Рецепт Стейк Брунчоліта
Маленьке щастя у тебе в руках: стейк, яйця, перець, овочі — все це загорнуто в коржик і залито соусом.
опис приготування:
У невеликому посуді змішати вустершірскій соус, оливкова олія, сік лайма, Kinzu, помідори, Червона цибуля, сіль і перець. Покласти стейк в невеликий неметаллический контейнер і покрити маринадом. Поставити в холодильник на 1 час.
Готувати стейк на грилі 4 хвилини на одній стороні і 1 хвилину з іншого боку. Зняти з вогню, нарізати на дрібні кубики і відкласти в сторону.
У злегка змащеній сковорідці, приготувати яєчню базіку бажаної твердості. приправити соусом, сіллю і перцем.
Залити маринадом в середню каструлю і довести до кипіння на середньому вогні. Додати зелений перець, гриби і часник, варити на повільному вогні 10 хвилин.
Розігріти коржі на грилі або в мікрохвильовій печі. Покласти на коржі м'ясом і овочі, покласти зверху яйця.
- склянки соусу Вустершир— 1/4 склянки
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- столова ложка соку лайма— Коннектикут. ложок
- нарізаної свіжої кінзи— 1/4 склянки
- склянки нарізаних свіжих помідорів— 3/4 склянки
- склянки нарізаного червоного цибулі— 1/2 склянки
- склянки нарізаних свіжих грибів— 11/2 склянки
- зубчик часнику, роздавлений— 1 штука
- склянки нарізаного зеленого перцю— 11/2 склянки
- 24 унції яловичого філе— 24 штук
- зубчик часнику, роздавлений— 1 штука(сіль перець за смаком)
- гарячого соусу з перцю— 1/4 чайних ложки
- плоских маїсових коржі— 4 штуки(25 см)
Готувати стейк на грилі 4 хвилини на одній стороні і 1 хвилину з іншого боку. Зняти з вогню, нарізати на дрібні кубики і відкласти в сторону.
У злегка змащеній сковорідці, приготувати яєчню базіку бажаної твердості. приправити соусом, сіллю і перцем.
Залити маринадом в середню каструлю і довести до кипіння на середньому вогні. Додати зелений перець, гриби і часник, варити на повільному вогні 10 хвилин.
Розігріти коржі на грилі або в мікрохвильовій печі. Покласти на коржі м'ясом і овочі, покласти зверху яйця.
Подібні рецепти
Стейк з яловичини
М'ясо - це саме по собі дуже смачно. Але можна зробити його ще смачніше. Один з варіантів - приготувати фарширований стейк. опис приготування: Головна перевага цієї страви - простота в приготуванні. Шматок м'яса замаринуйте. Потім зробіть надріз, так щоб вийшов конверт. Начините його цибулею і...
Яловичий стейк з чилі і салатом
Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки меленого коріандру, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії і оцет. Приправити сіллю і перце...
Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею
Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...
Стейк «Діана»
Стейк "; Діана" — класичне блюдо, яке подають в багатьох поважаючих себе ресторанах європейської кухні. Якщо приготувати стейк "; Діана" за рецептом — вийде так смачно, що хоч тарілку облизуй! опис приготування: відразу попереджаю — добре приготувати стейк "; Діана" досить складно, незважаючи ...
Стейк блакитної акули
Хочете по-справжньому здивувати своїх гостей? Приготуйте їм оригінальні стейки блакитної акули: з рум'яною скоринкою, в апетитною паніровці і з пряним имбирно-медовим смаком. відмінний рецепт, дивіться! опис приготування: М'ясо акули дуже специфічне. До того ж, багато що залежить від якості ст...