Рецепт Суп Японські мотиви

Рецепт приготування делікатесного а-ля японського супу з тунця, грибів і морської зелені з закускою з шпротів в тесті.
опис приготування:
потрібно: 300 г свіжого тунця, 10 г морської зелені, розморожений гарнати, 2 сушених гриба, 2 немає. L. соусу будь-якого, 3 пекан гінкго, корінь петрушки, 2-3 кружечка лимона.
Для шпрот в тесті: 200 г готового тіста, 2 банки консервованих шпрот, 1 яйце.
Спосіб приготування.
Заливаємо тільки закипілої водою гриби на кілька хвилин.
У киплячий бульйон занурюємо розморожений гарнати - це особливий сорт гуано, штучно готується з маленьких раків.
підготовлені гриби, соус, подрібнені горіхи додаємо в бульйон і варимо протягом 15 хвилин. через хвилин 10 додаємо петрушку і часточки лимона. Готовий гарнати і овочі виймаємо на окрему страву.
Тепер готуємо бульйон. Заливаємо тунця водою і доводимо до кипіння.
додаємо зелень, даємо закипіти і потім 20 хвилин варимо на слабкому вогні. Готовий бульйон проціджуємо через сито.
Бульйон розливаємо в чашки. Традиційно японці їдять руками гарнати, горіхи і гриби. Але ми можемо подати вилки і приготувати шпроти в тесті на закуску.
Для цього замішуємо тісто саме просто тісто (вода + мука), також можна використовувати готову суміш для тесту.
Розкачуємо тісто на тонкі кружальця.
Розминаємо виделкою шпроти і викладаємо рибну масу на середину гуртка з тіста. Щільно з'єднуємо краї тіста, змащуємо зверху яйцем і запікаємо в духовці хв 10.
Подаємо на стіл гарячими.
Смачного!
- свежий тунец— 300 грам
- морская зелень— 10 грам
- гарнат— 1 штука
- грибы сушеные— 2 штуки
- орехи гинкго— 3 штуки
- корінь петрушки— 1 штука
- кружечки лимона— 2-3 штук
- тесто готовое— 200 грам(150 г муки+вода)
- банка шпротов— 2 штуки
- яйце— 1 штука
Для шпрот в тесті: 200 г готового тіста, 2 банки консервованих шпрот, 1 яйце.
Спосіб приготування.
Заливаємо тільки закипілої водою гриби на кілька хвилин.
У киплячий бульйон занурюємо розморожений гарнати - це особливий сорт гуано, штучно готується з маленьких раків.
підготовлені гриби, соус, подрібнені горіхи додаємо в бульйон і варимо протягом 15 хвилин. через хвилин 10 додаємо петрушку і часточки лимона. Готовий гарнати і овочі виймаємо на окрему страву.
Тепер готуємо бульйон. Заливаємо тунця водою і доводимо до кипіння.
додаємо зелень, даємо закипіти і потім 20 хвилин варимо на слабкому вогні. Готовий бульйон проціджуємо через сито.
Бульйон розливаємо в чашки. Традиційно японці їдять руками гарнати, горіхи і гриби. Але ми можемо подати вилки і приготувати шпроти в тесті на закуску.
Для цього замішуємо тісто саме просто тісто (вода + мука), також можна використовувати готову суміш для тесту.
Розкачуємо тісто на тонкі кружальця.
Розминаємо виделкою шпроти і викладаємо рибну масу на середину гуртка з тіста. Щільно з'єднуємо краї тіста, змащуємо зверху яйцем і запікаємо в духовці хв 10.
Подаємо на стіл гарячими.
Смачного!
Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця
Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...