Рецепт Шашлик на червоному вині

Рецепт Шашлик на червоному вині
Кількість порцій: 4 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Скоро настане літо, багато відправляться на пікніки на природі, тому зверніть увагу на рецепт шашлику на червоному вині, а я детально розповім, як його приготувати. Результат вам точно сподобається.

опис приготування:

Такий шашлик можуть покуштувати і діти, адже спирт абсолютно не відчувається, так як він повністю випаровується при смаженні. Для маринаду можна використовувати алюмінієву або дерев'яний посуд. А вино вибирайте найпростіше, наприклад, сухе або навіть домашнє червоне виноградне вино. дивіться, як приготувати шашлик на червоному вині.

  • філе свинини— 300 грам
  • філе яловичини— 300 грам
  • бекон— 200 грам
  • Цибуля ріпчаста маленький— 4 штуки
  • Болгарський перець— 2 штуки
  • Вино червоне сухе— 1 Склянка
  • листя шавлії— 8 штук
  • гвоздика— 2 штуки
  • Лавровий лист— 1 штука
  • лимонна цедра— 1 Ст. ложка
  • Вершкове масло— 30 грам
  • Масло оливкове— 3 Ст. ложки
  • Перець чорний мелений— 0,5 чайних ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
1 Дерев'яні шампури покладіть в холодну воду на 30 хвилин.

2 Ріпчасту цибулю і болгарський перець почистіть, промийте і наріжте: цибуля - навпіл, а солодкий перець - кожен на 4 частини.

3 м'ясо промийте, обсушити і наріжте філе яловичини на 8 однакових шматочків. Так само поступите зі свининою і беконом.

4 Візьміть довгі дерев'яні шпажки і нанизуйте продукти в наступному порядку: бекон, лист шавлії, шматок яловичини, шматочок болгарського перцю, шматочок свинини, ріпчаста цибуля, болгарський перець, свинина, шавлія, яловичина і бекон. Таким же чином приготуйте ще 3 шампура.

5 Покладіть шампури в контейнер, покладіть гвоздику, лавровий лист, цедру лимона, сіль і чорний перець. Залийте шашлики червоним вином, накрийте контейнер кришкою і поставте в холодильник на кілька годин.

6 У великій сковороді нагрійте вершкове масло разом з оливковою і обсмажте шашлики до красивої скоринки.

7 Залийте шашлики в сковороді процідженим маринадом і тушкуйте під кришкою протягом 30-ти хвилин.

8 Подайте шашлик гарячим, зі свіжим салатом і зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Груші в червоному вині

Шашлик в червоному вині

груші, приготовані до м'якості в червоному вині та лікері з чорної смородини, подається з сиропом і заварним кремом. кількість порцій: 6 червоне вино— 750 мілілітрів лікер чорної смородини— 250 мілілітрів цукрова пудра— 100 грам груші— 3 штуки стручок ванілі— 1 штука заголовок для палітурки— 2 ...

Яловичина в червоному вині

Яловичина в червоному вині

Яловичина в червоному вині — класичне блюдо. погодьтеся, червоне м'ясо їмо рідше. А тут червоне м'ясо в червоному вині! Так це блюдо просто створено для червоних днів календаря, свят чи то пак. опис приготування: Яловичина в червоному вині паморочить своїм чудовим смаком! М'ясо тане в роті, а ...

Шашлик на вині

Шашлик на вині

Шашлик на вині - ідеальне блюдо не тільки для пікніка з великою компанією, воно прекрасно підійде і для романтичної вечері для двох, і для сімейних посиденьок в колі близьких. опис приготування: Не варто купувати заздалегідь замариноване м'ясо в магазині, ризикуючи своїм здоров'ям. Як приготув...

Фрикадельки в червоному каррі

Фрикадельки в червоному каррі

Рецепт приготування тайських фрикадельок в соусі "; Червоний каррі ";. опис приготування: 1. Відварити рис в підсоленій киплячій воді (відповідно до інструкцій на упаковці). Дрібно порізати цибулю. 2. Змішати свинячий фарш з цибулею, приправити сіллю і перцем. Зліпити з фаршу невеликі кульки, ...

Яловичі реберця в червоному винному соусі

Яловичі реберця в червоному винному соусі

Рецепт приготування яловичих реберець з ріпою, морквою, селерою, в'яленими помідорами, чебрецем, шавлією і червоним вином. опис приготування: Ніжні яловичі реберця з овочами і зеленню в винному соусі оцінять справжні гурмани. яловичих ребер— 2.7 кілограма сіль і чорний перець— — За смаком бо...