Рецепт Соус з чилі, горіхів і солодкого перцю

Рецепт Соус з чилі, горіхів і солодкого перцю
Кількість порцій: 6 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування гострого соусу з чилі, волоських горіхів, мигдальних горіхів, томатної пасти, лука і болгарського перцю.

опис приготування:

Обсмажити солодкий перець над полум'ям газового пальника на сильному вогні або на грилі. смажити перець, тримаючи і перевертаючи його кліщами, поки він не почорніє. Перець також можна обсмажити в духовці на аркуші для випічки, перевертаючи час від часу. Покласти перець в миску, накрити поліетиленовою плівкою. дати постояти 15 хвилин. Видалити шкіру і насіння.

змішати перець, оцет, цибуля, томатну пасту, часник, горіхи і чилі в кухонному комбайні. Викласти соус в миску. Подавати з підсмаженим багетом. Соус може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до 3 днів. Необхідно нагріти його до кімнатної температури перед подачею на стіл.


  • червоні болгарські перці— 2 штуки
  • винного оцту— 1 Ст. ложка
  • Порт-salotų— 1 1/2 Ст. ложки
  • томатної пасти— 1 Ст. ложка
  • часнику— 1 зубчик
  • волоських горіхів— 1/4 склянки(підсмажених)
  • Чилі— 1 штука
  • багет— 1 штука(нарезанный ломтиками и поджаренный)
Обсмажити солодкий перець над полум'ям газового пальника на сильному вогні або на грилі. смажити перець, тримаючи і перевертаючи його кліщами, поки він не почорніє. Перець також можна обсмажити в духовці на аркуші для випічки, перевертаючи час від часу. Покласти перець в миску, накрити поліетиленовою плівкою. дати постояти 15 хвилин. Видалити шкіру і насіння.

змішати перець, оцет, цибуля, томатну пасту, часник, горіхи і чилі в кухонному комбайні. Викласти соус в миску. Подавати з підсмаженим багетом. Соус може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до 3 днів. Необхідно нагріти його до кімнатної температури перед подачею на стіл.


Подібні рецепти

Соус з болгарського перцю і волоських горіхів

Гострий салат з солодкого перцю на зиму

Рецепт приготування соусу з болгарського перцю, фініків і волоських горіхів. опис приготування: Обсмажити солодкий перець над газовими пальниками, часто перевертаючи. Викласти в миску і накрити. Дати трохи охолонути. Зняти шкіру і видалити насіння. Відкласти в сторону. Тим часом, замочити фін...

Соус з гострого перцю

Соус з гострого перцю

Ділюся рецептом соусу з гострого перцю чилі. Його обов'язково оцінять любителі «вогненних» смаків, адже він може будь-який прісне блюдо перетворити в щось цікаве. яскравий, пекучий і дуже смачний! опис приготування: Докладніше, як приготувати соус з гострого перцю, я розповім нижче. Зберігаєть...

Щербет з сухофруктів і горіхів

Щербет з сухофруктів і горіхів

Солодощі ніколи не набридають. А якщо ще їх і урізноманітнити, то життя стає відразу веселіше! ось, як приготувати щербет з сухофруктів і горіхів. Відмінний рецепт відмінного ласощі! опис приготування: такий десерт, як щербет, чудово втамує потреба в солодкому зокрема і голод в цілому. Відрізу...

Кульки з вівсянки і горіхів

Кульки з вівсянки і горіхів

У дитинстві мама давала мені з собою в школу на іспит або контрольну сухофрукти і горіхи. Адже вони справжній енергетичний коктейль для мозку. Давайте з цих продуктів зробимо корисне ласощі! опис приготування: Я люблю десерти з розряду "; простіше простого ";. подрібнити, перемішати, зліпити —...

Солодкий соус «Чилі»

Солодкий соус «Чилі»

Пропоную приготувати солодкий соус "; Чилі ";, який дуже популярний в азіатській кухні. Його можна подавати з рисом, локшиною і смаженим тофу. Соус виходить дуже красивого кольору, солодкуватим і пекучим. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати солодкий соус "; Чилі ";. ...