Рецепт Голубці з рибою
Як різноманітності щоденного раціону пропоную дивно цікавий рецепт приготування голубців з рибою і смаженими грибами. смачно, апетитно і дуже незвично.
опис приготування:
Класичний рецепт голубців з рибою в даному випадку доповнений грибами, однак при бажанні їх можна і не використовувати. Мал для голубців можна взяти будь-який, який є під рукою, а рибу — не тільки консервовану, але і свіжу.
- консервований лосось— 300 грам(або свіжий)
- гриби— 200 грам(по бажанню)
- Мал— 100 грам
- капустяне листя— 10-12 штук
- Вершкове масло— 1 Ст. ложка
- борошно— 1 Ст. ложка
- молоко— 1 Склянка
- сіль— 1 щіпка
- перець— 1 щіпка
- зелень— 1 щіпка
2. Печериці викласти на сковороду з вершковим маслом і обсмажити до напівготовності. Додати трохи борошна і як слід перемішати. Влити молоко і тушкувати до готовності. Посолити і поперчити за смаком, всипати зелень і уварити. З'єднати смажені гриби і консервовану рибу. Відварити до напівготовності рис і додати в начинку. Все ретельно перемішати.
3. Капустяне листя опустити в окріп на пару хвилин і остудити. На кожен листочок викласти невелику кількість начинки і акуратно згорнути. Попередньо голубці з рибою в домашніх умовах можна обсмажити або відразу викласти у жароміцних форму.
4. При запіканні голубці можна доповнити сметанним або томатним соусом. Надіслати форму в духовку і запікати 20-25 хвилин.
5. Подавати блюдо до столу можна з соусом. Для його приготування необхідно з'єднати сметану або натуральний йогурт з соком 1 лимона. Для більш насиченого аромату можна додати дрібку лимонної цедри. Підсолити за смаком і додати подрібнену зелень. Ось і весь простий рецепт голубців з рибою і грибами. Страву можна подавати до столу.
Подібні рецепти
Бездріжджове тісто для рибного пирога
Якщо ви хочете схуднути або просто стежте за фігурою, то голубці без рису вам обов'язково припадуть до смаку. Цей рецепт створений спеціально для тих, хто звик вважати калорії. опис приготування: Про те, як приготувати голубці без рису, можна прочитати в цьому рецепті. Якщо ви любите це блюдо,...
Голубці ідеальні
голубці — класичне блюдо української кухні. Голубці можна приготувати як в будні, так і на святковий стіл. Мені це блюдо подобається тим, що його можна подати під різними соусами. Вкуснятина! опис приготування: Голубці часто готую, т.к. це блюдо залишається смачним на другий день і його дуже з...
Голубці з квашеної капусти
Голубці з квашеної капусти в домашніх умовах ще називають сарма. Це ароматне і соковите блюдо, яке так популярно на угорській кухні, але у кожної господині є свій секрет приготування. опис приготування: Незвичайне рішення — голубці з квашеної капусти в домашніх умовах. Це істинно угорську стра...
Голубці з овочів
Якщо ви шукаєте, як приготувати вегетаріанські голубці, тоді ви за адресою! Рецепт досить традиційний, ось тільки м'ясо необхідно замінити овочами і грибами. Виходять такі голубці дуже смачними! опис приготування: Традиційний рецепт приготування голубців знаком всім, але сьогодні я розповім ва...
Голубці з бурякової гички
Голубці з бурякової гички — корисний, смачний і дуже красивий гарнір до багатьох м'ясних страв. опис приготування: Голубці з бурякової гички — незвичайне блюдо, яке рідко можна зустріти на наших столах. Однак, це не означає, що страва не смачне або не корисна. навпаки. Дуже корисне і дуже смач...