Рецепти muscleman.com.ua

Shotis сигари

Shotis сигари

Шотіс пури - це традиційний грузинський хліб, випікається у формі шаблі або човники з обов'язковим отвором посередині, хліб пишний, з хрусткою солоноватой скоринкою, це хліб одного дня. опис приготування: Традиційний шотіс пури випікається в спеціальних печах, але і в звичайній духовці він точ...

Фруктовий лимонад

Фруктовий лимонад

Рецепт фруктового лимонаду. Цей напій безсумнівно сподобається вашим дітям. Лимонад на святкування дня народження. опис приготування: Змішати всі інгредієнти у великій глечику (крім кубиків льоду і лимона). Подавати відразу ж, поклавши в кожну склянку по 2 кубики льоду з соломинкою. Прикрасити...

Суп з печериць пісний

Суп з печериць пісний

печериці — незамінний продукт під час посту. Існує чимало рецептів пісних страв з печериць, і я хочу запропонувати вам ще один — смачний і поживний суп. Читайте рецепт! опис приготування: Печериці є справжнім джерелом вітамінів, мінералів і поживних речовин. Вони багаті білками і клітковиною, ...

Філе курчат з сиром і ананасом

Філе курчат з сиром і ананасом

Просто дивовижне блюдо, одне з моїх найулюбленіших — філе курчат з сиром і ананасом. Чудове поєднання продуктів робимо смак цієї страви дуже тонким і вишуканим. опис приготування: Пропоную вашій увазі ще один варіант приготування курячого філе — філе курчат з сиром і ананасом в ананасовому соу...

Горошок по-французьки

Рецепти салат «Буржуй»

Горошок по-французьки — це смачна страва і відмінний гарнір. Блюдо має приємний вершковий смак, ніжне і дуже смачне. готується швидко, а результат перевершує всі очікування. рекомендую! опис приготування: Горошок по-французьки — це відомий французький гарнір. Легке і корисне овочеве блюдо. Так...

Суп з квасолею і беконом

Суп з квасолею і беконом

Не знаю, що приготувати на обід? Рекомендую приготувати дуже ситний і наваристий суп з квасолею і беконом. Нічого складного в процесі приготування немає, а супчик виходить на славу! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування супу з квасолею і беконом. Попередньо замочіть квасо...

Far Breton

Far Breton

Рецепт приготування пирога з чорносливом і родзинками. опис приготування: Фар Бретон - традиційний французький пиріг з чорносливом або родзинками. Фар Бретон нагадує за своїм приготування клафути. яйця— 3 штуки ванільного екстракту— 1/4 чайних ложки солі— 1/8 чайних ложки топленого вершковог...

Квасолевий суп на курячому бульйоні

Квасолевий суп на курячому бульйоні

Дуже незвичайний квасолевий суп з овочами, приготований на основі наваристого курячого бульйону. Овочі в супі дуже гармонійно поєднуються, створюючи прекрасну смакову гармонію. Рекомендую на обід! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування квасоляного супу на курячому буль...

Горохова каша з салом

Горохова каша з салом

каша, приготована з розвареного гороху може бути гарніром до м'яса, птиці, рибі або самостійною стравою. А також використовуватися в якості начинки в пироги і пиріжки. опис приготування: Сьогодні приготуємо горохову кашу з салом. Всім любителям цього продукту така каша припаде до смаку. Особли...

Спагеті з креветками в вершково-томатному соусі

Спагеті з креветками в вершково-томатному соусі

Спагеті з креветками в вершково-томатному соусі — просте блюдо для буденного обіду або вечері. готується швидко, проте виходить смачно і навіть трохи святково. опис приготування: Смак цієї страви дуже хороший. Спагеті з креветками в вершково-томатному соусі мені подобається завдяки комбінації ...

Шніцель з курячої грудки

Шніцель з курячої грудки

Шніцель з курячої грудки — дуже просте в приготування блюдо, але при цьому неймовірно смачне! На додаток до нього я готую ароматний грибний соус. Спробуйте, вам сподобається! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування шніцеля з курячої грудки. Як приготувати шніцель, написано ни...

Суп з йогурту, базиліка і помідорів

Суп з йогурту, базиліка і помідорів

Рецепт приготування холодного супу з йогурту, базиліка, огірків і томатного льоду. опис приготування: Підготувати чашу з льодом, відкласти в сторону. У середній каструлі довести воду до кипіння. Додати базилік і бланшувати 1 хвилину. Викласти базилік в крижану чашу для охолодження. Покласти на...

Грінки по-валлійська

Грінки по-валлійська

Грінки по-валійска — національна закуска Валлійського регіону Сполученого Королівства Великобританії. Блюдо готується дуже просто і швидко, а смак викликає захват і захоплення! опис приготування: Грінки по-валлійська готуються зі свіжого французького багета, тоді грінки виходять особливо хруст...

Спагеті з беконом і білим вином

Спагеті з беконом і білим вином

Рецепт приготування спагетті з беконом, цибулею, часником, білим вином, сиром пармезан і петрушкою. опис приготування: нарізати цибулю, тонко нарізати бекон. Відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і відкласти в сторону 1 / 4 чашки макаронної рідини. Пове...

Шашлик з курячих стегон

Шашлик з курячих стегон

Відмінний рецепт для пікніка або просто вечері. М'ясо завдяки маринування виходить ніжне, соковите. Такий шашлик дуже швидко готується на мангалі. опис приготування: Шашлик з курячих стегон готується просто. спочатку маринад. Курка любить рідина, тому можете використовувати не тільки представ...

Яловичина з лемонграсу

Яловичина з лемонграсу

Рецепт приготування яловичини на грилі з лемонграсу, часником, огірком, арахісом і м'ятою. опис приготування: замочити 8 бамбукових шампурів в холодній воді на 30 хвилин. Збити разом лимонник, рибний соус, цукор, часник і масло. Дуже тонко нарізати філе яловичини. Додати в маринад. Дати посто...

Холодний чай з м'ятою

Холодний чай з м'ятою

Літо - час смачних холодних напоїв! У цьому рецепті я розповім, як приготувати холодний чай з м'ятою. Чай з льодом відмінно втамовує спрагу, а м'ята освіжає. опис приготування: Чай можна використовувати чорний або зелений. Подавайте напій у склянці з кубиками льоду. якщо любите, це podslastite...

Суп з індички лимонний

Суп з індички лимонний

Суп з індички і з курки вважаються дієтичними. звичайно, цей суп можна приготувати з курки. Але через додавання лимона більше 2 днів зберігати не рекомендується. Тому варимо його на один присід. кількість порцій: 6 крила індика— 2 штуки(або 1 невелика гомілку) Лавровий лист— 1 штука Чорний пере...

Сік з агрусу

Сік з агрусу

Сік з агрусу представляє цінність і в першу чергу як напій, містить значніше кількість желирующих речовин. Його добре розбавляти з соком інших ягід, так як сам він занадто густий. опис приготування: Сік з агрусу неймовірно густий напій, який по суті в чистому вигляді пити неможливо. Найкраще й...

Skordeli

Skordeli

Рецепт приготування грецької часниковою закуски. кількість порцій: 10 стебло черешкові селери— 1 штука морква— 1 штука(велика) гілочки петрушки— 3 штуки цибулина— 1 штука горошини чорного перцю— 3 штуки картопля— 500 грам часник— 5 зубчиків(великих ) рослинної олії— 200 мілілітрів чорного хліба...