Рецепт Хінкалі з бараниною

Рецепт Хінкалі з бараниною
Кількість порцій: 10 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування хінкалі з начинкою з баранини.

опис приготування:

Хінкалі — блюдо грузинської кухні, нагадує пельмені. Хінкалі популярні у деяких народів Дагестану, азербайджанців, осетин і чеченців. Зазвичай хінкалі їдять руками, взявши за вузлик. При бажанні фарш для хінкалі можга приготувати з 3/4 баранини і 1/4 яловичини.

приготування:

Крупно нарізати баранину і пропустити 2 рази через м'ясорубку разом з цибулею. Додати в фарш необхідну кількість бульйону, щоб він вийшов соковитим. Приправити чорним і червоним перцем, сіллю, додати подрібнену зелень петрушки і кропу. перемішати. Просіяти борошно на стіл гіркою, зробити поглиблення в центрі. Влити теплу воду, розбити яйце, посолити і замісити дуже круте тісто. Накрити тісто серветкою і дати постояти 20-30 хвилин. Розділити тісто на шматки і розкачати з них тонкі коржі. Викласти начинку в центр кожного коржика. Начинка повинна важити приблизно стільки, скільки важить гурток тесту. Зібрати краї тіста маленькими складочками у вузлики і закріпити. Відварити хінкалі в киплячій підсоленій воді до готовності. Акуратно вийняти хінкалі дерев'яною ложкою і посипати чорним меленим перцем. Додатково можна подати зелень петрушки, кінзи і естрагону.


  • борошна— 3 склянки(тісто)
  • води— 1 Склянка(тісто)
  • яйце— 1 штука(тісто)
  • сіль— За смаком(тісто)
  • жирной баранины— 300 грам(фарш)
  • свинини— 200 грам(фарш)
  • м'ясний бульйон— За смаком(фарш)
  • цибулини— 3 штуки(фарш)
  • молотый черный и красный жгучий перец— За смаком(фарш)
  • сіль— За смаком(фарш)
  • зелень петрушки і кропу— За смаком(фарш)
Хінкалі — блюдо грузинської кухні, нагадує пельмені. Хінкалі популярні у деяких народів Дагестану, азербайджанців, осетин і чеченців. Зазвичай хінкалі їдять руками, взявши за вузлик. При бажанні фарш для хінкалі можга приготувати з 3/4 баранини і 1/4 яловичини.

приготування:

Крупно нарізати баранину і пропустити 2 рази через м'ясорубку разом з цибулею. Додати в фарш необхідну кількість бульйону, щоб він вийшов соковитим. Приправити чорним і червоним перцем, сіллю, додати подрібнену зелень петрушки і кропу. перемішати. Просіяти борошно на стіл гіркою, зробити поглиблення в центрі. Влити теплу воду, розбити яйце, посолити і замісити дуже круте тісто. Накрити тісто серветкою і дати постояти 20-30 хвилин. Розділити тісто на шматки і розкачати з них тонкі коржі. Викласти начинку в центр кожного коржика. Начинка повинна важити приблизно стільки, скільки важить гурток тесту. Зібрати краї тіста маленькими складочками у вузлики і закріпити. Відварити хінкалі в киплячій підсоленій воді до готовності. Акуратно вийняти хінкалі дерев'яною ложкою і посипати чорним меленим перцем. Додатково можна подати зелень петрушки, кінзи і естрагону.


Подібні рецепти

Хінкалі з грибами

Тушкована картопля з болгарським перцем

Хінкалі - одне з найвідоміших страв грузинської кухні. У цьому рецепті я пропоную нетрадиційний варіант хінкалі з грибами. Блюдо підійде для пісного столу і веганскої раціону. опис приготування: Докладніше, як приготувати хінкалі з грибами, я розповім нижче. Гриби для начинки підійдуть будь-як...

Хінкалі в мультиварці

Хінкалі в мультиварці

Це традиційне грузинське блюдо дійсно дуже і дуже смачне, деякі готують хінкалі самостійно, але особисто я іноді купую вже готове заморожене блюдо і роблю його в мультиварці. опис приготування: Останнім часом, коли в магазинах з'явилися вже готові заморожені хінкалі, це блюдо отримало масову п...

Гороховий суп з бараниною

Гороховий суп з бараниною

Цей класичний рецепт горохового супу з бараниною відніме у вас близько двох годин часу. Однак, воно того варте! насичений смак, аромат, який просто збиває з ніг! Смачний суп, рекомендую! опис приготування: взагалі, я довго не наважувалася спробувати цей рецепт приготування горохового супу з ба...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...