Рецепт Гарнір до м'яса в духовці
Найкращий гарнір до м'яса в духовці — це овочі. Овочі також краще запікати в духовці, їх можна нанизати на шпажки, щоб красиво подати до м'яса. Ну і звичайно, приготуйте різноманітні соуси!
опис приготування:
Коли ви готуєте м'ясо, то відмінний гарнір до м'яса овочі запечені в духовці на грилі. Якщо у вашій духовки немає функції гриль, то просто запечіть овочі в духовці. Коли овочі нанизані на шпажки, то їх можна легко перевертати. Якщо ви використовуєте шпажки, то замочіть їх у воді на 15 хвилин. Овочі перед відправкою в духовку посипте спеціями і якщо потрібно, то збризніть маслом. Приготуйте сметанно-часниковий соус і обов'язково томатний! Успіхів і приємного апетиту!
- печериці— 8-10 штук
- помідори— 3 штуки
- Кабачок— 2 штуки
- Картопля— 4 штуки
- баклажан— 2 штуки
- Масло оливкове— За смаком
Овочі порізати великими кільцями і скропити олією.
Нанизати овочі на шпажки або просто укласти на деко.
Овочі можете чергувати, щоб кожна шпажка подавалася як асорті.
Надішліть овочі на гриль на 30 хвилин. Обов'язково переверніть шпажки через 15 хвилин, для рівномірного запікання.
Смачного!
Подібні рецепти
Варення з цедри
Рецепт приготування гарніру з лука. Традиційна французька кухня. опис приготування: 1. нагріти масло, цукор, розмарин у великій каструлі на середньому вогні. часто помішувати, цукор повинен стати "; кавового" кольори. 2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати. 3. Налити біле вино і щедр...
Гарнір з басматі і овочів
Гарнір з басматі і овочів — дуже смачна штука, яку вегетаріанці можуть їсти як самостійне основне блюдо, всеїдні — як відмінний гарнір до якого-небудь м'ясного або рибного блюда. опис приготування: Я люблю незвичайні гарніри. погодьтеся, якщо до м'яса замість банально приготованого рису подати...
Гарнір з цвітної капусти
Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...
Гарнір з кабачків
Гарнір з кабачків відмінно підійде до самих різних страв з м'яса, птиці і риби. влітку, коли кабачки на дачі прут і прут, гарнір з кабачків — відмінний спосіб їх активного використання в їжу. опис приготування: Посеред літа перед усіма дачниками постає дилема — що робити з кабачками, які росту...
Гарнір з капусти
Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв. опис приготування: Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної стр...