Рецепт Соус з болгарського перцю і волоських горіхів
Рецепт приготування соусу з болгарського перцю, фініків і волоських горіхів.
опис приготування:
Обсмажити солодкий перець над газовими пальниками, часто перевертаючи. Викласти в миску і накрити. Дати трохи охолонути. Зняти шкіру і видалити насіння. Відкласти в сторону.
Тим часом, замочити фініки без кісточок в гарячій воді протягом 10 хвилин до м'якості. Злити воду.
Подрібнити зерна граната в кухонному комбайні. Додати болгарський перець, фініки, волоські горіхи і червоний перець. Змішати до отримання однорідної маси. Повільно додати оливкове масло. Приправити до смаку сіллю і перцем.
Обсмажити лаваші над газовими пальниками, часто перевертаючи. Полити оливковою олією і приправити сіллю. Подавати теплими з приготовленим соусом.
- червоні болгарські перці— 3 штуки
- фініки без кісточок— 4 штуки
- зерен граната— 1 Склянка
- червоного перцю— 1/2 чайних ложки
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- сіль і мелений чорний перець— — За смаком
- лаваша— 4 штуки
Тим часом, замочити фініки без кісточок в гарячій воді протягом 10 хвилин до м'якості. Злити воду.
Подрібнити зерна граната в кухонному комбайні. Додати болгарський перець, фініки, волоські горіхи і червоний перець. Змішати до отримання однорідної маси. Повільно додати оливкове масло. Приправити до смаку сіллю і перцем.
Обсмажити лаваші над газовими пальниками, часто перевертаючи. Полити оливковою олією і приправити сіллю. Подавати теплими з приготовленим соусом.
Подібні рецепти
Коржі на ряжанка
Рецепт приготування гострого соусу з чилі, волоських горіхів, мигдальних горіхів, томатної пасти, лука і болгарського перцю. опис приготування: Обсмажити солодкий перець над полум'ям газового пальника на сильному вогні або на грилі. смажити перець, тримаючи і перевертаючи його кліщами, поки ві...
Шашлик з болгарського перцю
Шашлик з болгарського перцю подається як овочевого гарніру. Перець знадобиться різнокольоровий, любителям гострих відчуттів раджу включити в рецепт і чилі. Приготуйте цей незвичайний шашлик, смачно! опис приготування: Купіть різнокольоровий болгарський перець — жовтий, помаранчевий, зелений, ч...
Суп з болгарського перцю
Суп з болгарського перцю — оригінальний і дуже смачний крем-суп жовтого кольору! Для його приготування потрібно не так багато сил і грошей, що робить його ще більш привабливим! опис приготування: Суп з болгарського перцю — відмінне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Цей рецепт розрахований...
Соус з гострого перцю
Ділюся рецептом соусу з гострого перцю чилі. Його обов'язково оцінять любителі «вогненних» смаків, адже він може будь-який прісне блюдо перетворити в щось цікаве. яскравий, пекучий і дуже смачний! опис приготування: Докладніше, як приготувати соус з гострого перцю, я розповім нижче. Зберігаєть...
Щербет з сухофруктів і горіхів
Солодощі ніколи не набридають. А якщо ще їх і урізноманітнити, то життя стає відразу веселіше! ось, як приготувати щербет з сухофруктів і горіхів. Відмінний рецепт відмінного ласощі! опис приготування: такий десерт, як щербет, чудово втамує потреба в солодкому зокрема і голод в цілому. Відрізу...