Рецепт Суп гороховий з копченостями
Гороховий суп з копченостями - це класика кулінарії. Суп виходить дуже ситним і ароматним. Варіантів приготування цієї смачної страви багато, я пропоную зварити гороховий суп по цьому рецепту.
опис приготування:
Горох і копченості чудово поєднуються, саме тому гороховий суп ми і будемо варити з копченостями. Набір копченостей може бути різним, можна використовувати не тільки копчені реберця і бекон, але і копчену ковбасу, шинку, курячі копчені крильця. Все залежить від вашого смаку і наявності інгредієнтів. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати гороховий суп з копченостями в трохи незвичному варіанті. Варити суп будемо без картоплі, а ті овочі, які будемо використовувати, позабиваємо блендером. Спробуйте приготувати саме так. сподіваюся, вам сподобається.
- горох колотий— 500 грам
- реберця копчені— 500-600 грам
- морква— 1 штука
- Корінь петрушки— 1-2 штук
- селера— 1 скибочку
- бекон копчений— 100-150 грам
- цибуля пориста— 1/2 штуки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- сушений трави— 2 чайних ложки(кріп, базилік, майоран - суміш)
- сіль— 2 чайних ложки(за смаком)
- Перець чорний мелений— 2 щіпки
Горох замочити хвилин на 30 в холодній воді.
очистимо овочі, реберця разрежем на кілька частин.
Перекладаємо в каструлю реберця і овочі, заливаємо літром води і ставимо варитися хвилин на 40-45, щоб м'ясо на кісточках стало м'яким.
горох промиємо, заливаємо в каструлю 1.5 літра води і теж ставимо варитися. варимо хвилин 45. хв 10 до кінця варіння додамо трохи солі.
Коли горох і бульйон з реберець будуть майже готові, приготовим зажарку к супу. Бекон або шинку нарізаємо маленькими кубиками, точно так же наріжемо очищену цибулю. І обсмажити на сковороді до легкого золотистого кольору цибулі.
І відправляємо в каструлю до гороху.
Дістаємо реберця з бульйону, оббирав м'ясо з кісток і нарізаємо на шматочки.
Овочі з бульйону можна викинути, а можна подрібнити блендером.
подрібнюємо овочі.
І додаємо в каструлю до гороху.
Щоб консистенція нашого супу вийшла більш ніжною і бархатистою, за допомогою погружного блендера подрібнити-позабиваємо горох, але не до однорідного стану. Нехай деякі горошинки залишаться.
Відправимо в суп м'ясо з реберець, спеції. Якщо суп вийшов досить густим, додаємо ще воду і даємо супу покипіти хвилини 3-4. Додаємо за смаком сіль.
Ось суп і готовий, подавати його можна з сухариками.
Подібні рецепти
Тибетські пельмені
Неймовірно ароматний суп, приготований в мультиварці. Копченості надають супу аромат і смак багаття. опис приготування: Вибираючи копчене м'ясо, покладайтеся на свій смак і бюджет. Можна купити копчені крильця, окорочек, ребра свинячі або хвости копчені яловичі. Я буду варити гороховий суп з к...
Суп з копченостями реберцями для зігріву
Хочу запропонувати вам зимовий і наваристий, калорійний супчик, прекрасно зігріваючий в зимовий обідню перерву. Домашній, ароматний, спробуйте тільки, відмовитися неможливо! опис приготування: Багато молодих господині задаються питанням, як приготувати суп з копченою реберцями? Я допоможу в ць...
Гороховий суп без копченостей
Коли справа стосується харчування дітей, то найкраще зварити суп без копченостей. Всі знають про негативний вплив копченого на дитячий організм, сьогодні у мене в меню гороховий суп без копченостей. опис приготування: Зваріть на обід для всієї родини гороховий суп без копченостей. Суп підійде ...
Гороховий суп зі свинячої рульки
апетитний, ситний і ароматний — ті деякі слова, якими можна описати цей прекрасний гороховий суп зі свинячої рульки. Я би сказала — мультігороховий! чому? Дивіться самі! опис приготування: У магазині натрапила на суміш бобових, в неї що тільки не входить: і квасоля, і сочевиця, і горох безпосе...
Гороховий суп для дитини 1 року
Хочу поділитися швидким і простим рецептом горохового супу для дитини 1 року. Якщо ваш малюк вже їсть м'ясо — можна приготувати на м'ясному бульйоні. Якщо ні, не страшно, суп смачний і без м'яса! опис приготування: Цей рецепт приготування горохового супу для дитини 1 року мені дуже подобається...