Рецепт Соус з болгарського перцю і волоських горіхів

Рецепт Соус з болгарського перцю і волоських горіхів
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування соусу з болгарського перцю, фініків і волоських горіхів.


опис приготування:

Обсмажити солодкий перець над газовими пальниками, часто перевертаючи. Викласти в миску і накрити. Дати трохи охолонути. Зняти шкіру і видалити насіння. Відкласти в сторону.

Тим часом, замочити фініки без кісточок в гарячій воді протягом 10 хвилин до м'якості. Злити воду.

Подрібнити зерна граната в кухонному комбайні. Додати болгарський перець, фініки, волоські горіхи і червоний перець. Змішати до отримання однорідної маси. Повільно додати оливкове масло. Приправити до смаку сіллю і перцем.

Обсмажити лаваші над газовими пальниками, часто перевертаючи. Полити оливковою олією і приправити сіллю. Подавати теплими з приготовленим соусом.


  • червоні болгарські перці— 3 штуки
  • фініки без кісточок— 4 штуки
  • зерен граната— 1 Склянка
  • червоного перцю— 1/2 чайних ложки
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • сіль і мелений чорний перець— — За смаком
  • лаваша— 4 штуки
Обсмажити солодкий перець над газовими пальниками, часто перевертаючи. Викласти в миску і накрити. Дати трохи охолонути. Зняти шкіру і видалити насіння. Відкласти в сторону.

Тим часом, замочити фініки без кісточок в гарячій воді протягом 10 хвилин до м'якості. Злити воду.

Подрібнити зерна граната в кухонному комбайні. Додати болгарський перець, фініки, волоські горіхи і червоний перець. Змішати до отримання однорідної маси. Повільно додати оливкове масло. Приправити до смаку сіллю і перцем.

Обсмажити лаваші над газовими пальниками, часто перевертаючи. Полити оливковою олією і приправити сіллю. Подавати теплими з приготовленим соусом.


Подібні рецепти

Соус з чилі, горіхів і солодкого перцю

Коржі на ряжанка

Рецепт приготування гострого соусу з чилі, волоських горіхів, мигдальних горіхів, томатної пасти, лука і болгарського перцю. опис приготування: Обсмажити солодкий перець над полум'ям газового пальника на сильному вогні або на грилі. смажити перець, тримаючи і перевертаючи його кліщами, поки ві...

Шашлик з болгарського перцю

Шашлик з болгарського перцю

Шашлик з болгарського перцю подається як овочевого гарніру. Перець знадобиться різнокольоровий, любителям гострих відчуттів раджу включити в рецепт і чилі. Приготуйте цей незвичайний шашлик, смачно! опис приготування: Купіть різнокольоровий болгарський перець — жовтий, помаранчевий, зелений, ч...

Суп з болгарського перцю

Суп з болгарського перцю

Суп з болгарського перцю — оригінальний і дуже смачний крем-суп жовтого кольору! Для його приготування потрібно не так багато сил і грошей, що робить його ще більш привабливим! опис приготування: Суп з болгарського перцю — відмінне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Цей рецепт розрахований...

Соус з гострого перцю

Соус з гострого перцю

Ділюся рецептом соусу з гострого перцю чилі. Його обов'язково оцінять любителі «вогненних» смаків, адже він може будь-який прісне блюдо перетворити в щось цікаве. яскравий, пекучий і дуже смачний! опис приготування: Докладніше, як приготувати соус з гострого перцю, я розповім нижче. Зберігаєть...

Щербет з сухофруктів і горіхів

Щербет з сухофруктів і горіхів

Солодощі ніколи не набридають. А якщо ще їх і урізноманітнити, то життя стає відразу веселіше! ось, як приготувати щербет з сухофруктів і горіхів. Відмінний рецепт відмінного ласощі! опис приготування: такий десерт, як щербет, чудово втамує потреба в солодкому зокрема і голод в цілому. Відрізу...