Рецепт Гарнір до м'яса в духовці

Рецепт Гарнір до м'яса в духовці
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 30 хв.
Найкращий гарнір до м'яса в духовці — це овочі. Овочі також краще запікати в духовці, їх можна нанизати на шпажки, щоб красиво подати до м'яса. Ну і звичайно, приготуйте різноманітні соуси!


опис приготування:

Коли ви готуєте м'ясо, то відмінний гарнір до м'яса овочі запечені в духовці на грилі. Якщо у вашій духовки немає функції гриль, то просто запечіть овочі в духовці. Коли овочі нанизані на шпажки, то їх можна легко перевертати. Якщо ви використовуєте шпажки, то замочіть їх у воді на 15 хвилин. Овочі перед відправкою в духовку посипте спеціями і якщо потрібно, то збризніть маслом. Приготуйте сметанно-часниковий соус і обов'язково томатний! Успіхів і приємного апетиту!

  • печериці— 8-10 штук
  • помідори— 3 штуки
  • Кабачок— 2 штуки
  • Картопля— 4 штуки
  • баклажан— 2 штуки
  • Масло оливкове— За смаком
Гарнір до м'яса в духовці - фото крок 1 Овочі, гриби помити і обсушити.

Гарнір до м'яса в духовці - фото крок 2 Овочі порізати великими кільцями і скропити олією.

Гарнір до м'яса в духовці - фото крок 3 Нанизати овочі на шпажки або просто укласти на деко.

Гарнір до м'яса в духовці - фото крок 4 Овочі можете чергувати, щоб кожна шпажка подавалася як асорті.

Гарнір до м'яса в духовці - фото крок 5 Надішліть овочі на гриль на 30 хвилин. Обов'язково переверніть шпажки через 15 хвилин, для рівномірного запікання.

Гарнір до м'яса в духовці - фото крок 6 Смачного!

Подібні рецепти

Французький цибульний гарнір

Варення з цедри

Рецепт приготування гарніру з лука. Традиційна французька кухня. опис приготування: 1. нагріти масло, цукор, розмарин у великій каструлі на середньому вогні. часто помішувати, цукор повинен стати "; кавового" кольори. 2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати. 3. Налити біле вино і щедр...

Гарнір з басматі і овочів

Гарнір з басматі і овочів

Гарнір з басматі і овочів — дуже смачна штука, яку вегетаріанці можуть їсти як самостійне основне блюдо, всеїдні — як відмінний гарнір до якого-небудь м'ясного або рибного блюда. опис приготування: Я люблю незвичайні гарніри. погодьтеся, якщо до м'яса замість банально приготованого рису подати...

Гарнір з цвітної капусти

Гарнір з цвітної капусти

Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...

Гарнір з кабачків

Гарнір з кабачків

Гарнір з кабачків відмінно підійде до самих різних страв з м'яса, птиці і риби. влітку, коли кабачки на дачі прут і прут, гарнір з кабачків — відмінний спосіб їх активного використання в їжу. опис приготування: Посеред літа перед усіма дачниками постає дилема — що робити з кабачками, які росту...

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв. опис приготування: Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної стр...