених з картоплею в хрусткою сирній скоринці. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. змішати масло, 1 столову ложку кінзи і 1/2 чайної ложки часнику в невеликій мисці. Накр...