Рецепт Яловичина по-китайськи з овочами
Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба.
опис приготування:
Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може здатися надмірно гострим і терпким. Однак, на мій погляд, цей спосіб приготування яловичини по-китайськи з овочами вельми прийнятний для нашої людини, і ви можете регулювати кількість спецій і соусу на ваш розсуд. Але особисто я тут нічого не міняю, так як в цьому випадку зберігається якась автентичність, до того ж, я просто обожнюю все гостре. Але в будь-якому випадку я раджу обов'язково спробувати вам цей досить простий рецепт яловичини по-китайськи з овочами хоча б з метою експерименту. можливо, виявиться, що ви справжній шанувальник китайської кухні.
- Говяжа вирізка— 600 грам
- Цибуля ріпчаста— 300 грам
- Перець болгарський— 200 грам
- Зелена стручкова квасоля— 300 грам
- часник— 6 зубчиків(3 — в маринад, 3 — для заправки)
- Масло рослинне— 100 грам
- соус соєвий— 100 грам
- оцет рисовий— 2 Ст. ложки
- крохмаль— 100 грам
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
- Перець червоний мелений— За смаком
В окремій мисці змішуємо соєвий соус (4 ст.ложки) і рисовий оцет (2 ст.ложки). Додаємо подрібнений часник і перемішуємо.
Тепер трохи підсолити м'ясо і додамо чорного меленого перцю і заллємо маринадом. Ми залишаємо маринуватися на 40 хвилин.
Поки маринується м'ясо, ми підготуємо овочі. Перець очищаємо від насіння, миємо й нарізаємо соломкою.
Лук так само нарізаємо на велику соломку.
Тепер ми видавлюємо часник через землянку з миску. З ним ми будемо робити заправку для нашого блюда.
додаємо 0,5 чайної ложки червоного меленого перцю.
Вливаємо соєвий соус і перемішуємо — наша заправка готова.
На той час м'ясо вже встигло промаринуватися, і ми можемо приступати до його приготування. Насипаємо в тарілку крохмаль і обвалюють у ньому кожен шматочок яловичини з усіх боків.
У сковороді розігріваємо олію, його шар повинен бути близько 1,5 сантиметрів. Коли масло гарненько прогріється, починаємо обсмажувати м'ясо, але робимо це поступово, в декілька заходів так, щоб шматочки яловичини НЕ злиплися між собою.
Обсмажуємо все м'ясо до приємного рум'яного стану і відправляємо в окремий посуд.
Наступним етапів обсмажуємо перець.
Потім викладаємо на сковороду нарізану цибулю і все разом готуємо приблизно 2-3 хвилини. .
Викладаємо цибулю і перець в миску з м'ясом.
Тепер черга квасолі (її необхідно попередньо розморозити), обсмажуємо її не більше 3 хвилин і відправляємо до решти інгредієнтів.
Тепер ретельно перемішуємо все і заправляємо соєвим соусом з часником і перцем, ще раз перемішуємо.
Готову страву найкраще подавати теплим, розклавши його по окремих тарілках.
Подібні рецепти
Бісквіт на кефірі з варенням
Яловичина з овочами на сковороді — просте блюдо. Воно повинно бути в арсеналі кожної господині. Уміння готувати м'ясо — головне, що потрібно вміти. Овочі, змішуючись з соком м'яса, стають дуже смачними. опис приготування: Для приготування яловичини з овочами на сковороді вам потрібно мати гли...
Яловичина з овочами, тушковані у вині
Рецепт приготування тушкованої в сухому червоному вині і курячому бульйоні яловичини з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником, помідорами, чебрецем і петрушкою. опис приготування: Тушковану в провині яловичину добре подавати з картопляним пюре. ріпакової олії— 1 Ст. ложка безкісткової ...
Яловичина з рисом і овочами
Простий рецепт приготування популярного азійського страви зі шматочків яловичини з рисом, перцем, горохом і червоною цибулею. опис приготування: промити м'ясо, злегка підсушити і нарізати невеликими кубиками. Приправити сіллю і перцем. Обсмажувати яловичину в гарячому маслі. Порізати перець на...
Яловичина з вином і овочами
Рецепт приготування тушкованою яловичини з червоним вином, часником, цибулею, морквою, селерою, грибами і картоплею. опис приготування: Соковита яловичина з картоплею, грибами і овочами - дуже смачне і ситне блюдо. борошна— 1/4 склянки яловичини— 900 грам вершкового масла— 7 Ст. ложок червон...
Яловичина в горщику з овочами
Яловичина в горщику з овочами це відмінна ідея не тільки для сімейної вечері, але і чудовий варіант для зустрічі дорогих гостей, блюдо неймовірно смачне, та й виглядає в горщиках казково. опис приготування: Зовсім недавно я придбала в магазині чотири невеликих горщика і, як виявилося, не марн...