Рецепт Суп Японські мотиви

Рецепт Суп Японські мотиви
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування делікатесного а-ля японського супу з тунця, грибів і морської зелені з закускою з шпротів в тесті.


опис приготування:

потрібно: 300 г свіжого тунця, 10 г морської зелені, розморожений гарнати, 2 сушених гриба, 2 немає. L. соусу будь-якого, 3 пекан гінкго, корінь петрушки, 2-3 кружечка лимона.

Для шпрот в тесті: 200 г готового тіста, 2 банки консервованих шпрот, 1 яйце.

Спосіб приготування.

Заливаємо тільки закипілої водою гриби на кілька хвилин.

У киплячий бульйон занурюємо розморожений гарнати - це особливий сорт гуано, штучно готується з маленьких раків.

підготовлені гриби, соус, подрібнені горіхи додаємо в бульйон і варимо протягом 15 хвилин. через хвилин 10 додаємо петрушку і часточки лимона. Готовий гарнати і овочі виймаємо на окрему страву.

Тепер готуємо бульйон. Заливаємо тунця водою і доводимо до кипіння.

додаємо зелень, даємо закипіти і потім 20 хвилин варимо на слабкому вогні. Готовий бульйон проціджуємо через сито.

Бульйон розливаємо в чашки. Традиційно японці їдять руками гарнати, горіхи і гриби. Але ми можемо подати вилки і приготувати шпроти в тесті на закуску.

Для цього замішуємо тісто саме просто тісто (вода + мука), також можна використовувати готову суміш для тесту.

Розкачуємо тісто на тонкі кружальця.

Розминаємо виделкою шпроти і викладаємо рибну масу на середину гуртка з тіста. Щільно з'єднуємо краї тіста, змащуємо зверху яйцем і запікаємо в духовці хв 10.

Подаємо на стіл гарячими.

Смачного!


  • свежий тунец— 300 грам
  • морская зелень— 10 грам
  • гарнат— 1 штука
  • грибы сушеные— 2 штуки
  • орехи гинкго— 3 штуки
  • корінь петрушки— 1 штука
  • кружечки лимона— 2-3 штук
  • тесто готовое— 200 грам(150 г муки+вода)
  • банка шпротов— 2 штуки
  • яйце— 1 штука
потрібно: 300 г свіжого тунця, 10 г морської зелені, розморожений гарнати, 2 сушених гриба, 2 немає. L. соусу будь-якого, 3 пекан гінкго, корінь петрушки, 2-3 кружечка лимона.

Для шпрот в тесті: 200 г готового тіста, 2 банки консервованих шпрот, 1 яйце.

Спосіб приготування.

Заливаємо тільки закипілої водою гриби на кілька хвилин.

У киплячий бульйон занурюємо розморожений гарнати - це особливий сорт гуано, штучно готується з маленьких раків.

підготовлені гриби, соус, подрібнені горіхи додаємо в бульйон і варимо протягом 15 хвилин. через хвилин 10 додаємо петрушку і часточки лимона. Готовий гарнати і овочі виймаємо на окрему страву.

Тепер готуємо бульйон. Заливаємо тунця водою і доводимо до кипіння.

додаємо зелень, даємо закипіти і потім 20 хвилин варимо на слабкому вогні. Готовий бульйон проціджуємо через сито.

Бульйон розливаємо в чашки. Традиційно японці їдять руками гарнати, горіхи і гриби. Але ми можемо подати вилки і приготувати шпроти в тесті на закуску.

Для цього замішуємо тісто саме просто тісто (вода + мука), також можна використовувати готову суміш для тесту.

Розкачуємо тісто на тонкі кружальця.

Розминаємо виделкою шпроти і викладаємо рибну масу на середину гуртка з тіста. Щільно з'єднуємо краї тіста, змащуємо зверху яйцем і запікаємо в духовці хв 10.

Подаємо на стіл гарячими.

Смачного!


Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Японські молочні булочки «Хокайдо»

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...