Рецепт Філе мінтая в клярі
Філе минтая в клярі може стати як повноцінним обідом, якщо підібрати гарнір, так само і закускою. Готується швидко і легко. Спробуйте.
опис приготування:
Рецепт філе минтая в клярі я завчила напам'ять, повірте, нічого складного в приготуванні немає. Виберіть хорошу рибу, свіжу або заморожену. заморожену, звичайно, слід розморозити. потім помити, коли я мою таку рибу, як минтай, я отжимаю її від зайвої води, трохи пом'явши в руках. Але не захоплюйтеся, а то вийдуть котлетки. І сміливо обсмажуйте філе минтая в клярі. Перед подачею прикрасьте зеленню. Смачного.
- філе минтая— 500 грам
- сіль— 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець— 1 Чайна ложка
- борошно— 2 Ст. ложки
- свіжа зелень— За смаком
- Оливкова олія— За смаком(Для смаження.)
Розріжте його на невеликі, але рівні за величиною шматочки.
Змішайте перець з сіллю. Приправьте минтай.
Обваляйте в борошні.
Обсмажуйте на розігрітому оливковому маслі з обох боків до золотистої скоринки.
Готовий минтай в клярі викладайте на паперову серветку, щоб стік зайвий жир.
Ось таке приголомшливі ароматне і золотисте філе минтая в клярі у вас вийде.
Подібні рецепти
Млинці мереживні
філе, приготоване в два етапи. спочатку обсмажують, потім запікається з овочами. Це подвійне приготування дасть вам рибу, яка злегка хрустка зовні і м'яка в середині. кількість порцій: 4 цибулини— 4 штуки вершкове масло— 2 Ст. ложки шматочки бекону— 150 грам горох— 100 грам морква— 2 штуки риб...
Філе пангасіуса в клярі
Філе пангасіуса в клярі — найпростіше блюдо домашньої кухні, яке готується з замороженого філе пангасіуса всього за 20 хвилин. Дуже просто, але смачно і поживно. Хороший буденний обід або вечерю. опис приготування: філе пангасіуса — відмінна штука, яку сьогодні можна купити практично в будь-як...
Філе риби в клярі
Готувати різні продукти в клярі люблять багато: виходить і ситно, і смачно, і просто вкрай апетитно. розповідаю, як приготувати філе риби в клярі — впевнена, вам сподобається! опис приготування: Серед переваг приготування риби в клярі - той факт, що вона виходить більш ніжною і соковитою, ніж ...
Філе тріски в клярі
Філе тріски в клярі — дуже смачна страва, яке завжди можна урізноманітнити різними соусами. Також це блюдо дуже легке і поживне своїми мікроелементами. Тримайте рецепт! опис приготування: Готовий соус перед подачею бажано охолодити в холодильнику. З панірувальними сухарями можете сміливо експе...
Філе білої риби в лимонно-масляному соусі
Філе білої риби в лимонно-масляному соусі — дуже просте в приготуванні, буденне блюдо, яке не відніме у вас ні багато часу, ні багато енергії. девіз страви — просто, але смачно. опис приготування: Філе білої риби в лимонно-масляному соусі — найпростіше блюдо домашньої кухні, для приготування я...