Рецепт Гуляш з курячих сердечок

Рецепт Гуляш з курячих сердечок
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
А ви пробували приготувати гуляш з курячих сердечок? Блюдо виходить дуже смачним, ситним і поживним. Всі інгредієнти дуже прості і приготувати страву зовсім не складно. Вашій родині сподобається!

опис приготування:

З субпродуктів можна приготувати багато простих і дуже смачних страв. Одне з них - це гуляш з курячих сердечок. Блюдо готується дуже просто і виходить неймовірно смачним і ситним. А як приготувати гуляш з курячих сердечок, читайте в рецепті і дивіться на покрокових фото. Спробуйте, вам і вашій родині напевно сподобається такий гуляш!

  • курячі сердечка— 400-500 грам
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • крем— 100 грам
  • бульйон— 1 Склянка
  • Томатна паста— 1,5 Ст. ложки
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • паприка— 1-2 чайних ложок
  • зелень— 1/2 пучка(петрушка або кріп)
Гуляш з курячих сердечок - фото крок 1 1. Курячі сердечка необхідно добре промити і обрізати жир і судини.

Гуляш з курячих сердечок - фото крок 2 2. Далі сердечка заливаємо окропом і варимо близько 30 хвилин.

Гуляш з курячих сердечок - фото крок 3 3. Тим часом почистимо овочі та морква натерти на дрібній тертці, а цибулю нарізаємо дрібними шматочками.

Гуляш з курячих сердечок - фото крок 4 4. Як тільки сердечка закипіли, зливаємо всю воду і заливаємо серця новим окропом. Цей бульйон після сердечок нам стане в нагоді.

Гуляш з курячих сердечок - фото крок 5 5. Розігріваємо сотейник з рослинним маслом і обсмажити овочі близько 5 хвилин, постійно помішуючи.

Гуляш з курячих сердечок - фото крок 6 6. Додамо томатну пасту або, як в моєму випадку, домашній кетчуп (його треба в два рази більше).

Гуляш з курячих сердечок - фото крок 7 7. Потім додаємо відварені сердечка (їх можна розрізати навпіл) і пару хвилин згасимо на маленькому вогні.

Гуляш з курячих сердечок - фото крок 8 8. В окремий посуд наливаємо бульйон, додаємо сметану і борошно і добре перемішуємо.

Гуляш з курячих сердечок - фото крок 9 9. Далі додаємо до цієї суміші паприку: у мене солодка паприка і копчена.

Гуляш з курячих сердечок - фото крок 10 10. Заливаємо цією сумішшю сердечка і тушкуємо на маленькому вогні хвилин 5. Потім додаємо подрібнену зелень.

Гуляш з курячих сердечок - фото крок 11 11. Як тільки гуляш почав густіти, прибираємо його з вогню.

Подібні рецепти

Шашлик з курячих сердечок

Шашлички з курячих сердечок на шпажках в духовці

Готувати шашлик з курячих сердечок я навчилася зовсім недавно. Мені дуже сподобалася ця ідея. Дуже рекомендую вам теж спробувати приготувати цей делікатес. Ось мій рецепт, зовсім простий! опис приготування: Легко можна приготувати шашлик з курячих сердечок на своїй кухні, якщо у вас є гриль. ...

Суп з курячих сердечок

Суп з курячих сердечок

Після свят у нас залишаються яскраві враження і тяжкість в шлунку від достатку з'їдених страв, в ці дні хочеться їсти щось легке, тому я пропоную вам чудовий суп з курячих сердечок. опис приготування: Я хочу поділитися з вами дуже простим рецептом супу з курячих сердечок, який дозволить вам пі...

Фарш з курячих сердечок

Фарш з курячих сердечок

вельми економне, дуже апетитне і досить просте блюдо, яке стане чудовою ідеєю для основного, — це фарш з курячих сердечок в домашніх умовах, запечений в духовці. опис приготування: Якщо ви ще не знаєте, як приготувати фарш з курячих сердечок оригінально, тоді звернути увагу на цей варіант. Дос...

Гуляш зі шлунків курячих

Гуляш зі шлунків курячих

Ніжні курячі шлунки в томатної підливі — це дуже смачно. І зовсім не шкода часу, витраченого на приготування. опис приготування: Багато з нас, незважаючи на те, що готуються вони дуже довго, люблять блюда з курячих шлуночків. У моїй родині шлуночки готують досить часто і різними способами. Я п...

Гуляш з курячих потрухів

Гуляш з курячих потрухів

ситне, але в той же час легке блюдо. Готується воно просто і напевно сподобається любителям страв з курячих потрухів. опис приготування: Смачне і ситне блюдо з курячих потрухів прекрасно підходить до будь-якого гарніру — к рису, картоплі або макаронів. Приготувати гуляш з курячих потрухів доси...