Рецепт Вишневий пиріг

Рецепт Вишневий пиріг
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування пирога зі сливами. Приготувати такий пиріг на вихідних - чудова ідея.

опис приготування:

Пиріг зі сливами виходить дуже смачним. Він сподобається не тільки дітям, але і дорослим. Основне в цьому пирозі - це сливи.

  • борошно— 2 склянки
  • сіль— 1 щіпка
  • Зливи— 0,5 кілограма
  • Панірувальні сухарі— 2 Ст. ложки
  • розпушувач— 0,5 чайних ложки
  • цукор— 1 Склянка
  • Вершкове масло— 150 грам
  • крем— 0,5 склянки
Вишневий пиріг - фото крок 1 1. В першу чергу займемося сливами. Разрежем їх на половинки, а кісточки виберемо. Це зовсім не складно, навіть дитина може Вам в цьому допомогти.

Вишневий пиріг - фото крок 2 2. Тепер приготуємо тісто. змішуємо сметану, олія, сіль, розпушувач і цукор (чверть склянки цукру залишаємо). Масло має бути кімнатної температури. Ретельно все перемішуємо. Додамо борошна і замісити тісто.

Вишневий пиріг - фото крок 3 3. Смажена форму рослинним маслом і викладаємо в неї тісто. Розтягуємо по всій формі до бортикам. Залишимо третину тесту для присипки.

Вишневий пиріг - фото крок 4 4. На тісто викладаємо підготовлені сливи. Зверху посипаємо цукром. Можна додати корицю.

Вишневий пиріг - фото крок 5 5. Приготовим присыпку. Між пальців перетремо тісто, зробимо крихти. Можна додати панірувальних сухарів. Посипаємо присипкою пиріг. хвилин 20-30 відправляємо в розігріту духовку, температура 150-170 градусів.

Вишневий пиріг - фото крок 6 6. Коли охолоне пиріг, виймаємо і можна подавати.

Подібні рецепти

Вишневий пиріг з семоліни

Вишневий пиріг з газети «Нью-Йорк Таймс»

Хочу поділитися рецептом дуже смачного пирога. Знайшла його в інтернеті давно, підкоригувала під себе, вийшло дуже смачно. чорнослив, вимочений у вершках і коньяку, karamelizuetsya, утворюючи солодку соковиту шапочку над ніжним мигдальним тестом з присмаком амаретто. MMMMMMM, дуже смачний і нескл...

Вишневий пиріг на пиві

Вишневий пиріг на пиві

Яскравий і насичений смак цього пирога сподобається всім любителям випічки з фруктами. Пиво робить тісто повітряним і надає трохи помітну пікантну гірчинку, а з вівсяним борошном пиріг набуває крихкість і чудовий аромат! опис приготування: Дуже люблю випічку з сливами! Намагайтеся підібрати м...

Вишневий пиріг перевертень

Вишневий пиріг перевертень

Якщо вам захотілося смачного пирога і щоб фрукти були зверху соковитими, то сливовий пиріг перевертень — то, що потрібно для чаювання всією родиною. Зливи можна поєднувати з іншими твердими фруктами. опис приготування: У гарячому і холодному вигляді сливовий пиріг перевертень — це щось. Його с...

Вишневий пиріг «Перевертыш»

Вишневий пиріг «Перевертыш»

Пироги-перевертні - одні з найсмачніших, адже такі пироги завжди виходять дуже соковитими, просочуючись соками і ароматами фруктів. Я пропоную рецепт, як приготувати сливовий пиріг "; Перевертиш ";. опис приготування: рецепт, як приготувати сливовий пиріг "; Перевертиш ";, дуже схожий на рецеп...

Вишневий пиріг з горіховою посипкою

Вишневий пиріг з горіховою посипкою

Рецепт приготування сливового пирога з горіховою посипкою. ніжний, розсипчастий і дуже смачний сливовий пиріг. опис приготування: Для приготування пирога використовують такі інгредієнти як: яйця, крем, funduk, мука, цукор, розпушувач і сливи. До чаю самий раз! Зливи— 500 грам(начинка) Цукров...